canım tesadüf olmuştur. bu fal olayları tamamen eğlencelik. ben artık gerçekliğine zerre kadar inanmıyorum. yani doğa üstü varlıklarla iletişime geçenler filan var tabi bilemem ne kadar herşeyi görebilirler. zaten cem yılmazın sihirbazlarla ilgili söylediği sey gibi, ''kesin ip var amk'' diyenlere, ''ulan herif uçsa zaten peygamberliğini ilan eder, adam gercekten uçsa biletle gösteri yapıyo olabilir mi?'' diyo ya o hesap. falcılar gerçekleri görebiliyo olsalar sana bana fal bakmakla mı uğraşırlardı?
doğa üstü varlıklarla iletişime geçenler konusunda da onlar da en fazla isim veriyolar hayatında o ana kadar olan seylerle ilgili doğru tahminde bulunuyolar gelecekle ilgili kesin bilgi veren bi falcı duymadım. zamanında türkiyedeki en iyi falcıya gitmiş biri olarak söylüyorum bunu, onun yanında tarot ne ki.. çocuk transa geçip bütün tanıdığım isimleri saydı bana tüylerim diken diken oldu ama gelecekle ilgili söylediği şeyler havada kaldı henüz, bi tanesi dışında o da rastlantı olmuştur ben de şimdi 10 tane sey sallasam 3ü 5i tutar. ondan sonra da tövbe ettim kahve falı bile baktırmıyorum ben. en büyük günahlardan biri çünkü