- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
- Konu Sahibi IrmakNarin
-
Insallah bebislerimiz yerlesiyordur kuzum..Insallah insallah tatlımm benimde 30 gün gecikme süresi icinde 3 defa lekelenmem oldu ama cokk az ve kahvegengimsi biseydi ilk hastaneye gitmeden 2 gün önce iki defa oldu simdide tam gününü hatırlamiyorm ama gectigimiz haftaiciydi sanırımm hakkımızda hayırlısı
Insallah bitanem senin gönderdigin linkteki sayfayı okuyorum okudukca daha cook umutlaniyorumInsallah bebislerimiz yerlesiyordur kuzum..
Aynen ya bende...Insallah bitanem senin gönderdigin linkteki sayfayı okuyorum okudukca daha cook umutlaniyorum
Canim gecen ay bende tarlusal kullandim ve hastalanmadimmm onun ustune doktorum baska bir ilac yazdi anca oyle hastalandimMerhaba kızlar ben en son 14 şubatta adet oldum adetim normalde hep düzenlidir 35 günde bir. Olurumm 20 martta olmam gerekiyordu olmadim 23 martta kan testi yaptim negatif cikti 30 martta hastaneye gittim doktor ulturasyondan baktı kan testi yapti yine negatifti tarlusal yazdı bunu kullandiktan sonra olursun dedi ilacı bitireli 13 gün oldu ama hala olmadim böyle olupta sonradan hamile oldugunu ögrenen varmi bana yardmcı olabilirmisiniz lütfenn
Hamile kalmayı cook istiyorum cevremdekiler stresten böyle olmustur diyorlar ama ben stresten oldugunu düsünmüyorum Adet günümden 29 gün gecti stres yaptigim günleri hatırlıyorum üstnden 5 gün gectigi felan oluyordu ama sonradan mutlaka adet olurum ilk defa böyle bisey yasiyorum napmam lazim ?
Seninde ilk defami böyle olmustu adetlerin düzenlimiydi cnm??Canim gecen ay bende tarlusal kullandim ve hastalanmadimmm onun ustune doktorum baska bir ilac yazdi anca oyle hastalandim
Ayy ne güzell maşallahcnm rabbim çocuklarinı bagışlasın
Bende ilk defa böyle bisey yasiyorum cevremdekilerin bazılari stresten bazılarıda hamilelik olabilir diyor kafam çook karıştı bu aralar biraz sorunlarimiz var hastaneye de gidemiyorum fırsat bulamiyorum idrar testi yapmak tanda korkuyorumm
Gitmek düsünymda bu aralar biraz sorunlarimz vardi fırsat bulamiyorz ama mutlaka gidecemAynen ya bende...
Doktora gitmeyi dusunuyormusun canimm? Bu arada kac aydir bebek istiyorsunn
Yapicm insallh cnm suan hamile degilmisim kac tane cocugun varGerceklerden kcamazsin. Bence test yapmalisin bi tane daha... yoksa da yok kismet degilmis dersin ama emin olmak lazim...
Ben tarlusal kullandigim ay ogrendigim bebegimi kaybettim. Ama ilacla alakasi yok kan pihtilasmam oldugu anlasildi simdi kan sulandirici igne oluyorum rabbim kismet eder kavusmayi ins
Git cnm benim ihmal etme...Gitmek düsünymda bu aralar biraz sorunlarimz vardi fırsat bulamiyorz ama mutlaka gidecem
4 ay dır bebek düsünüyorum cnm
Hic hamile kalmadinmi kuzum?Git cnm benim ihmal etme...
Ben de 2senedir istiyorumm daha nasib olmadi
Yok canimmHic hamile kalmadinmi kuzum?
Peki doktora gittinmii muayne oldunmu cnm.Yok canimm
Bi turlu nasip olmadi cnm yaPeki doktora gittinmii muayne oldunmu cnm.
Hic cocugum yok 15 haftalik hamileyim rabbim nasip ederse bunu alirim kucagima bu ikinci hamileligimYapicm insallh cnm suan hamile degilmisim kac tane cocugun var
Hayirlisi olsun cnm ama keske gitseydinBi turlu nasip olmadi cnm yabu ay hamile kalirim onumuzdeki ay hamile kalirim diye diye koca 2sene oldu....
Bu ay adet olursam gidecektim, ama olmadim..
İhmal ettik iste cnmm.. Insallah rabbim gerek duydurmadan verir yavrumuzu...Hayirlisi olsun cnm ama keske gitseydin
Hıı anladim ikinci hamileligimde yazmistin bende yanls anladim cocugun var zannettim cnm kusura bakma rabbim bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin insllh.Hic cocugum yok 15 haftalik hamileyim rabbim nasip ederse bunu alirim kucagima bu ikinci hamileligim
Aminn insallh bitanemmİhmal ettik iste cnmm.. Insallah rabbim gerek duydurmadan verir yavrumuzu...
Haber et beni durumundan cnm :) dualarim seninleAminn insallh bitanemm
Tm cnm ederim sende bana haber verirsinn benimde dualarim seninleeHaber et beni durumundan cnm :) dualarim seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?