Tarot Baktırmak İstiyorum !!

Bende istesem :26:

İş durumumla ilgili bakabilir misin. Atanacak mıyım ne zaman atanıcam :)

İş,maddi konular gibi konularda ve zaman konusunda pek cevap vermez kartlarım ama çıkanları yorumlayayım;
Atanmak için zaman çıktı.
Yakın bir zamanda görünmüyor malesef,fakat farklı işler konusunda önünüze ışık tutacak sizi farklı yönlere teşvik edecek biri çıkabilir.
Maddiyata çok önem veren biri değilsiniz ama bir türlü de dengeyi tutturamamışsınız.

Vaaay Lady..
Sen Neymişsin..

Kartlar elimdeyken bakayım dedim ama talepler arttı.

Bana da kart açarsanız çok memnun olurumm=)

LadyEvil benim için de aşk için özellikle bir şeyler söyler misin

Açılım yapmıyorum,açılım için birebir temas olması gerektiğine inanıyorum o yüzden birkaç soru üzerinden seçtiğim kartları yorumluyorum.
Kişisel bilgi de gerekli genel açılım yapmaya,çok talep olacağından ve dediğim gibi birebir görüşme olmadığından açılım yapmıyorum.
Sorunuz varsa özelden sorabilirsiniz,daha önce açıklama yapmadığım için şuana kadar rica etmiş olan kişilere bakacağım bundan sonra kabul edemeyeceğim arkadaşlar.

çooook teşekkür ederimm doğru hepsi gerçekten inş kartların dediği olurda geçer sorunlar

Benimde şansım var mı acaba? Rica etsem bakarmısın?

Adım handan. Bekarım . Hayatıma biri girecek mi?

LadyEvil bana da bakar mısın ne zaman evlat sahibi olucaz??bebeğimiz nasıl gelicek ??lütfennnnn

geciktim mi :)))

merhaba benim içinde tarot bakabilirmisiniz erkek arkadaşım bir bana bir eski kız arkadaşına git gel yaşıyor anlayamıyorum onun bu halini bana mı aşık diğer kıza mı bilemiyorum. onunla ilişkim nasıl olacak bunu öğerenmek istiyorum.

benim tarot kartlarım var ama nasıl bakacağımı bilmiyorum aşk açılımı yapmak istiyorum bilen var mı anlatabilir misiniz acill çokk ihtiyacım var

Merhaba bende çok meraklıyım tarota bana da bakmanızı istesem 5 yıllık bir ilişkim var onunla ilgili baktırmak istiyorum bakabilirmisiniz

tarot baktırmak istiyorum biri bakabilirse çok sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…