tarlusal ilaç kullananlar _? bakarmısınız lütfenn

tubitak

-Her şey Güzel Olacak-
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
836
341
En Büyük KK
merhaba hanımlar .. gecen ay cycl-prog kullanıp adet görmüştüm SAT :27 HAZİRAN şuan 8 gün gecti ve hala olmadım :KK43: ayın sonuna doğru tatil planımızda var kafam çok karışık .
gecıkme 4.günü kanda baktırdım gebelik negatif çıktı. Her ihtimale karşı bugun idrar da baktım yıne negatif gebelık yok emınım TARLUSAL verdi doktorum . Kafamda soru işaretleri var gebe kalmayı planlayanlar kullanmasın diyor ilaç içeriğini okudum da :KK43: yanı kullandığım müddet zaten ilişki olmayacak dıkkat edecğim fakat söküldükten sonra ki ay sakınca olmaz herhalde değil mi :KK43:(
ya nefret ediyorum şu ilaçlardan fakat mecburuz.

Asla kullanmam diyen biri olarak ve adet geciktirici kullanıp adeti geciktirmek yerine sadece 9 gün sürmesini sağlayan bir insan olarak sana tavsiyem ; tatilde tampon kullan! Asla pişman olmazsın ama ilaç kullanırsan muhtemelen pişmanlık duyarsın.

Asla kullanmam diyen biri olarak ve adet geciktirici kullanıp adeti geciktirmek yerine sadece 9 gün sürmesini sağlayan bir insan olarak sana tavsiyem ; tatilde tampon kullan! Asla pişman olmazsın ama ilaç kullanırsan muhtemelen pişmanlık duyarsın.

tampon işe yarar mı :KK43: denize giricem korkuyorum e evliyimde bebiş planımızı tatılde yaparız dıyorduk kafa rahat falan of. :KK43:(((

tampon işe yarar mı :KK43: denize giricem korkuyorum e evliyimde bebiş planımızı tatılde yaparız dıyorduk kafa rahat falan of. :KK43:(((
Ben dediğim gibi asla kullanmam diyordum,mantıken rahatsızlık verir gibi geliyor ama ilaç adetimi kesmediği için mecbur kaldım. Önyargım saçmaymış yani,çok rahat. Tavsiye ederim cnm

Bu arada olaki adet olmadın,ilaç içersen zaten tatilde bebek planı olmaz ki ama tampon pedin bir değişik versiyonu.Bebek düşüncenize olumsuz bir etkisi bile yok

Planlarımız aynıymış neredeyse :) .Bende kısa zaman önce kürtaj oldum tatilde kafam rahatlar belki bi ihtimal hamile kalırım yine diye düşündüm fakat regli oldum .Tampon kullandım ilk defa ilk biraz zorlansamda kesinlikle tampon kullan ilaç alma derim.Çünkü geciktirici ilaçları insanın dengesini bozabiliyor

X