Zamanında bizde çok denildi bunlar. Kesinlikle korkmayın, bebeğimiz çok sağlıklı, gayet akıllı. Hamileliginiz süresince başka hiçbir ilaç, vitamin aşı yaptirmayin. Bebek aşıları içinde faceden şu sayfayi takip edin. Kurtlarla koşan kadının aşı GüncesiSimdi doltordan ciktim ya tamam ya devam dedi sakat da olabilir olmayada bilir dedi ne yapacagim
Gecen ay adetim gecikti bebek cok istiyoduk olmadi ama polikistik over oldugum icin doktor tarlusal verdi. Ictim hasta oldum. Bebekten vazgectik. Cunku ona gore plan yaptik. Bu ay gine olmadim. Doktora gittim. Hormon testi yapti ben polikistik over diyince. Normal cikti kistler 1 tane kalmisti. Ilac verdi gine. Ama seytan durttu ilaci icmedn test yapayim dedim. Cift cizgi cikti. Bu durumda bn hamilemiyim yabunlarin yanilma payi falan vardir herhalde.
Slm bişey soracaktım ben.26 Aralık'ta evlendim ve hiç korunmadık çocuk istediğimiz için her ayın 6 da adet olurum 6 ocakta adet oldum sonra 6 Şubat'ta olmam gerekirken 8 Şubat'ta oldum ama ilk gün kahverengi lekeler sonraki gün kanamam oldu diğer günler bişey gelmedi ve kasık ağrılarım vardı doktor kan testi yaptırdı negatifti sonra alttan muayene etti yumurtalıkların gayet güzel gebe kalman için bi sorun yok dedi bana tarlusal yazdı ve bugün benim yumurtlama günüm ilacı kullansammı bilemedim yardımcı olurmusunuzZamanında bizde çok denildi bunlar. Kesinlikle korkmayın, bebeğimiz çok sağlıklı, gayet akıllı. Hamileliginiz süresince başka hiçbir ilaç, vitamin aşı yaptirmayin. Bebek aşıları içinde faceden şu sayfayi takip edin. Kurtlarla koşan kadının aşı Güncesi
Gecen ay adetim gecikti bebek cok istiyoduk olmadi ama polikistik over oldugum icin doktor tarlusal verdi. Ictim hasta oldum. Bebekten vazgectik. Cunku ona gore plan yaptik. Bu ay gine olmadim. Doktora gittim. Hormon testi yapti ben polikistik over diyince. Normal cikti kistler 1 tane kalmisti. Ilac verdi gine. Ama seytan durttu ilaci icmedn test yapayim dedim. Cift cizgi cikti. Bu durumda bn hamilemiyim yabunlarin yanilma payi falan vardir herhalde.
hayırlı olsun cnm.bende polıkıstık overım.senın adetlerın nasıldı pekı?benım tarlusal ıcmeden gelmez mesela??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?