Tarot gerçekten çıkıyor mu?

hayal2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
177
26
68
Muğla
Arkadaşlar yaklaşık 30 yakın tarot baktırdım hemde değişik kişilere hepside gelecek için aynı şeyi söylediler.Aranızda böyle baktırıp ,doğru çıkan var mı?Çok merak ediyorum?Yani şaşkınınım hepsi aynı şeyi söylüyor ?Benim gibi tarotta böyle olay yaşayan var mı?Doğru çıktı mı yani

Arkadaşlar yaklaşık 30 yakın tarot baktırdım hemde değişik kişilere hepside gelecek için aynı şeyi söylediler.Aranızda böyle baktırıp ,doğru çıkan var mı?Çok merak ediyorum?Yani şaşkınınım hepsi aynı şeyi söylüyor ?Benim gibi tarotta böyle olay yaşayan var mı?Doğru çıktı mı yani

ne dediler çok merak ettim :26:

canım tesadüf olmuştur. bu fal olayları tamamen eğlencelik. ben artık gerçekliğine zerre kadar inanmıyorum. yani doğa üstü varlıklarla iletişime geçenler filan var tabi bilemem ne kadar herşeyi görebilirler. zaten cem yılmazın sihirbazlarla ilgili söylediği sey gibi, ''kesin ip var amk'' diyenlere, ''ulan herif uçsa zaten peygamberliğini ilan eder, adam gercekten uçsa biletle gösteri yapıyo olabilir mi?'' diyo ya o hesap. falcılar gerçekleri görebiliyo olsalar sana bana fal bakmakla mı uğraşırlardı?

doğa üstü varlıklarla iletişime geçenler konusunda da onlar da en fazla isim veriyolar hayatında o ana kadar olan seylerle ilgili doğru tahminde bulunuyolar gelecekle ilgili kesin bilgi veren bi falcı duymadım. zamanında türkiyedeki en iyi falcıya gitmiş biri olarak söylüyorum bunu, onun yanında tarot ne ki.. çocuk transa geçip bütün tanıdığım isimleri saydı bana tüylerim diken diken oldu ama gelecekle ilgili söylediği şeyler havada kaldı henüz, bi tanesi dışında o da rastlantı olmuştur ben de şimdi 10 tane sey sallasam 3ü 5i tutar. ondan sonra da tövbe ettim kahve falı bile baktırmıyorum ben. en büyük günahlardan biri çünkü

soru sordunuzmu, çünkü tarot net sorular seviyor.

neler sordunuz mesela?

Evet net soru sordum aynı kişinin ismini verdim ,onunla ilgili soru sordum.Hepsi aynı yorumu yaptı.Hepsi aynı şeyi söyledi hatta verdikleri tarih araları bile aynı.Şimdi çok merak ediyorum çıkıcak mı.Çünkü bu kadar tesadüf nasıl olur.Çıldırıcam.sadece tarot değil,katina,kahve falı dahil hepsi bu kişinin bana açılacağını ve beni sevdiğini söylüyor.Bense onu kardeşim gibi seviyorum hatta benden yaşça küçük biri.beni uzun süredir sevdiğini söylüyorlar.hepsinin aynı şeyi söylemesi ki bu insanlar değişik insanlar bu kadar tesadüf olabilir mi?

Eğer gerçekten çok içten gelerek ve net olarak bir soru sorduysan ya da fikir almak istediysen biraz ipucu verebilir..

Ama ben mutlak gerçeği söylediğini düşünmüyorum..Çok bel bağlamamak lazım tarota..

Ben 2 senedir bakıyodum çorba oldu herşey tabikii..ve bıraktım...

Geleceği Allah tan başkası bilemez ama görünmeyen varlıklar sayesinde geçmiş ve bugün ile ilgili şaşırtıcı şeyler anlatan kişiler gördüm. Herkesten sakladığım sırları beni hiç tanımadıkları halde birer birer sıralayan kişiler. Açıkçası ürkütücü olduğunu düşünüyorum ve baktırmaktan yana değilim. Allah yasakladıysa gerçekten bir nedeni vardır...

peygamber efendımız bıle (s.a.v) gelecekten habersızdır kı gorunmeyen varlıkların nasıl haberı olsun ?

gelecek göreceli yani aynı soruyu sorup farklı cevaplar alabilirsn senin seçtiğin seçenekler sonucunda gelecegın şekıllenıyor ama tarot bir yol gösterici, kehanet yontemı

Back
X