Tarkan konseri faciası.

penceremden Az önce pazar market parası gönderdi. Ve merdivenciye verdiği 20 TL parayı kesmiş
Chelzy

Hamile olmasan sende onun biletini kes diyeceğimde dilim varmıyor üzülme ne olursun. E... herif

Sende pazar parası falan hiç kalmıyormu ?Konsere veririm dediğine göre sende para olması lazım.Ona minnet etme kendi paranla al verdiği parayıda kafasına at ben karın değilmiyim üçü beşi hesap ediyorsun de.

Ben sıkışıkken onun konsere vermeye parası var bana ne kalırsa kar mantığında

Son düzenleme:
Yok artıkkk

Eşinizin yaptığı ne medeni, ne ahlaki ne de, ne de neyseee. Dine girmeyeyim. Böyle birşeyi ilk kez duydum, eşine iki kuruş hesabı yapmak. Eşim benden azıcık para esirgese ihtiyacım varken (hatta yokken) kendimi inanılmaz kötü hissederim. Herhalde birkaç gün unutamam bunu kaldı ki eşiniz her daim para kaçırma, parasına dokunmama derdinde. Yarın çocuk olacak, çocuğun ihtiyaçları olacak hani beni geçtim çocuğumdan para esirgese terk ederim evi. Cidden iyi dayanıyorsunuz bu adama. Şahsen mevzu paradan öte paraya eşinden daha çok değer vermesi, paraya tamah etmesi. Para değer veren bir adamla işim olmaz, para ihtiyaçları görmek için bir araç, amaç değil ama eşiniz evliliğinizde parayı amaç olarak görüyor ve ilişkinizin durumundan önce her ay sizden ne kadar para kaçırırım hesabı yapıyor. Bence konsere gidin o naparsa yapsın...

Fikriniz çok güzelde kontrolün kendinde olmasını isteyen adam parasını verir mi? Bence vermez.

Fikriniz çok güzelde kontrolün kendinde olmasını isteyen adam parasını verir mi? Bence vermez.

Vermezse o zaman ortak hesap açsınlar ikisinde de ayrı ayrı kart olsun ve istedikleri zaman interneti açıp takip etsinler kim ne yapmış. Dananın kuyruğu kopsun yani böylede gitmz.

Eşinizi bir uzmanla falan görüşmeye ikna etseniz , belki biraz bakış açısı değişir . Beraber de gidebilirsiniz .

Sinem baktımda çoğu tartışmanız mutfak masraflarınızdan çıkmış.Pazar mutfak masrafını sen üstüne alsan faturaları ona ödetsen.Ev hanımı olsaydın işin daha da zordu ama elinde para varken onun bıdı bıdı çenesini dinlemek yerine bu daha iyi gibi.

Bayramda gelsin gerçekten ciddi ciddi konuşucam. Burada ki arkadaşların dediği gibi ortak hesap açılmasını önericem.

Herkes giderlerini karşıladıktan sonra. Kalan parasını ortak hesaptan harcayacak. Yoksa arrttık sinirlerim bozuluyor çok fena.

Eft geri göndermeyi bilsem gönderecektim. Bu gün gönderdiği parayıda o derecede zıvanadan çıktım.

En iyisi bu galiba.Nereye ne harcadı görmüş olursun da.Sakinleş biraz kafanı dağıt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…