- Konu Sahibi yagmur_gulu
-
doktor kontrolunde kullanmanızda fayda var adet geçikmesinde 3-5 gun kadar bekleyip doktorda test yaptırıp uygun gorurse kullanın bende bu ayHanımlar bende gecen ay tarlusal kullandim 4 gun sonra adet oldum simdi tekrar 11 ağustosta baslamam lazim ama aklima bir şey takıldı eger gebelik olustuysa bebege zarar verir mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Adet mi?9. Gün oldum canim
Adet mi?
Adet mi?
Ben de 7. Gündeyim ama hala tık yokEvet canim
Ben de 7. Gündeyim ama hala tık yok
Bugün evde gebelik testi yaptm negatif cıktı3 gün daha bekle canım.. eğer ki olmadın dr unla irtibat kur
Ben 20.günde adet oldum canım ama git bi dr Bnde bnde yumurtalıklarımda tembellik varmşkızlar ben tarlusal hapı gunde iki tane sabah aksam kullandım doktor 6 gun kullan 10uncu gune kadar adet olman lazm dedi bugun 11.ci gun ve bende hala tık yok bi kere kürtaj oldum ikinci bebeğimde düşük bu adet duzensizlikleri cok kotu bnm gıbı adet gormeyen var mı bu ilacı kullanıp kafayı yemek uzereyimm lutfen bir kiş cewap yazsn
bende bu sabah uyandm baktm adet olmusum 12 gun sonra geldi pazartesi bende dr gtcem bakalımm hepimizin hakkında hayırlısı inş cewap verdiğin için tesekkur edermBen 20.günde adet oldum canım ama git bi dr Bnde bnde yumurtalıklarımda tembellik varmş
bende bu sabah uyandm baktm adet olmusum 12 gun sonra geldi pazartesi bende dr gtcem bakalımm hepimizin hakkında hayırlısı inş cewap verdiğin için tesekkur ederm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?