TARLUSAL KULLANIPTA ADET OLMAYANLAR BAKABİLİRMİSİNİZ

IrmakNarin

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَن ارَّحِيم
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
689
361
33
Merhaba kızlar ben en son 14 şubatta adet oldum adetim normalde hep düzenlidir 35 günde bir. Olurumm 20 martta olmam gerekiyordu olmadim 23 martta kan testi yaptim negatif cikti 30 martta hastaneye gittim doktor ulturasyondan baktı kan testi yapti yine negatifti tarlusal yazdı bunu kullandiktan sonra olursun dedi ilacı bitireli 13 gün oldu ama hala olmadim böyle olupta sonradan hamile oldugunu ögrenen varmi bana yardmcı olabilirmisiniz lütfenn
Hamile kalmayı cook istiyorum cevremdekiler stresten böyle olmustur diyorlar ama ben stresten oldugunu düsünmüyorum Adet günümden 29 gün gecti stres yaptigim günleri hatırlıyorum üstnden 5 gün gectigi felan oluyordu ama sonradan mutlaka adet olurum ilk defa böyle bisey yasiyorum napmam lazim ?

Onada doktormu yazmış öncesinden kan testi yapmışmıydı

Kizlarrrrr kimse yokmuu yaaa

Ayy gercektenmii cook sevindim adına
Adetin normalde düzenlimiydi kan testimi yapmistn cnm

Canim benim normalde de duzenli degildi adetlerim ama fark etmez:) adet olana kdar umudunu yitirme bence:) idrar testin yokmu evde yap bi tane varsa cikar zaten
Gecen persembe idarar testi yaptim ve yine negatif

Ben ikinci hamileligimde sali test yaptim negatifti cumartesi kipkirmizi cikti... 2-3 gunde bile fark eder
Ayy ne güzell maşallah cnm rabbim çocuklarinı bagışlasın
Bende ilk defa böyle bisey yasiyorum cevremdekilerin bazılari stresten bazılarıda hamilelik olabilir diyor kafam çook karıştı bu aralar biraz sorunlarimiz var hastaneye de gidemiyorum fırsat bulamiyorum idrar testi yapmak tanda korkuyorumm

Bilmiyorum canimm ya bugun itibariyle 22gum gecti iste bekliyorum.. Persembe doktora gidecem
Benimde bugün 30. Günüm ve hala gelen giden yok sen kac defa kan testi yaptin cnm insallah hersey gönlünce olur

Benimde bugün 30. Günüm ve hala gelen giden yok sen kac defa kan testi yaptin cnm insallah hersey gönlünce olur
Amiiinn kuzum benim yaaaa :) en son adet geceli 15gun olmustu iste doktor kan testi yapti negatif.. Daha da test falan yapmadim. 2Gun once kahverengi bi leke geldi sonra kesildi. Insallah ikimizde hamileyizdirrr....

Amiiinn kuzum benim yaaaa :) en son adet geceli 15gun olmustu iste doktor kan testi yapti negatif.. Daha da test falan yapmadim. 2Gun once kahverengi bi leke geldi sonra kesildi. Insallah ikimizde hamileyizdirrr....
Insallah insallah tatlımm benimde 30 gün gecikme süresi icinde 3 defa lekelenmem oldu ama cokk az ve kahvegengimsi biseydi ilk hastaneye gitmeden 2 gün önce iki defa oldu simdide tam gününü hatırlamiyorm ama gectigimiz haftaiciydi sanırımm hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…