Tarot Bakabilecek Olan Var Mı? Dilek Falı Da Olur..*

Yaz için ciddi bir kararı aileme açmak istiyorum, telaşlı, meraklıyım. Bir işarete ihtiyacım var. Bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim...*

canım bi ara tarotla ilgilenen biri olarak söylüyorum. Önemli kararlarını tarotla almamalısin. Tarot her zaman doğruyu söylemez kartlar dalga da geçiyor. :) bence önemli olan insanın içindeki ses. Içindeki sesi kalbini dinlemelisn. Için de şüphe varsa bekle derim. Ya da bazı şeylerin süresini uzat. Böyle çok daha sağlıklı kararlar alırsın.

canım bi ara tarotla ilgilenen biri olarak söylüyorum. Önemli kararlarını tarotla almamalısin. Tarot her zaman doğruyu söylemez kartlar dalga da geçiyor. :) bence önemli olan insanın içindeki ses. Içindeki sesi kalbini dinlemelisn. Için de şüphe varsa bekle derim. Ya da bazı şeylerin süresini uzat. Böyle çok daha sağlıklı kararlar alırsın.
Canıııım, doğru diyosun. Zira, ben ister istemez biraz etkileniyorum. Sanırım içimdeki sesi dinlesem daha iyi olacak. :)) Cevabın ve güzel önerin için çok teşekkür ederimmm. :54:

Rica etsem biri bana belirleyici kartın nasıl seçildiğini açıklayabilirmi? dünden beri tktım kafaya, tarot sitelerindeki açıklamaları okuya okuy bi hal oldum, ama yok, belirleyici kartın 4 guruptan oluştuğu yazıyor ve açıklıyor prensler şövalyeler kral ve krliçeler gb...

ama bu 78 kartın içinden mi yoksa sadece "karşımdaki diyelim 25 yaşında bi kadın" kraliçe oluyor, ona (değnek kraliçesi, kupa kraliçesi, tılsım kraliçesi, tılsım kraliçesi" 4 karttan birinimi çektiriyorum yada çekiyorum?

bu konuda beni aydınlatın lütfennnn, takıldım...

canım belirleyici kartı falına baktığın kadının burcuna göre seçiyorsun. kendin seçip ayırıyorsun. toprak grubu burca sahip olanlar para kraliçesi, hava grubu kadınlar kılıç kraliçesi, ateş grubu kadınlar değnek krliçesi, su grubu kadınlarda kupa kraliçesi oluyor.

şimdi anladım, çok ama çok teşekkürederim. sayenizde öğrendim sonunda...
gerçekten sağolun, içime sinmiyordu yarım yamalak bilgiyle bişeyler yapmaya çalışmak...

şimdi anladım, çok ama çok teşekkürederim. sayenizde öğrendim sonunda...
gerçekten sağolun, içime sinmiyordu yarım yamalak bilgiyle bişeyler yapmaya çalışmak...

tarota yeni başlıyorsa kelt açılımı zor gelir. onun yerine 3 lü açılım yapa bilirsin. daha kolay yorumlarsın. ilk seçeceğin kart geçmiş kartı, 2. kart şimdiki zaman kartı, 3. kart gelecek zaman kartıdır. bu yolla kartları öğrenirsin. sonra kelt açılımı daha rahat olur.

Back
X