Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sadece üç kişiye tarot bakabilirim şuandan itibaren. Çok müthiş baktığım söylenemez maksat muhabbet olsun,
sorusu olan direkt olarak sorusunu yazsın
birde kendi ismini -
hadi bakalım gorelım mahıretınıadım pınar. Bebegım olcakmıııı
![]()
Evetttt![]()
Adım Melike Evleniyormuyum bu yıll :)))))
Merhaba Melike,
Evleniceksin şuan nişanlı mısın? bir nişan yada nikah töreni çıktı üçüncü açtığım karttaç fakat birlikte olduğun kişi veya olacağın kişi bu konuda hayli düşünceli ve birazcık karamsar çıktı. birde baba figürü var, senin yada onun babası biraz agresifleşebilir. ama sonucunda gayet evli mutlu çocuklu iki kartın varbirde anne bakımından çok şanslı olduğunu söyliyim, çok adaletli bir kadın. yıl sonuna doğru bir töreniniz olacak.
Adım Eda, Sözlüyüm..
Bana da baka mısın Mariiii![]()
:) aa sadece üç kişi mi bunu azıcık genişletemiyor muyuz yahu ?
Mesela kaç yaşında evleneceğime bakabilir misin ?Çok sevinirimmmm
3ü geçebiliyorsan bana da bakar mısın.![]()
direkt olarak yaş söylemem mümkün değil ki![]()
Tabi bakarım eda, tam yorumu yolluyodum site hata verdi.
Melike'de çıkan iki kart sende de çıktı töreniniz var. Fakat bazı şeyler arka plana atılmış, mesela bir nişan olacak diyelim, bütün sorunlar o ara arka plana atılıyor ve olay ciddileştikçe gün yüzüne çıkıyor.maddiyat tek engel olarak çıktı. birlikte olacağın kişi bunun için uğraşıyor ve güçlü bir karaktere sahip. senin evlilik planın, maddiyattaki ufak bir rahatlamayla yada senin kendi içinde yaptığın o sıkıntılar azcık azalsa olacak. duygusal yönden herşey tıkırında olacak merak etme![]()
Pınar, bebek için açtım kartları iki kez zaman kartı çıktı.birde sanırım eşin daha çok istiyor senden bir bebeğinizin olmasını. bunun için uğraşmaya devam edin daha zamanı var olarak çıkmış çünkü. ve bebeğiniz çok uğurlu bir çocuk olacakbir erkek çocuk çıktı umarım en kısa sürede kavuşursun bebeğine. olumlu çıktı kartların
Tamam bakayım bu yarım saat içinde yazan herkese :)
ismin ve sorunu yazarsan sevinirim![]()
direkt olarak yaş söylemem mümkün değil ki![]()
Canim kardeslerime de bakarmsn pelin sevgilisiyle evlenecekmi
Derya gelecekte kariyer sahibi olacakmi