tarot kartlarınızı yazın yorumlayalım.

İlk defa deneyeceğim rica etsem benim de kartlarıma bakar mısın? :16:

1- DÜNYA
2- KUPA ÜÇLÜSÜ(Ters)
3- KILIÇ SEKİZLİSİ
4- ASA DÖRTLÜSÜ
5- TILSIM PRENSİ
6- BAŞRAHİP(Ters)
7- ASA ALTILISI(Ters)

Koç burcuyum, şimdiden teşekkür ederiimm :48:

7 li açılım bilmiyorum. kelt açılımı yapar mısın ?

1 Mahkeme
2 Kupa İkilisi
3 Kılıç Şovalyesi
4 Ters Gelen Kılıç Yedilisi
5 Ters Gelen Şeytan
6 Azize
7 Değnek İkilisi
8 Ters Gelen Değnek Kraliçesi
9 Kupa Dörtlüsü
10 Kupa Şovalyesi

selamlar hanımefendi rca etsem banada bakar mısınız?:)

kız arkadaşım ve ben ilişki durumumuz, arkadaşlık boyutumuz süreciimiz hakkında?

benim burcum yengeç onun ki kova, şimdiden teşekkür ederim

şuanda bir değişim görüyorum. geçmişte sorumluluklarından kaçan biri bir erkek varmış. ilişki konusunda birbirinizi çok mu sıkıyor ve kısıtlıyorsunuz. bu durum yakın geçmişte düzelmeye başlamış. şuanda mutlu bir beraberlik görüyorum. azize evlilik düşüncelerini gösteriyor. kız arkadaşın çok sabırlı birisi. yakın gelecekte sabırla beklediği görülüyor. geleceğe yönelik planlar görüyorum. yeni planlarınız var. kupa şovalyesi zırhlarına bürünmüş bir erkeği gösteriyor. kendisini savunmaya almış. barış ortamı devam ediyor. bu erkekten güzel bir teklif görüyorum.

Ters Gelen Kral
Ters Gelen Değnek Kralı
Ters Gelen Azize
Ters Gelen Kılıç Prensi
Kılıç Beşlisi
Ters Gelen Ermiş
Güneş
Ters Gelen Kılıç Dörtlüsü
Kılıç Dokuzlusu
Şeytan

Şeklinde tekrar seçtim, kusura bakmayın daha önce hiç denemedim de :17:

Ters Gelen Kral
Ters Gelen Değnek Kralı
Ters Gelen Azize
Ters Gelen Kılıç Prensi
Kılıç Beşlisi
Ters Gelen Ermiş
Güneş
Ters Gelen Kılıç Dörtlüsü
Kılıç Dokuzlusu
Şeytan

internetten mi çektin canım. ilk kart ters gelen kral hangisi. kupa kralı mı değnek kralı mı ?

şuanda bir değişim görüyorum. geçmişte sorumluluklarından kaçan biri bir erkek varmış. ilişki konusunda birbirinizi çok mu sıkıyor ve kısıtlıyorsunuz. bu durum yakın geçmişte düzelmeye başlamış. şuanda mutlu bir beraberlik görüyorum. azize evlilik düşüncelerini gösteriyor. kız arkadaşın çok sabırlı birisi. yakın gelecekte sabırla beklediği görülüyor. geleceğe yönelik planlar görüyorum. yeni planlarınız var. kupa şovalyesi zırhlarına bürünmüş bir erkeği gösteriyor. kendisini savunmaya almış. barış ortamı devam ediyor. bu erkekten güzel bir teklif görüyorum.

İlgine çok teşekkür ederim <3

1Ters Gelen Kral
2Ters Gelen Değnek Kralı
3Ters Gelen Azize
4Ters Gelen Kılıç Prensi
5Kılıç Beşlisi
6Ters Gelen Ermiş
7Güneş
8Ters Gelen Kılıç Dörtlüsü
9Kılıç Dokuzlusu
10Şeytan

şuanda seni sevgi dolu bir adam görüyorum. kupa kralı bunu gösteriyor. geçmişte soğuk bir ilişki varmış düzelmeye başlamış gibi. kılıç beşlisi bana tartışmaları, kavgaları gösteriyor. yakın gelecekte yaşadıklarından ders almayan birini görüyorum. güneş şuandaki kişiliğini gösteriyor. yeniden doğmuş gibisin. son kart şeytan kartı bi düşman veya saplantılı bir ilişkiyi gösteriyor. bu durumdan kurtulmanı öneririm. hangi soruyu sorarak çektin kartı. bu da öneli yorum yapmam da. şuanda birisiyle bir ilişkin var mı ? burcun nedir?

rica ederim. söylediklerim doğru mu. doğruluk payı var mı?

sende kendini test ediyorsun dimi:9:
kız arkadaşımla durumun ne onu alamadım ama ben :44:
söylediklerin iyi ama canımcım.:1:

kız arkadaşım neyi sabırla bekliyor?
birde barış devam ediyor derken:)

Son düzenleme:
şuanda seni sevgi dolu bir adam görüyorum. kupa kralı bunu gösteriyor. geçmişte soğuk bir ilişki varmış düzelmeye başlamış gibi. kılıç beşlisi bana tartışmaları, kavgaları gösteriyor. yakın gelecekte yaşadıklarından ders almayan birini görüyorum. güneş şuandaki kişiliğini gösteriyor. yeniden doğmuş gibisin. son kart şeytan kartı bi düşman veya saplantılı bir ilişkiyi gösteriyor. bu durumdan kurtulmanı öneririm. hangi soruyu sorarak çektin kartı. bu da öneli yorum yapmam da. şuanda birisiyle bir ilişkin var mı ? burcun nedir?

Yorumların için çok teşekkür ederim. Üniversite geleceğim ve ilişkim için ilerisini sordum, koç burcuyum, bir ilişkim var evet

Son düzenleme:
bana da bakar mısın lütfen ben yengeç o boğa burcu.
1)paraların ikilisi
2)Paraların Yedilisi
3)Paraların Kraliçesi
4)Paraların Kralı
5)Kupaların Yedilis
6)Kupaların Kızı
7)Kılıçların İkilisi
8)Asaların Onlusu
9)Aşıklar
10)kule
başka gereken birşey var mı bilmiyorum burçlarımızı yazdım./COLOR]

7 li açılımı bilmiyorum canım. kelt açılımı yapar mısın ? 1 belirleyici kartın olacak bu kart masanın ortasında olacak. belirleyici kart burcuna yaşına cinsiyetine uygun olmalı. yengeç burcuymuşsun. kupa kraliçesi belirleyici kart olmalı.diğer 10 kartı sol elinle seçeceksin.

kupa kralicesi

kupa dörtlüsü
tılsım ikilisi
dünya
asa üçlüsü
kılıç dörtlüsü
asa altılısı
asa kralı
tılsım ası
asılan adam
kılıç prensi umarım olmustur tesekkur edrım şimdiden

bana da bakar mısın lütfen ben yengeç o boğa burcu.
1)paraların ikilisi
2)Paraların Yedilisi
3)Paraların Kraliçesi
4)Paraların Kralı
5)Kupaların Yedilis
6)Kupaların Kızı
7)Kılıçların İkilisi
8)Asaların Onlusu
9)Aşıklar
10)kule
başka gereken birşey var mı bilmiyorum burçlarımızı yazdım./COLOR]

kartları internetten mi çektin canım. eğer öyle ise çok güvenmiyorum çıkan kartlara. eğer gerçekten kart çektiysen son kart bana sağlam olmayan yapıların yıkılacağını söylüyor. güvendiğin bir yapı yıkılacak. ve iki tarafında üzüleceği birşeyler olacak. bir anda ortaya çıkan bir durum. seni şoka uğratacak. büyük bir değişim olacak hayatında. :( çook önceden bana tarot bakmışlardı. son kart kule çıkmıştı.çok büyük bir üzüntü yaşamıştım. hala toparlanamadım. sende böyle bir olay yaşacaksın diye birşey yok. sadece o anki olasılıkları gösteriyor kartlar. her şey gönlünce olsun. :34:

kartları internetten mi çektin canım. eğer öyle ise çok güvenmiyorum çıkan kartlara. eğer gerçekten kart çektiysen son kart bana sağlam olmayan yapıların yıkılacağını söylüyor. güvendiğin bir yapı yıkılacak. ve iki tarafında üzüleceği birşeyler olacak. bir anda ortaya çıkan bir durum. seni şoka uğratacak. büyük bir değişim olacak hayatında. :( çook önceden bana tarot bakmışlardı. son kart kule çıkmıştı.çok büyük bir üzüntü yaşamıştım. hala toparlanamadım. sende böyle bir olay yaşacaksın diye birşey yok. sadece o anki olasılıkları gösteriyor kartlar. her şey gönlünce olsun. :34:

hadi ya zaten sorunlu bir durum kötü birşey olmaz umarım ya :/ internetten çektim evet canım ben e malesef kart yok.Ayrıca teşekkür ederim yorumların için

neyse internetten çektim ya belki ondan böyle çıktı diyelim en iyisi ya dimi kötü olmasın artık ya.

merhaba canım banada bakar mısıın :3:
ben yay burcuyum sevgilim akrep, internetten çektim
asa yedilisi
yıldız
kılıç ikilisi
tılsım dörtlüsü
kupa dörtlüsü
imparatoriçe
tılsım onlusu
kupa şovalyesi
kılıç onlusu
kader çarkı
şimdiden teşekkürleeer :3:

canım ben 7 li açılım bilmiyorum. kelt açılımı yorumluyorum.

tamam canım.teşekür ederim.kusura bakma bilmiyordum.10 tane seçtim yorumlarsan sevinirim:16::16:

değnek ikilisi
kupa kraliçesi
ters gelen kupa ikilisi
dünya
kılıç onlusu
ters gelen para kralı
ters gelen para dokuzlusu
değnek altılısı
kupa beşlisi
ters gelen kraliçe

burcum koç,evliyim...

Back