Tarih konusunda yardıma ihtiyacım var

Turunc chemist

Cafuné 🙏
Pro Üye
22 Eylül 2022
6.695
20.701
278
Arkadaşlar selamın aleyküm ✌🏻 geçen ay ovu testleriyle uğraştım açıkçası çokta bişey anlamadım zaten bidaha da uğraşmadım. Şöyle ki 5 Ekim'de regl oldum 10 Ekim'de bitti. Döngül 30-32 gün arasında sabit gecikme olmaz. Telefondaki takvimlerin her biri ayrı bi yumurtlama gösteriyor. Geçen ay 30 ağustosta olup 4 Eylül'de bitmişti testten çokta anlamadım ama çift çizgiyi 12 Eylül'de gördüm 14ünde silik gördüm tek anladığım buydu. bana bi yardım etseniz çok sevinirim

bu kadar hesaba gerek var mı cidden. zaten kimse diyemez şu gün yumurtlaman diye.
günaşırı ilişki yap geç.

bu kadar hesaba gerek var mı cidden. zaten kimse diyemez şu gün yumurtlaman diye.
günaşırı ilişki yap geç.
Eşim ve ben çalışıyoruz akşam 8de eve geldikten sonra her akşam yapması kolay olmuyor. Duş almadan olmuyor ilişki sonrası hemen duşa da giremiyorum. Ve bir yerden sonra istek ve zevk için değil zorunluluk gibi hissettiriyor. Bu yüzden güm aşırı yapmıyorum.

Eşim ve ben çalışıyoruz akşam 8de eve geldikten sonra her akşam yapması kolay olmuyor. Duş almadan olmuyor ilişki sonrası hemen duşa da giremiyorum. Ve bir yerden sonra istek ve zevk için değil zorunluluk gibi hissettiriyor. Bu yüzden güm aşırı yapmıyorum.
günaşırı her gün değil, 2 günde bir demek. Bazen de 3 günde bir yaparsın.
Duş dediğin 10 dklık bir şey üşenenin çocuğu olmaz demişler:KK66:

günaşırı her gün değil, 2 günde bir demek. Bazen de 3 günde bir yaparsın.
Duş dediğin 10 dklık bir şey üşenenin çocuğu olmaz demişler:KK66:
Aşırı kalın telli gür ve belime kadar saçlarım var. Maalesef o saç sürekli olarak ıslak gezdiğim için migrenim tutuyor migrenim tuttukça ilaç alıyorum hormonlarıma etki ediyor. Yani maalesef çok büyük sıkıntı çıkıyor bana. Çok aşırı olsun olsun diye tutturmuyorum çocuk için ama günlerimi bileyim istiyorum

4 günde bir o zaman ortada anlaşalım abla:KK53:
şaka bir yana uzmanlar çocuk düşünen kişilerin haftada en az 2-3 defa ilişkiye girmelerini öneriyor ama başım, migrenim, saçım, kirpik diplerim dersen bu iş zor zaten.

4 günde bir o zaman ortada anlaşalım abla:KK53:
şaka bir yana uzmanlar çocuk düşünen kişilerin haftada en az 2-3 defa ilişkiye girmelerini öneriyor ama başım, migrenim, saçım, kirpik diplerim dersen bu iş zor zaten.
Ay bilmiyorum çok tuhaf şeyler var kafamda. İçimde bi annelik duygusu var böyle anne olayım edeyim diyorum. Ama bir yandanda eşime karşı asla sönmeyen bi ateş var içimde . Ee haliyle çocuk birşeyleri azaltacak. Ben keyfime göre devam edeyim en iyisi

Back
X