Tarot bakıyorum.

T trustno_1 canım 20.06.1987 doğum tarihim. İkizler burcuyum. Genel anlamda yorumlayabilir misin?

Merhaba canım.
Ban yemişsin. Geçmiş olsun. Uzaklardan bir yerlerden bu mesajımı okuyacağını biliyorum. :)

"Resmi işlerim var" demişsin ama burada çıkan bir ayrılık görünüyor. 10lu tarih ya da vade. Bu senin istemediğin ya da hoşuna gitmeyen bir ayrılıkmış.
Ne kadar istemesen de olmuş bu ayrılık. Öncelikle kartın sana kafanda bu işi bitirmeni söylüyor yoksa daha çok acı çekersin.
Ciddi bir adımdan dönülmüş. Evlilik/nişan/söz gibi bir adımdan,önünüze bir engel çıkması sebebi ile dönülmüş.
Attığınız adımı tamamlayamadan bitmek zorunda kalmış bu iş.
Dedim ya ayrılık tek taraflı olmuş. Yani bir kişi istememiş bu ayrılığı ama yine de olmuş. Bir de öyle "arkadaş kalalım" ayrılığı değil bu. Yolda görsen yüzüne bakmayacağın bir ayrılık.
Kırmış fazlasıyla.
İki kişinin dahil olduğu bir ayrılık olduğunu düşünüyorum. İki kişinin lafına bakılmış. O iki kişi çok konuşmuş. Boş ama çok konuşmuş.

Ama şu ara bu durumu atlatmışsın ya da atlatmaya başlamışsın. Korkuların endişelerin olmuş ama yavaş yavaş bu durumdan çıkmak için çabalıyorsun.

Geçmişte sıkıntılı çıkmışsın.
Maddi manevi zorlukların olmuş.

İş konusuna gelince işsiz misin?
Burada gördüğüm işsizsin ya da ciddi bir maddi sıkıntın var. Kaçırılan fırsatların olmuş. Üzüldüğün fırsatlar ve arkalarından çok üzülüyorsun.

Şimdi kartların biraz kaışık. Tam nrye yorumlayacağımı çözemiyorum. Sorduğun soru sanırım işle ilgili ama burada duygusal hayatın yansımış. Mesela birisi var gelecek kartında olan ateş grubu/ ya da başak burcu. Bu kişi dar bakışlı trk bir noktada sıkışmış kalmış. Bir şeyler yapabilir ama yapmak istemiyor. Bu yüzden pişman olacak. Öyle söyleyebilirim. Gerçekten pişman olacak. Sonuç kartında ermiş kartı bana pişmanlığı anlatıyor. Bir de kadın var ki hava grubu(ikizler-kova-terazi) ya da dul bir kadın.

Bu kadın sebep oluyor bazı şeylere (kimsenin günahını almam inşallah) bu kadın uğraşmış durmuş ve sonunda başarmış.

Sen ise elimde kalan bana kalsın. Giden gitsin kalan sağlar benimdir diyorsun. Hani kendini korumaya almışsın. Oluşturduğum duvardan kimse geçmesin diyorsun.

Gördüklerim bu kadar. Sorun resmi işlerim üzerine ama kartlara baktığımda çıkardığım yorum bu oldu. Olmazsa özelden yaz tekrardan bakmaya çalışırım.
Benim kartlarımı da unutmuşsunuz sanırım rica etsem yorumlayabilir misiniz??

Bugünkü Durum
18.jpg

Yıldız
2: Engeller
19.jpg

Ay

3: Geçmiş
14.jpg

Ölüm

4: Mevcut Durum
13.jpg

Asılmış Adam

5: Önümüzdeki Gelecek
7.jpg

6: Uzak Gelecek
10.jpg

Ermiş

7: Düşünceleriniz
1.jpg

Joker
8: Diğerleri
6.jpg

Aziz
9: Korkular
3.jpg

Azize
10: Sonuç
17.jpg

Kule

Benim baktigim internet sitesinde kartlarim böyle bana da bakarsan sevinirim
Yengeç Burcu 11.07.1974 yani 43 yasindayim Genel Durum ozellikle is mali durum vb
15 eylülde yazmışım

1.ters gelen kupa ası
2.joker
3. Kral
4.ters gelen kılıç kralı
5. Kupa onlusu
6. Ters gelen aşıklar
7.ay
8.kupa ası
9.ters gelen kupa dokuzlusu
10.değnek kralı ( sonuç)
(Balık burcu 12.03.1997)
Dgs ile hukuğa hazırlanıyorum şansım yaver gider mi acaba? :)

Tarot bakıyorum diye konu açan üyenin durumunda tarot bakmıyorum yazıyor, sağ gösterip sol salladın konu sahibi :KK53:

Back
X