TARLUSAL KULLANIPTA ADET OLMAYANLAR BAKABİLİRMİSİNİZ

Insallah bebislerimiz yerlesiyordur kuzum..

Canim gecen ay bende tarlusal kullandim ve hastalanmadimmm onun ustune doktorum baska bir ilac yazdi anca oyle hastalandim

Canim gecen ay bende tarlusal kullandim ve hastalanmadimmm onun ustune doktorum baska bir ilac yazdi anca oyle hastalandim
Seninde ilk defami böyle olmustu adetlerin düzenlimiydi cnm??

Gerceklerden kcamazsin. Bence test yapmalisin bi tane daha... yoksa da yok kismet degilmis dersin ama emin olmak lazim...

Ben tarlusal kullandigim ay ogrendigim bebegimi kaybettim. Ama ilacla alakasi yok kan pihtilasmam oldugu anlasildi simdi kan sulandirici igne oluyorum rabbim kismet eder kavusmayi ins

Aynen ya bende...
Doktora gitmeyi dusunuyormusun canimm? Bu arada kac aydir bebek istiyorsunn
Gitmek düsünymda bu aralar biraz sorunlarimz vardi fırsat bulamiyorz ama mutlaka gidecem
4 ay dır bebek düsünüyorum cnm

Yapicm insallh cnm suan hamile degilmisim kac tane cocugun var

Bi turlu nasip olmadi cnm ya bu ay hamile kalirim onumuzdeki ay hamile kalirim diye diye koca 2sene oldu....

Bu ay adet olursam gidecektim, ama olmadim..
Hayirlisi olsun cnm ama keske gitseydin

Hic cocugum yok 15 haftalik hamileyim rabbim nasip ederse bunu alirim kucagima bu ikinci hamileligim
Hıı anladim ikinci hamileligimde yazmistin bende yanls anladim cocugun var zannettim cnm kusura bakma rabbim bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin insllh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…