neden ayrılmışsınız önce ona bakıyorum. biraz toplum baskısı yüzünden olmuş gibi göründü. yani mesela çocuğun ailesi çocuğun senle olmasını istememiş olabilir. hatta çocuğa senle değil de başka biriyle beraber olması için baya ısrarcı da olmuş olabilirler. bu aile değil de arkadaş etkisi falan da olabilir ama bana daha ziyade aile gibi geldi.
ve bu durumu senle açık açık konuşamamış. aranıza zamanla gerginlik girmiş, sebebini tam anlayamadığın. sebebi, çocuğun üzerinde bu baskıymış. ama ikiniz de açık açık konuşamamışsınız. daha doğrusu şöyle diyeyim.ikiniz de konuşmaya çalışmışsınız ama yeterince olgun davranamamışsınız ve konuşmalarınız hemen tartışmalara dönmüş, böyle olunca da karşılıklı olarak gerçek fikir ve duygularınızı tam olarak ifade edememişsiniz.
çocuk seni hala düşünüyor ama şu an çevresindeki baskılara karşı koyup sana tekrar geri dönecek cesareti bulamıyor. dönem dönem bu cesaret geliyor aslında ama adım atmaya cesaret edememiş.
ciddi bi çevre, aile baskısı var üstünde.
valla çok fena bir aile. ve acayip bir baskı. ama sen bu durumla ilgili bir haber alacaksın ondan. seninle bu durumu konuşacak. karşına çıkacak, böyle böyle, bu yüzden ayrıldık diye anlatacak. hemen değil ama, biraz vakti var. yaklaşık 2 ay kadar. ama bu konuşmadan sonra siz tekrar yeni bir şeye başlayacaksınız. sıfırdan. çok da sağlam ilerleyece bu ilişki bu sefer. o seninle konuşmaya geldiğinde onun yanında olduğunu hissettirmen ve cesaret vermen lazım ona sadece.