Hayır ben sevince kısmetleri açıldı :/Ay siz de nerde sevgilisi olan çocuk var bilmeden onlara aşık olmuşsunuz bu ne şanssızlık?
Hay Allah neyse üçüncüsünde başarılı olacaksınız inanıyorum :)Hayır ben sevince kısmetleri açıldı :/
Ümidim yokHay Allah neyse üçüncüsünde başarılı olacaksınız inanıyorum :)
Kendinize güvenin yavÜmidim yok
Aşk için yaşıyorum evet (c.c)aşk için mi yaşıyorsun hayatta ? demek ki nasibin ayrı ve hatta öyle bir nasibin var ki sen kadar temiz bir adam bence onu bekle ve o gelene kadar kendini geliştir :)
Teşekkür ederimKendinize güvenin yav
Amin...Belki daha iyisi daha hayırlısı çalacak kapını.. bir de böyle düşün ve kendini yipratma. Ne badireler atlatiliyor insan hayatinda. Allah herkese gönlüne gore versin..
Ben Rahmana duyulan aşkı kast etmemiştim . elinde olmadığının da farkındayım da olmadı diye üzülmenin alemi yok .Aşk için yaşıyorum evet (c.c)
Elimde olmadığını az çok tahmin edersiniz..Yok ben aşık olmıcam almiyim diyemiyorsunuz
Oda elinde olan birşey değil ne yazıkkiBen Rahmana duyulan aşkı kast etmemiştim . elinde olmadığının da farkındayım da olmadı diye üzülmenin alemi yok .
Öncelikle yaşım küçük değil..sanırsam yaşın küçük... ve bil ki yaşadığın duygular aşk değil hoşlantı yaşıyorsun ve hoşlandığın kişilerin hayatlarında kişiler olduğunu öğreniyorsun. sevgi sevmek ve sevilmek uzun zaman alır. tanıman gerekir önce karsındaki kişileri. ve zamanı gelince o da olacak merak etme kendine uygun olan doğru kişiyi ve gerçek sevgiyi bulman dileğiyle...
Tabikide değil..Bu sizin görüşünüz saygılar..Bence bu "aşk" olayını çok buyutuyorsun gözünde. Bak psikanalizin babası bile "aşk yoktur, libido vardir" diyor. Senin başka kadınlara tercih edilmek egonu sarsmiş hepsi bu. Hayatın amacı da aşk meşk değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?