• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarlada arkadaş buldum yaşça büyük

EyiAszs

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2025
365
235
18
Kendime buğün yeni biri geldi hemn sabh arkadaş olduk görür görmez eski arkadsımda kuskandı. Biraz konuşmaya çalıştı benle. Biraz üzüldüm aslında ama bilmiyorum ya neyse hemn yeni arkadaş buldu kendi ne demiş bnm hakkımdda napcam bilmiyorum ya buda iyi bir arkadaş 16 yaş büyük evli beni çok sevdi

Kendime buğün yeni biri geldi hemn sabh arkadaş olduk görür görmez eski arkadsımda kuskandı. Biraz konuşmaya çalıştı benle. Biraz üzüldüm aslında ama bilmiyorum ya neyse hemn yeni arkadaş buldu kendi ne demiş bnm hakkımdda napcam bilmiyorum ya buda iyi bir arkadaş 16 yaş büyük evli beni çok sevdi
Evli ve seni çok mu sevdi!!!
Ne yiyip içiyorsun tedavi olmalısın...

E 16 yaş büyük evli biriyle arkadaş olabilirsiniz sorun nedir? Evet yeni arkadaş buldum seni ne alakadar ediyor de geç. Bu yazı şekli nedir Allah aşkına? Düzgün Türkçe yazamıyor musunuz?

Niye siz konulur

Allh dert vermesin
Hanımefendi ben sizde bir dert görmedim, elin evli adamı ile arakadaş olmuşsunuz, bunuda arkadaşınız kıskanmış, 16 yaş büyük evli arkadaşınızı arkadaşınız kıskanması gibi bir anlamsız derdiniz var !!!! Yorum yapanlarda ilginç şekillerde cevap veriyorsunuz. Allah size başka dert vermesin zira bura neler okuduk.

E 16 yaş büyük evli biriyle arkadaş olabilirsiniz sorun nedir? Evet yeni arkadaş buldum seni ne alakadar ediyor de geç. Bu yazı şekli nedir Allah aşkına? Düzgün Türkçe yazamıyor musunuz?
Laftan anlamıyolar kii illa kötü konuşmamı istiyorlar zorla

Hanımefendi ben sizde bir dert görmedim, elin evli adamı ile arakadaş olmuşsunuz, bunuda arkadaşınız kıskanmış, 16 yaş büyük evli arkadaşınızı arkadaşınız kıskanması gibi bir anlamsız derdiniz var !!!! Yorum yapanlarda ilginç şekillerde cevap veriyorsunuz. Allah size başka dert vermesin zira bura neler okuduk.
Kadın diyom ilk önce göz doktora gidn hanfendi sonra bana cvp yazmayı deneyin abuk subuk da yazmayın

Bu site beni delirtecek oyüzden çok girmiycem
Konuşmalara bak 👎🏻

Siz Türkçe yazmayı öğrenin.
Niye zorunuza gitti hanfendi gayet açık yazmıştım halbuki Türkçe'yi senden öğrenecek degilim

Bu site beni delirtecek oyüzden çok girmiycem
Konuşmalara bak 👎🏻

Siz Türkçe yazmayı öğrenin.
Niye zorunuza gitti hanfendi gayet açık yazmıştım halbuki türk
Mune hanım bunlar apaçık bana sataşıyor bakın kendi gözünüzle görün lümpen suçlu burda gayet normal şekilde yazıyorum ama onlar anlamakta inat ediyor. Kimseye zararım yok. Ayrıca ben erkek diye belirtmedim neden erkek anlıyorlar

Back
X