Tarot Falına Bakanlar

çok teşekkür ederim canım..

sanirim erginsena dan sonra benimmmm falim gelicekkk siradaki yazan olarak

Bi zamanlar açık ve paylaşmayı seven bir kişiydin. Fakat şimdi sadece çıkarlarınızı gözetiyorsun. İçindeki aşırı hırs seni doğru olandan alıkoyuyo ve hedeflediğin yolda zirveye çıkmana engel oluyo.farkında olmadan kendi kendine zarar veriyorsun. Kalbin yaralanmış. snki hislerini aklının gücüyle bastırıyo gibisin. Bağımlılıklardan kurtaran üzücü ama gerekli bir adımı atacaksın. Bi hayattan uzaklaşacaksın.Sen güçlü olmayı çok istediğin halde kontrolü elden kaçırmış durumdasın. sana o ilişkiye dönüş değil de yeni bi başlangıç var sanki canım ama çok sevdiğin aşikar. bu kadar

kızlar acil bi işim çıktı. döndüğümde sırayla devam etcem. nolur kusura bakmayın. 11 gibi devam etcem söz.

Bnada bakar misınız erkek arkadasmla barısacak mıyız benım burcum aslan onunda burcu aslan ıkımızın de dogum tarıhı 28 temmuz 1990 moralım cok bozuk

banada bakar mısın canım.eski sevigilimle barışabiliecek miyim diye acaba ben akrep burcuyum o ikizler doğum tarihide lazım mı?

banada bakabilirmisin lütfennn? erkek arkadaşımla ilerisi ne olacak ben balık o koç doğum tarihinede gerek varmı

Son düzenleme:
Bende istiyorum lütfen müsait olduğunuzda bana da bakın okulum bitti sınavlara hazırlanıyorum bir işe girebilecek miyim, hayatıma biri girecek mi 15 haziran ikizler burcuyum.

geldim kızlar. kaldığım yerden devam edicem uykum gelene kadar. eğer bakamıycak kadar yorulursam bu yazdığımdan sonra gelen taleplere cevap veremiycem malesef. başka bi zamana kalacak onlar şimdiden özür diliyorum . bilginiz olsun

artık banada bak lütfen...

ablan eskiden yaşadığı bi takım şeylere saplanıp kalmış durumda canım.Bundan kurtulması için gerek arkadaşları gerekse varsa eğer sevgilinizden bile uzaklaşması lazım bi süre. bu ara neşeli bi döneme girecek. ablan mutsuzlukla dolu geçmişi inatla bugüne taşımaya çalışıyo. Bu durum onu kurnazlığa ve kötü düşüncelere sevk edebilir. bu yüzden ön yargılardan ve öz güvenden yana daha güçlü adımlar atmalıdır. maddiyatla dengelenmiş bir aşk ya da dostluk gibi bir denge var. ablan para konusunda iyi bir işe sahip olabilir ve dış görünüşü bunda etkili olacak.Daha iyi koşullarda çalışma ya da daha fazla para kazanma için kararlı olduğunu , etkinliği yüksek kişilerle tanışacağını gördüm. bu kadar canım

teşekkür ederım canım

Bnada bakar misınız erkek arkadasmla barısacak mıyız benım burcum aslan onunda burcu aslan ıkımızın de dogum tarıhı 28 temmuz 1990 moralım cok bozuk

Kendinin en iyi arkadaşı olacağın bir dönemdesin canım.Aşırı hassasiyetin çevredekiler için dayanılmaz bir hal almış. Bu duygusal zayıflık hayatını da yaşanması zor ve kırgınlıklarla dolu hale getiriyo.Geçmişteki kötü deneyimleri unutabilecek kadar güçlü görünmüyosun.Dolayısıyla da yaşadığın her neyse kalbinden önce mantığını dinlemeli ve duygusal çalkantılardan kurtulmalısın.yeni başlangıçlar var sanki.Yeni bi hayat ve farklı bir yaşam tarzı başlıycak. Eski olaylar seni artık üzmeyecek, duygusallığından kurtulcaksın. yani şöyle, ciddi tartışmalar ve anlaşmazlıkların sona ereceği bir dönemdesini. Bu bitiş ise yeni başlangıçların ilk adımı durumunda. içinden çıkmakta zorlandığın sorunlarla çevrelendiğini veya ciddi bir baskı altında olduğunu görüyorum.Ancak burada tüm bu baskı ve sorunları yaratanın kişinin kendin olabileceğini de düşünmen gerekir. bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…