- 19 Kasım 2016
- 689
- 361
- 33
- Konu Sahibi IrmakNarin
-
Kimmis o cnm ?Gecen gun biri yazmis tarlusal kullandm adet olmadm meger hamilymisim diye...
Adini unuttm ama sorun olmamis yani hamileydi cnim bidha kana baktir senKimmis o cnm ?
Bu arada yazdigin icin tesekkür edrimm
Canim benim normalde de duzenli degildi adetlerim ama fark etmez:) adet olana kdar umudunu yitirme bence:) idrar testin yokmu evde yap bi tane varsa cikar zatenAyy gercektenmii cook sevindim adına
Adetin normalde düzenlimiydi kan testimi yapmistn cnm
Gecen persembe idarar testi yaptim ve yine negatifCanim benim normalde de duzenli degildi adetlerim ama fark etmez:) adet olana kdar umudunu yitirme bence:) idrar testin yokmu evde yap bi tane varsa cikar zaten
Simdi ne durumdasin hamişmisin cnm?https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iysa-hemen-adet-sokturucu-kullanmayin.609007/
Canim bak burayi oku..
Bende sana benzer durumdayim. Adetim 22gun gecti. 15inci gunde kanda negatif cikti. Doktorum adet sokturucu vermedi 10gun daha bekle belki gec dollenmedir dedi.
Simdi tekrar denedinmi?Gecen persembe idarar testi yaptim ve yine negatif
Ben ikinci hamileligimde sali test yaptim negatifti cumartesi kipkirmizi cikti... 2-3 gunde bile fark ederGecen persembe idarar testi yaptim ve yine negatif
Bilmiyorum canimm ya bugun itibariyle 22gum gecti iste bekliyorum.. Persembe doktora gidecemSimdi ne durumdasin hamişmisin cnm?
Ayy ne güzell maşallahBen ikinci hamileligimde sali test yaptim negatifti cumartesi kipkirmizi cikti... 2-3 gunde bile fark eder
Yok denemedim cnmSimdi tekrar denedinmi?
Benimde bugün 30. Günüm ve hala gelen giden yok sen kac defa kan testi yaptin cnm insallah hersey gönlünce olurBilmiyorum canimm ya bugun itibariyle 22gum gecti iste bekliyorum.. Persembe doktora gidecem
Amiiinn kuzum benim yaaaa :) en son adet geceli 15gun olmustu iste doktor kan testi yapti negatif.. Daha da test falan yapmadim. 2Gun once kahverengi bi leke geldi sonra kesildi. Insallah ikimizde hamileyizdirrr....Benimde bugün 30. Günüm ve hala gelen giden yok sen kac defa kan testi yaptin cnm insallah hersey gönlünce olur
Insallah insallah tatlımm benimde 30 gün gecikme süresi icinde 3 defa lekelenmem oldu ama cokk az ve kahvegengimsi biseydi ilk hastaneye gitmeden 2 gün önce iki defa oldu simdide tam gününü hatırlamiyorm ama gectigimiz haftaiciydi sanırımm hakkımızda hayırlısıAmiiinn kuzum benim yaaaa :) en son adet geceli 15gun olmustu iste doktor kan testi yapti negatif.. Daha da test falan yapmadim. 2Gun once kahverengi bi leke geldi sonra kesildi. Insallah ikimizde hamileyizdirrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?