merhaba. benim de bir konuda yardıma ihtiyacm var.uzun yıllar süren bir ilşki yaşadık ve tam sözlenmemize yakın ayrıldık. 1,5 seneden beri ayrıyız. fakat hala daha ne onu unutabildm ne de yoluma devam edebiliyorum. cevresindeki insanlardan yaptıklarından dolayı pişman olduğunu duyuyorum ve bu da ister istemez bnim onu düşünemem sebep oluyor. rica etsm benim içinde bakabilir misiniz
merhaba. benim de bir konuda yardıma ihtiyacm var.uzun yıllar süren bir ilşki yaşadık ve tam sözlenmemize yakın ayrıldık. 1,5 seneden beri ayrıyız. fakat hala daha ne onu unutabildm ne de yoluma devam edebiliyorum. cevresindeki insanlardan yaptıklarından dolayı pişman olduğunu duyuyorum ve bu da ister istemez bnim onu düşünemem sebep oluyor. rica etsm benim içinde bakabilir misiniz
mesaj tekrarı..........
benim içinde tarot açar mısın ? güzel bir ilişkim olacak mı ? sevdiğim kişi hatasını anlayıp geri dönecek mi ?
LadyEvil ben de istesem olur mu? :))
Aşık olmak, çok güzel bir ilişki yaşamak istiyorum.
Şu anda hiçbir şey yok.
Sadece benden hoşlanan insanlar var ama benim etkilendiğim biri yok.
Aşk için birkaç şey söyleyebilir misin rica etsem? :97:
İnsanlar hakkında çabuk hüküm veriyor gibisin.
Etrafındaki insanlara,sana kendilerini kanıtlama fırsatı vermiyorsun,hatta bazılarından arkana bakmadan kaçıyor gibisin.
Ve kaçan fırsatlar görünüyor bunlar sonucunda.
Belki seni mutlu edecek insanlar çıktı karşına ama şans tanımadın.
Çabuk hayal kırıklığına uğruyor gibisin onlara karşı.
Sunulan imkanları görmeme,daha doğrusu görmezden gelme,kendini kapatma durumun var.
O yüzden sana ulaşamıyor çoğu kişi.
Karşına çıkanların seninle olmaları için yeterli olgunluğa,kapasiteye vs.. sahip olmadıklarını düşünüyorsun.
Dediğim gibi bunlar yüzünden fırsatlar kaçmış.
Karşına çıkanlara daha uzun süre zaman ayırır şans verirsen senin için olumlu olacak gelişmeler olabilir.
Ama senin için "ideal" olabilecek bir ilişkinin daha zamanı var görünüyor.
mesaj tekrarı..........
İlişkide bir şeylerin yarım kaldığını düşünüyorsunuz ve sırf bu yaşayamadıklarınızın özlemi bile ona geri dönmenizi düşündürüp sizi ikileme sokuyor.
Bir yandan yaşayamadıklarınızın üzüntüsü diğer yandan yaşanan olumsuzluklar kafanızı iyice karıştırmış.
Yaşadığınız eksiklik duygusu ağırlıklı olmak üzere özlem ve hala bitmeyen bir umut söz konusu gibi.
Eğer bir adım olacaksa bu karşı taraftan olacak ama siz iradenize daha fazla hakim olamayabilirsiniz,güçsüz bir dönemden geçiyorsunuz.
Fakat eğer geri dönüş yaparsanız sizi tekrar hayal kırıklığı bekliyor ve aynı zamanda olumlu olabilecek yeni fırsatları da kaçırmış olacaksınız.
Ladyevil banada bakar mısın2 bucuk yıldır ilişkim var cok şükür mutluyuz ama bazı sorunlarımız var bizimle alakalı olmayan bu sorunlar çözülecek mi acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?