Tarlusal kullanıp kaçıncı günde regl oldunuz?

bende bugün başladım bende pco hastasıyım bu ilacı kullanıp hamile kalan bayağı kişi duydum hayırlısıyla Allahım bizede nasip etsin inşaallh

bende aldım 2 gün oldu olmadım ne zaman olacam acaba ya ?

Mrb arkadaşlar benimde adet duzensizligim var doktor bi kere tarlusal vermişti ilaç bilmeden 10icersinde adet olmuştum bu defa gene verdi ilacım bitti ve 4 5gundur geçiyo adet olmadim açana bendemi polikistik over var cvplarinizi bekliyorum acill

merhaba arkadaşlar bende polikistikover olduğumu yaklaşık 10 gün once öğrendim tarlusal ilacını verdi doktorum kullandım ama son iki gün sabah akşam içmeyi unuttum günde bir tane içmiş oldum, şimdi ilacım bitti bekliyorum, bu arada aynı zamanda mantar da varmış bende, şimdi adet düzensizliği olduğu için ilişki tarihime göre hamile kalıp kalmayacağımı takip edeceğim. birde evliliğimin ilk ayı hamile kalmıştım ama düştü çok kısa sürdü bi zaman eşimle bebek istemedik. şimdi istiyoruz bakalım inşaallah hemen olur, şuan ilişki tarihime göre psikolojik olarak kendimi hamile hissediyorum bi kaç günlük :)

İlk doktora gittiğim günden beri yorumları okuyorum bende yazmak istedim, umarım hayırlısıyla bir bebeğimiz olur ve isteyen herkesin..

canım onu ancak muayene sonucu doktorun görüp söyleyebilir, adet gecikmenin başka sebebi de olabilir.

Tarlusal kullanınca 7 gün içinde hasta olmanız gerekiyor normalde. Olmuyorsanız daha acilen bir kere daha gitmeniz gerekiyor doktora.
Kızlar ben bu hastalıkla 7 yıldır uğraşıyorum daha doğrusu öğreneli 7 yıl oldu. ilaç kullanmadan ilk defa 3 aydır düzenli oluyorum ve ileride çocukla ilgili bir sorun yaşamaktan gerçekten çok korkuyorum. Bu kadar uzun süre bu sorunu yaşayıp çok rahat hamile kalanınız var mı?

Arkadaşlar merhabalar ben yeni üye oldum pco hastasıyım glifor kullanıyorum adetim yılda 1 kez aksar o da şubata denk geldi Şubat sonu adet olmam gerekirken olmadım 45.güne kadar 4 kez kanda beta hcg baktım negatif tarlusal basladim 6 gün kullandım bugün biteli 2 gün oldu başladığımda leke tarzında kanama oldu hergün bugün biraz daha kırmızıya döndü o renk ama hala tam mens olamadım bu bi kaç güne olurum anlamına mı geliyor yoksa 15 gün böyle leke mi gelir sizce

Merhaba,
Ben de uzun süredir bu hastalıkla mücadele ediyorum ve yine 45 günü geçti olmadım. Tarlusal kullandığım ilk ayda genellikle leke tarzında olup doğru dürüst adet olmadan geçerdi ama sonraki aylarda tarlusaldan sonra kanamam olurdu. Bazen böyle olabiliyor çok takılma.

arkadaşlar merhaba ben de polikistikover var adetlerim düzensizdi ama son iki aydır 23ünde oluyordum bugün olmadım doktor adet olamazsan tarlusal kullan dedi peki arkadaşlar kullandığım gün ya da bir kaç gün geçtikten sonra olursa adet ilacı kesmelimiyim bilen var mı ?

Tarlusal kullanıp 10 gün içerisinde adet olunuyor bazende ilaç bittikten bi kaç gün sonra adet goruluyo

Yumurtalıklarımda tembellik var gelismiyor ve duruyorlarmıs. Henüz 20 yasındayım ögreneli 1 yıl oldu kist falan görünmüyo ama cocuk olmama riski varmıs. Tarlusal verdi 12.gün oldum. 3 ay düzene girdi sonra yine gecikme olunca ilaca basladım 3.gününde oldu. 15 gündür yine olamıyorum bu yüzden azönce yine ictim bakalım ne zaman gelicek..

Merhaba Arkadaslar
Adet olduğunun 3.günü gel diyen doktor hangi hormonlar için tahlil istiyor hemen hamile kalma ihtimali var mı ne kadar zamanda sonuç alırız teşekkür ederim

Bende 20 yaşındayım evliyim de evlendikten sonra duzensiz lesti bide yumurta tembelligi var çocuk istiyorum olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…