İş,maddi konular gibi konularda ve zaman konusunda pek cevap vermez kartlarım ama çıkanları yorumlayayım;
Atanmak için zaman çıktı.
Yakın bir zamanda görünmüyor malesef,fakat farklı işler konusunda önünüze ışık tutacak sizi farklı yönlere teşvik edecek biri çıkabilir.
Maddiyata çok önem veren biri değilsiniz ama bir türlü de dengeyi tutturamamışsınız.
Açılım yapmıyorum,açılım için birebir temas olması gerektiğine inanıyorum o yüzden birkaç soru üzerinden seçtiğim kartları yorumluyorum.
Kişisel bilgi de gerekli genel açılım yapmaya,çok talep olacağından ve dediğim gibi birebir görüşme olmadığından açılım yapmıyorum.
Sorunuz varsa özelden sorabilirsiniz,daha önce açıklama yapmadığım için şuana kadar rica etmiş olan kişilere bakacağım bundan sonra kabul edemeyeceğim arkadaşlar.
Bu sorunlar her neyse ilişkinizde yeniliğe gitmenizi engelliyor,sanki son sürat giden bir ilişkiyi aksatıyor yavaşlatıyor gibi.
Bu durum başta siz olmak üzere ikinizi de yoruyor.
Geçmişteki bir kişiden kaynaklı olarak canınız sıkılıyor olabilir ya da olacak.
Olumlu,güzel bir ilişki olduğunu görüyorum sadece kendi hayatınıza kendi seçimlerinize konsantre olun,sorunlar azalarak uzun vadede geçecek gibi görünüyor.
Kartlar elimdeyken bakayım dedim ama talepler arttı.
Açılım yapmıyorum,açılım için birebir temas olması gerektiğine inanıyorum o yüzden birkaç soru üzerinden seçtiğim kartları yorumluyorum.
Kişisel bilgi de gerekli genel açılım yapmaya,çok talep olacağından ve dediğim gibi birebir görüşme olmadığından açılım yapmıyorum.
Sorunuz varsa özelden sorabilirsiniz,daha önce açıklama yapmadığım için şuana kadar rica etmiş olan kişilere bakacağım bundan sonra kabul edemeyeceğim arkadaşlar.
Kartlar elimdeyken bakayım dedim ama talepler arttı.
merhaba benim içinde tarot bakabilirmisiniz erkek arkadaşım bir bana bir eski kız arkadaşına git gel yaşıyor anlayamıyorum onun bu halini bana mı aşık diğer kıza mı bilemiyorum. onunla ilişkim nasıl olacak bunu öğerenmek istiyorum.