tarot bakabilirim

Kartlarimi yeni aldim yani 1ay kadar oldu ve alismak istiyorum onlara merak ettiginiz sorular varsa kart cekebilirim kendinizi tanitici msj ve sorunuzu sorarsaniz daha tutarli olur diye dusunuyorum.
Bana da bakabilir misin :) benim de özel bir sorum yok.

banada bakarmısın canım :)
gecmiste cok hayallerin varmis hatta bi hayal dunyasinda yasamissin gercek dunyadan soyutlanmissinda diyebiliriz. Suan bile hala ruhunda bi cocukluk bi saflik mevcut. Tipki bi cocugun meraklarinin pesinden kosmasi gibi sende ogrenmek istediklerinin yada inandiklarinin pesinden gidiyorsun bu seni ucurumun kenarina getirse bile umursamiyorsun her durumda sadece kalbinin sesini dinlemelisin pozitif olmali ve kalbinin yolundan gidip basariyi cekmelisin. Ruhunda sakli olan varsa farketmedigin kibir ego takinti gibi bazi duygusal kavramlari egitirsen o duygularla basa cikip icindeki saf iyiligi uyumu aciga cikartabilirsen ozaman evrende sana karsiligini vericektir. Sonsuz bi dostluk uyum ve mutluluk yakalyabilirsin. Maddiyat konusunda senin icinde bunu asicak guc ve yetenek mevcut. Hayatinizi kaderinizi yeniden yaratacaginiz enerji var sizde. Hayatinizda bu anlamda yeni baslangiclar olabilir ayrintilara dikkat edin asicaksiniz problemlri. Cocuk konusunda ise yeni bir firsatla karsilasabilirsiniz sansli gorunuyor. Mutluluk var

banada bakar mısınız
Sende gecmisinde ask yada maddi konularda bi basari elde etmis doyuma hayallerine ulasmis guzel keyifli zamanlar gecirmissin. Bu aralar ise biri tarafindan mujdeli bi haber alabilir bir firsat yaalayabilirsin. Kendine olan guvenin articak ve bazi macerali olaylarin icine girip hayatina renk katabilirsin gelecekteyse bir uyanis soz konusu. İcinde bulundugun kotu olaylar varsa onlardan kurtuluyorsun. İs kariyer yada kendinle iligli alman gereken karar olursa hizli davranmalisin. Gecmis zamanini iyi gecirdiysen odul doneminde olucaksin. Hayatin yeni bir yone dogru kayicak ve bu olumlu yonde olucak.

diline sağlık,bu yazdıkların o kadar bana uzakkı benim için ölüm eden nişanlım benden 20 gün önce biz anlaşamıyoruz diyip ayrılmak istedi şimdiyse sana aşık değilim diyor o kadar ağrıma gittiki,günlerim zehir geliyor çok zoruma gitti sözleri içim sıkılıyor

Son kartin mahkemeydi bence soylediklerim cok uzak degil bir uyanis surecine giriceksin uykudan uyanmak gibi dusun. Eger sen sucsuzsan kendine inaniyorsan odullendirilirsin zaten korkmana gerek yok hayatin odul ve ceza mahkemesini yasicaksin eger sucsuzsan hayat sana odulunu vericektir icini rahat tut

tşk ederim suçum yok evet eski nişanlım çok takıntılı biri herzaman olayları büyütür ve kavga ederiz şimdi bana evlensek biz boşanırız diyor yapamıyorum senle diyor ne adar zoruma gidiyor bir bilsen gecem gündüzüm zehir oldu

Bana da bakar mısın.kovayım.ikizlerle yeni ayrıldım ve hayatına başka biri girdi.Onların durumunu merak ediyorum çünkü henüz unutamadım.Akreple de kısa bir görüşme yaptım reddedildim aynı işyerindeyiz.Fikrini merakediyorum.Bir de işyerim biraz sorunlu.
Bakarsan memnun olurum.

Bakarim arkadaslar yarin gunduz siradan devam edicem 8.sayfada kalmistim yarin biter herkesinki merak etmeyin

Teşekkür ederim,bana enerji verdi yorumunuz.

Banada bakabilir misin 24 yasimdayim boga burcuyum iliski durumu hakkinda olursa iyi olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…