Hangi mesajını gördün acaba merak ettim : )
Yeni evlendiğimizde birikimi benim hesabımdaydı. Bir gün çok kötü kavga ettik. Ben gidiyorum dediğim de Hesbında ki parayı gitmeden masanın üstüne bırak öyle git demişti. Ay aklıma geldikçe yine sinir oluyorum.
Emin ol sadece aklıma gelenler bunlar. Daha nice şey var.
2 aylık kirayı peşin vermiş. Kredi kartları yatırmış. ELindede çok gezmeye para kalmamış. Böyle konserlere falan..
Bu gün sordum bunları. Neden söylemiyorsun dedim.
Senin düşünmeni istemiyorum bu konuları Dedi. Güler misin ağlar mısın..
Hangi mesajını gördün acaba merak ettim : )
Yeni evlendiğimizde birikimi benim hesabımdaydı. Bir gün çok kötü kavga ettik. Ben gidiyorum dediğim de Hesbında ki parayı gitmeden masanın üstüne bırak öyle git demişti. Ay aklıma geldikçe yine sinir oluyorum.
Olurmu aşkım bilmek istiyorum birbirimize açık olalım borcumuzu harcımızı bilelim.Durumu bilseydim konseri teklif etmezdim mesela diyebilirsin.
Birde 2000 lira birden niye vermiş ev sahibine sen bunu bi araştır. Aradaki 1000 lirayı ailesine gönderme durumu olabilir mi acaba?
Böyle cımrı ve hesapcı bırıyle butcenın ayrı olması gayet mantıklı senı alkıslıyorum ,hatta kenara maasından uc bes atmanı da onerıyorum..İlerde bıterse cocuguna yatırım olmus olsun..Hatta cocuga bıreysel emeklılık hesabı acalım ve her ay bırımız yatıralım ayda 150-200 falan de bence..Cocugunu da garantıye al..
Hayir sahsen ben evli olsam calisip maas kartimi vermezdim ama sizin gibide ayri hesap tutmazdim heralde yani sanki ayni evde yasiyosunuzda birbirinizden haberiniz yokmus gibi sezgiledim benMaaş kartımı eşime verseydim. Aynı evi paylaşmamız mantıklı gelecekmiydi size hanımefendi ?
ızın aldın demedım zatenPardon Da Sizden izin aldığımı hatırlamıyorum ? gidip gitmeme konusunda sizin fikrinizi istediğimi de hatırlamıyorum ?
O muhtemelen parayı eline sayan, kendisi ne kadar verirse onunla mutlu olan, planları programları dolayısıyla ona danışmadan yapamayan bir eş istiyor. Kontrol tamamen onda olsun, para nereye ne kadar gitcek onun elinde olsun. Bir de bir kaç şeye sıkılmış üstüne de sen aradıysan.. tamam işte :)
Özür diler bence ama bu devran sizin böyle gider. Çünkü kocası bu tip olupta düzelenini görmedim. Sen huyunu bilip ona göre davrancan artık bacım, yapcak bişe yok
ızın aldın demedım zaten
yorumumu yaptım ve burda nereye yorum yapacagıma karısamazsın cıcım
ben senin aradaki bazı yorumlarından bu duruma alışmış olduğunu düşünmüştüm.Mügecim, yorum yapman beni sevindirdi. Takip ettiğim bir üyesin.
Evet doğru, kendisine ne kadar verirsem onunla mutlu olan, ona danışmadan bir şey şey yapmamamı istiyor. Para nereye ne kadar kaç kara gidecek hepsini bilsin kontrol etsin istiyor.
Sıkışmış evet çünkü 2 kirayı peşin vermiş. Kredi kartlarını yatırmış. Ortaya kalan parada öyle konserlere harcayacak parası yokmuş.. Değişmiyor Mügecim 8 yıldır bu adam böyle artık dayanamıyorum.
Az önce pazar market parası göndermiş, geçen hafta merdivenciye verdiği 20 tl yi kesmişAğlamak istiyorum çünki çok bunaldım. İş yerinde olmasam vallahi şurada oturup ağlayacağım.
Mügecim, yorum yapman beni sevindirdi. Takip ettiğim bir üyesin.
Evet doğru, kendisine ne kadar verirsem onunla mutlu olan, ona danışmadan bir şey şey yapmamamı istiyor. Para nereye ne kadar kaç kara gidecek hepsini bilsin kontrol etsin istiyor.
Sıkışmış evet çünkü 2 kirayı peşin vermiş. Kredi kartlarını yatırmış. Ortaya kalan parada öyle konserlere harcayacak parası yokmuş.. Değişmiyor Mügecim 8 yıldır bu adam böyle artık dayanamıyorum.
Az önce pazar market parası göndermiş, geçen hafta merdivenciye verdiği 20 tl yi kesmişAğlamak istiyorum çünki çok bunaldım. İş yerinde olmasam vallahi şurada oturup ağlayacağım.
Mügecim, yorum yapman beni sevindirdi. Takip ettiğim bir üyesin.
O muhtemelen parayı eline sayan, kendisi ne kadar verirse onunla mutlu olan, planları programları dolayısıyla ona danışmadan yapamayan bir eş istiyor. Kontrol tamamen onda olsun, para nereye ne kadar gitcek onun elinde olsun. Bir de bir kaç şeye sıkılmış üstüne de sen aradıysan.. tamam işte :)
Özür diler bence ama bu devran sizin böyle gider. Çünkü kocası bu tip olupta düzelenini görmedim. Sen huyunu bilip ona göre davrancan artık bacım, yapcak bişe yok
Bir de ben sana keseni birleştir demem, aynı senin gibi bir arkadaşım var. Kocası dünyaları kazanıyor kızın üç kuruşunda gözü. Seninkisi gibi üç beşi hesap ediyor. O vermişti maaş kartını bir ara kocasına, adam resmen süründürdü bunu. Kız çalışıyor beş on lira harçlık veriyormuş çocuğa verir gibi. Seni rezil etmeyecekse elbette birleştir ama böyle adamlar süründürüyor varken yoklukla sınıyor insanı.
Bir de ben sana keseni birleştir demem, aynı senin gibi bir arkadaşım var. Kocası dünyaları kazanıyor kızın üç kuruşunda gözü. Seninkisi gibi üç beşi hesap ediyor. O vermişti maaş kartını bir ara kocasına, adam resmen süründürdü bunu. Kız çalışıyor beş on lira harçlık veriyormuş çocuğa verir gibi. Seni rezil etmeyecekse elbette birleştir ama böyle adamlar süründürüyor varken yoklukla sınıyor insanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?