Bizde yumurtlama sorunu var pcos olarak yani gebe kalamamada temel sebep her ay olgun yumurta olmaması peki size soruyorum bana da çünkü aşılama önerdi doktor. Yani doktorlardan iyi bilmiyorum tabikide ama mantıken önce yumurta geliştirici tedavileri deneseler klomen gibi sonra çatlama durumu çatlama yoksa iğne yapsalar hani bu tedaviyi yapan birçok insan var bunun sayesinde hamile kalan neden yüzde 20 şansı olan aşılamayı öneriyorlar klomen yerine daha mı garanti bu aşılama zaman kaybetmek istemediğimiz için tedaviye geçiyoruz zaten bizBenim 2 yıl olacak tedavi aşamasındayım doktor aşılama yapabiliriz dedi bende yardımcı üreme yöntemlerine başlamadan önce bu yöntemleri denemek istedim
Merhabalar regli oldum ama normal regli gibi değildi yoğun kanamam oldu doktor kistlerin görünümünün azaldığını söyledi. Regli bitiminden başlayarak 2 gün ilişki 1 gün ara vermemizi önerdiDaha önce baktırdınız mı hormonlara bende de pcos var 2 yıllık evliyim aynı şekilde bebek düşünüyoruz henüz olmadı siz buraya yazalı 1 hafta olmuş ama test veya kan yaptırdınız mı vardır inşallah bebek
Aşılama da kaç yumurta büyüdüğünü görüyorlar ona göre aşılama yapıyorlar fazla yumurta büyüdüyse iptal ediyorlar. Pcoslu kadınların birden fazla kontrolsüz şekilde yumurtası büyüyebilirmiş buda çoğul gebelik oluştururmuş bunun icin yumurta geliştiricisi benim doktorum önermediBizde yumurtlama sorunu var pcos olarak yani gebe kalamamada temel sebep her ay olgun yumurta olmaması peki size soruyorum bana da çünkü aşılama önerdi doktor. Yani doktorlardan iyi bilmiyorum tabikide ama mantıken önce yumurta geliştirici tedavileri deneseler klomen gibi sonra çatlama durumu çatlama yoksa iğne yapsalar hani bu tedaviyi yapan birçok insan var bunun sayesinde hamile kalan neden yüzde 20 şansı olan aşılamayı öneriyorlar klomen yerine daha mı garanti bu aşılama zaman kaybetmek istemediğimiz için tedaviye geçiyoruz zaten biz
Buhar denediğiniz için mi kistler azaldı acabaMerhabalar regli oldum ama normal regli gibi değildi yoğun kanamam oldu doktor kistlerin görünümünün azaldığını söyledi. Regli bitiminden başlayarak 2 gün ilişki 1 gün ara vermemizi önerdi
Tarlusal benim küçük kistlerimi temizlemiş gibiBuhar denediğiniz için
Klomenle de yumurtaların takip edildiğini biliyorum ama infertilite bölümüne gittiğimde de bi kaç dosya doldurdum sonuçlara göre doktor tedavi yöntemine karar verecekti o formlarda bile öncelik klomen yardımcı üreme teknikleri çatlama iğnesi vs yazıyor ikinci yöntem aşılama 3. yöntem tüp bebek evet çoğul gebelik riski söz konusu ama aşılamadan önce de zaten klomen veya iğne kullanmamız gerekiyor yine yumurta geliştirmek açısından tabiki herkesin değeri durumu aynı değil doktorunuz öyle uygun görmüştür benim yengemde de pcos var ilk gebeligi 1 haftalık kullandığı ilaç sayesinde oldu ismini hatırlamıyor gittiği doktoru da hatırlamıyorAşılama da kaç yumurta büyüdüğünü görüyorlar ona göre aşılama yapıyorlar fazla yumurta büyüdüyse iptal ediyorlar. Pcoslu kadınların birden fazla kontrolsüz şekilde yumurtası büyüyebilirmiş buda çoğul gebelik oluştururmuş bunun icin yumurta geliştiricisi benim doktorum önermedi
Yaa umarım öyledirTarlusal benim küçük kistlerimi temizlemiş gibi
Valla derdine derman arayan kırk kapıyı çalarmış yani her yolu deneyeceğiz biz yapacağız gerisini de Allaha bırakacağız.. İnanarak yap benceBuhar içimi ısıtıp bebeğim kolay tutunmasini saglayacakmis inanmasam da bir ümit yapıyorum
Işte kişiden kişiye tedavi yöntemleri ilaçları değişiyor. Ben kendimi gözlemliyorum uzun süredir asla rahat bir insan değilim her şeyi kafaya takıyorum ve bunun da etkisinin çok büyük olduğunu düşünüyorum yani kafayı dağıtmayı başarabilsem kendiliğinden olacak gibiKlomenle de yumurtaların takip edildiğini biliyorum ama infertilite bölümüne gittiğimde de bi kaç dosya doldurdum sonuçlara göre doktor tedavi yöntemine karar verecekti o formlarda bile öncelik klomen yardımcı üreme teknikleri çatlama iğnesi vs yazıyor ikinci yöntem aşılama 3. yöntem tüp bebek evet çoğul gebelik riski söz konusu ama aşılamadan önce de zaten klomen veya iğne kullanmamız gerekiyor yine yumurta geliştirmek açısından tabiki herkesin değeri durumu aynı değil doktorunuz öyle uygun görmüştür benim yengemde de pcos var ilk gebeligi 1 haftalık kullandığı ilaç sayesinde oldu ismini hatırlamıyor gittiği doktoru da hatırlamıyoraşılamayı çok araştırdım yaptıran kişileri okudum doktorları dinledim kesin bir yöntem değil ama herkese en çok bu tavsiye ediliyor tutma oranı bu kadar düşük bir tedavi neden herkese tavsiye ediliyor bunu anlamış değil
Kesinlikle en önemlisi de bence stres yönetimi. Kilo vs diyorlar ya ben 170 boyundayım evlendiğimde 78 kiloydum orta halliydim yani bu bebek konuları değil ama onun dışında eşimin benim aile sorunları oldu bende yiyerek kendimi sakinleştiren bir insanım o dönemde kilo aldım ve şu an 90 kiloyum stres insanı hasta eden bişey gerçekten onu aşabilip kafaya takmasak gerçekten kendiliğinden olacakIşte kişiden kişiye tedavi yöntemleri ilaçları değişiyor. Ben kendimi gözlemliyorum uzun süredir asla rahat bir insan değilim her şeyi kafaya takıyorum ve bunun da etkisinin çok büyük olduğunu düşünüyorum yani kafayı dağıtmayı başarabilsem kendiliğinden olacak gibi
Bana da direkt aşılama dediler yumurta tembel olduğu için ben ona başlamadan inositolü denemek istedim. İnşallah en kısa sürede kavuşursun bebişineBenim 2 yıl olacak tedavi aşamasındayım doktor aşılama yapabiliriz dedi bende yardımcı üreme yöntemlerine başlamadan önce bu yöntemleri denemek istedim
Bende 90 kiloyum 174 boyundayım alakası yok 120 kiloyla bile hamile kalanlar var. Bizim ilk önce rahatlamaya ihtiyacimiz var. Ama ne kadar rahatlamaya çalışsam tedaviyi unutsam bile sürekli birileri hatırlatıyor sağolsun bebek var mı sorusu duymaktan nefret ediyorum artıkKesinlikle en önemlisi de bence stres yönetimi. Kilo vs diyorlar ya ben 170 boyundayım evlendiğimde 78 kiloydum orta halliydim yani bu bebek konuları değil ama onun dışında eşimin benim aile sorunları oldu bende yiyerek kendimi sakinleştiren bir insanım o dönemde kilo aldım ve şu an 90 kiloyum stres insanı hasta eden bişey gerçekten onu aşabilip kafaya takmasak gerçekten kendiliğinden olacak
Amin canım inşallah hepimiz en kısa sürede kavusuruz. Aşılamayı nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz pekiBana da direkt aşılama dediler yumurta tembel olduğu için ben ona başlamadan inositolü denemek istedim. İnşallah en kısa sürede kavuşursun bebişine
Gerek kalmadı işte canım hamileyimAmin canım inşallah hepimiz en kısa sürede kavusuruz. Aşılamayı nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?