Tarkan konseri faciası.

Merdivenci parasiyla baslayan mesajin :)

Ciddimisin Bak tahmin etmisim.Allah korusun oyle bir durumdan da gardını simdiden al :)

Olurmu aşkım bilmek istiyorum birbirimize açık olalım borcumuzu harcımızı bilelim.Durumu bilseydim konseri teklif etmezdim mesela diyebilirsin.

Birde 2000 lira birden niye vermiş ev sahibine sen bunu bi araştır. Aradaki 1000 lirayı ailesine gönderme durumu olabilir mi acaba?

Böyle cımrı ve hesapcı bırıyle butcenın ayrı olması gayet mantıklı senı alkıslıyorum ,hatta kenara maasından uc bes atmanı da onerıyorum..İlerde bıterse cocuguna yatırım olmus olsun..Hatta cocuga bıreysel emeklılık hesabı acalım ve her ay bırımız yatıralım ayda 150-200 falan de bence..Cocugunu da garantıye al..

Onun huyudur o kirayı 2-3 ay peşin verdiğinden dolayı şüphelenemedim.
Ama bak bu sefer olabilir. Çünki ailesi biraz maddi sıkıntı çekiyor şu aralar.
Acaba verir mi yine yaa. İçime kurt düştü şimdi benim de
Öğrenmem lazım.

Keşke herkes gibi anlayabilse.
Ya konuyu yatak arkadaşlığına bile taşıyan oldu. Serbest ilişki bile dediler.

Maaş kartımı eşime verseydim. Aynı evi paylaşmamız mantıklı gelecekmiydi size hanımefendi ?
Hayir sahsen ben evli olsam calisip maas kartimi vermezdim ama sizin gibide ayri hesap tutmazdim heralde yani sanki ayni evde yasiyosunuzda birbirinizden haberiniz yokmus gibi sezgiledim ben

O muhtemelen parayı eline sayan, kendisi ne kadar verirse onunla mutlu olan, planları programları dolayısıyla ona danışmadan yapamayan bir eş istiyor. Kontrol tamamen onda olsun, para nereye ne kadar gitcek onun elinde olsun. Bir de bir kaç şeye sıkılmış üstüne de sen aradıysan.. tamam işte :)
Özür diler bence ama bu devran sizin böyle gider. Çünkü kocası bu tip olupta düzelenini görmedim. Sen huyunu bilip ona göre davrancan artık bacım, yapcak bişe yok

adam belli ki sıkışık bayramda gezicek paramız yok demiş siz hala konser derdindesiniz.bana biraz vurdumduymaz geldiniz açıkcası.keşke konser bileti ısmarlamak yerine paranızın birazını ona verseydiniz

Mügecim, yorum yapman beni sevindirdi. Takip ettiğim bir üyesin.

Evet doğru, kendisine ne kadar verirsem onunla mutlu olan, ona danışmadan bir şey şey yapmamamı istiyor. Para nereye ne kadar kaç kara gidecek hepsini bilsin kontrol etsin istiyor.

Sıkışmış evet çünkü 2 kirayı peşin vermiş. Kredi kartlarını yatırmış. Ortaya kalan parada öyle konserlere harcayacak parası yokmuş.. Değişmiyor Mügecim 8 yıldır bu adam böyle artık dayanamıyorum.

Az önce pazar market parası göndermiş, geçen hafta merdivenciye verdiği 20 tl yi kesmiş Ağlamak istiyorum çünki çok bunaldım. İş yerinde olmasam vallahi şurada oturup ağlayacağım.

ızın aldın demedım zaten
yorumumu yaptım ve burda nereye yorum yapacagıma karısamazsın cıcım

Benim açtığım konu konsere gidip gitmemek üzerine değildi.

Konsere yüzünden eşimle olan tartışmamıza istinaden bu konuyu açtım. Konu dışı yorum yapan sizsiniz.

ben senin aradaki bazı yorumlarından bu duruma alışmış olduğunu düşünmüştüm.
durumu garipseyenlere ne var ben de böyle çözüm buldum filand emiştin ya.
ancak ne olursa olsun evlilik birliği içinde taşınabilecek bir mevzu değildir bu.
eşler olarak ne saygınız ne sevginiz kalır birbirine.
herkes te bu açıdan değinip garip bulmuştu açıkcası.
sana zor işte bak.
adam 20 tl için küçülebiliyor kusura bakma da.
daha önce de dedim işin zor.
Allah sabır versin

Ayy gıcık herif. Bizim aramızda iş veren işçi ilişkisi mi olcak böyle? demiyor musun Böyle üç beşi hesap et ömür geçmez bir de bebiş geliyorken Bak benim eski koca öküzdü ama tek kuruşun hesabını sormazdı birde bana kart ve harçlık verirdi, çalışmadığım halde bir gr hesap sormazdı. Ki bende harcardım. Benim gibi kadınları örnek göster Ben böyle değilim sana destek oluyorum neden böyle yapıyorsun de.

Bir de ben sana keseni birleştir demem, aynı senin gibi bir arkadaşım var. Kocası dünyaları kazanıyor kızın üç kuruşunda gözü. Seninkisi gibi üç beşi hesap ediyor. O vermişti maaş kartını bir ara kocasına, adam resmen süründürdü bunu. Kız çalışıyor beş on lira harçlık veriyormuş çocuğa verir gibi. Seni rezil etmeyecekse elbette birleştir ama böyle adamlar süründürüyor varken yoklukla sınıyor insanı.

İşiniz çok zor buna beyin mi dayanır yahu oraya 20 tl verdim ordan 20 tl düştüm. Kendini kullandırtmamak adına tüm parayı al kendi hesabında tut. Krediyi faturaları öde. Market alışverişini yap. Eşine harçlık ver sadece kişisel harcamalar için. En azından kafanız rahat olur. Eşine de söyle "Bıktım artık takip etmekten. Para bir hesapta olunca nereye ne gitti açıp bakabiliriz ikimizde" de. İtiraz ederse ortak hesap açın. Ay sonunda kalanı birikime aktarırsınız. En azından sen şu kadar ödedin derdi hesap kitap ortadan kalkar. Bana göre bunları hesaplamak imkansız ve gereksiz. Uğraşmak istemem. Çocuktan sonra sizde benim gibi düşüneceksiniz. Bununla vakit mi geçer hesapla dur nereye kadar.

İçtiği suya laf söyleyen adam eline paranın tamamını bıraksan ne yapmaz.Avucunu yalasın

En iyisi boşanmakta, boşanmayacak isen de kendini ve çocuğunu korumaya almak.

Yoklukla da alakası gerçekten yok.Benim bir akadaşımın eşi avukat çok zengin kız memur onun aldığı üç kuruşa gözünü dikiyor hödük herif kontrol kendinde olsun istiyor.

Yine başka bir arkadaşın eşi mali müşavir onunda durumu iyi o da karısının parasının peşinde.

Allahtan arkadaşlarım çabuk uyandılarda vermiyorlar.Yinede eşleri hala maaşlarını isteyip huzursuz ediyorlar .

Okumakla da alakası yok varlıklı olmakla da tamamen karakter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…