• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tarot kartlarınızı yazın yorumlayalım.

reddmars

Huzur
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
4.963
759
448
tarot kartlarınızı yazın yorumlayalım. kızlar çok iddialı değilim. yeni yeni öğreniyorum. kelt açılımını yorumluyorum. lütfen burcunuzu , kartlara hangi soruyu sorduğunuzu yazmayı unutmayın. :)

Son düzenleme:
kartım yokki o nasıl olcak yaaa :D

netten çektim bakalım tutacakmıı :D:D:D
1-Kupa Altılısı
2-Değnek Beşlisi
3-Yıkılan Kule
4-Ters Gelen Kılıç Dörtlüsü
5-Ölüm
6-Değnek Kraliçesi
7-Ters Gelen Para Altılısı
8-Ters Gelen Para Dokuzlusu
9-Güç
10-Ters Gelen Değnek Altılısı

Merhaba. Benim kartlarımı da yorumlayabilir misiniz?

1. Ters Gelen Kupa Kraliçesi
2. Para Üçlüsü
3. Kılıç Onlusu
4. Değnek Altılısı
5. Ters Gelen Kılıç Dörtlüsü
6. Şeytan
7. Değnek Yedilisi
8. Ters Gelen Değnek Kraliçesi
9. Ters Gelen Aziz
10. Aziz

Sorunlarım erkek arkadaşım ve okul hayatımla ilgili. Her ikisiyle ilgili belirsizlikler var ve stres altındayım.

hemen sıraya gireyim

1. para altılısı
2.para dörtlüsü
3.17. yıldız
4.değnek ikilisi
5.değnek sekizlisi
6.değnek beşlisi
7.değnek dokuzlusu
8.kılıç sekizlisi
9.para üçlüsü
10.değnek dörtlüsü

benim burcum koç, sevgilim yok
merakla bekliyorum yorumlarını

Son düzenleme:
netten çektim bakalım tutacakmıı :D:D:D
1-Kupa Altılısı
2-Değnek Beşlisi
3-Yıkılan Kule
4-Ters Gelen Kılıç Dörtlüsü
5-Ölüm
6-Değnek Kraliçesi
7-Ters Gelen Para Altılısı
8-Ters Gelen Para Dokuzlusu
9-Güç
10-Ters Gelen Değnek Altılısı

şuanda geçmişte yaşadığın güzel anıları hatırlatan duygular içindesin.sevdiğin insandan bir hediye veyahut iltafat almış olabilirsin. yıkılan kule geçmişte iki tarafında üzüldüğü bir yıkımı gösteriyor . kavgalar olmuş. ölüm kartı bir yokoluşu gösteriyor. gerçek bir ölüm değil bu. kavgalarınızın bittiğini yeni bir başlangıç gibi düşünebilirsin. yakın gelecekte daha mantıklı kararlar alacaksın. burcun ateş grubu mu yoksa sevgilinin burcu mu ateş grubundan ? sanki bana sevgilinin burcu ateş grubu gibi geldi. cömertliğini ilgisini senden geri çekmiş. bu durum seni engellemiş ve kuşku içine düşürmüş. beklediğin iyi haber gelmiyor. umarım yorumlayabilmişimdir. :34:

şuanda geçmişte yaşadığın güzel anıları hatırlatan duygular içindesin.sevdiğin insandan bir hediye veyahut iltafat almış olabilirsin. yıkılan kule geçmişte iki tarafında üzüldüğü bir yıkımı gösteriyor . kavgalar olmuş. ölüm kartı bir yokoluşu gösteriyor. gerçek bir ölüm değil bu. kavgalarınızın bittiğini yeni bir başlangıç gibi düşünebilirsin. yakın gelecekte daha mantıklı kararlar alacaksın. burcun ateş grubu mu yoksa sevgilinin burcu mu ateş grubundan ? sanki bana sevgilinin burcu ateş grubu gibi geldi. cömertliğini ilgisini senden geri çekmiş. bu durum seni engellemiş ve kuşku içine düşürmüş. beklediğin iyi haber gelmiyor. umarım yorumlayabilmişimdir. :34:

tarota fazla inanmıyorum canım :D uymadı ateş grubu değiliz biz zaten netten cektim kartı belki sen benim icin cekseydin
daha iyi olurdu kafama göre seçim yapıp seçtim :D

tarota fazla inanmıyorum canım :D uymadı ateş grubu değiliz biz zaten netten cektim kartı belki sen benim icin cekseydin
daha iyi olurdu kafama göre seçim yapıp seçtim :D

internette enerji farklı oluyor. doğru sonuç vermeyebilir. bende tarotta yeniyim. öğrenmeye yorum yapmaya çalışıyorum. :34:

UYANIŞ
TILSIM ASI
KILIÇ UŞAĞI
ASA BEŞLİSİ
İMPARATORİÇE
TILSIM KRALİÇESİ
TILSIM DOKUZLUSU
KUPA DÖRTLÜSÜ
ŞEYTAN
KUPA SEKİZLİSİ
ÖLÜM

ben yengec eşim başak burcu bakarsanız sevinirim

Merhaba. Benim kartlarımı da yorumlayabilir misiniz?

1. Ters Gelen Kupa Kraliçesi
2. Para Üçlüsü
3. Kılıç Onlusu
4. Değnek Altılısı
5. Ters Gelen Kılıç Dörtlüsü
6. Şeytan
7. Değnek Yedilisi
8. Ters Gelen Değnek Kraliçesi
9. Ters Gelen Aziz
10. Aziz

Sorunlarım erkek arkadaşım ve okul hayatımla ilgili. Her ikisiyle ilgili belirsizlikler var ve stres altındayım.

şuanda kendini incinmiş, kızgın, umutsuz biri gibi hissediyorsun. nedeni hayatındaki ortaklaşa yapmayı planladığın şeylerin gerçekleşmemesi. kibirli ,kendini yükseklerde gören bir adam görüyorum. bu kişi istemsiz bir şekilde duygularını öldürmene neden oluyor. çok yaralanmış, ıstıraplar içindeymişsin. sevgilin yay burcu gibi geldi . yakın gelecekte kendini hapsolmuş. çıkmazlar içinde bulabilirsin. şeytan kartı düşman veyahut saplantılı bir ilişkiyi gösteriyor. mücadeleyi elden bırakmıyorsun. kendi duygularınla kızgınlıkla hareket ediyorsun. aziz kartı sevgilini gösteriyor. sevgilinin bu durum karşısında sabırlı olacağını gösteriyor.

Kartlarını böyle yorumlayabildim canım. sanırım sende internetten çekmişsin.çünkü 2 tane aziz kartı çıkmış . :34: her şey gönlünce olsun.

şuanda kendini incinmiş, kızgın, umutsuz biri gibi hissediyorsun. nedeni hayatındaki ortaklaşa yapmayı planladığın şeylerin gerçekleşmemesi. kibirli ,kendini yükseklerde gören bir adam görüyorum. bu kişi istemsiz bir şekilde duygularını öldürmene neden oluyor. çok yaralanmış, ıstıraplar içindeymişsin. sevgilin yay burcu gibi geldi . yakın gelecekte kendini hapsolmuş. çıkmazlar içinde bulabilirsin. şeytan kartı düşman veyahut saplantılı bir ilişkiyi gösteriyor. mücadeleyi elden bırakmıyorsun. kendi duygularınla kızgınlıkla hareket ediyorsun. aziz kartı sevgilini gösteriyor. sevgilinin bu durum karşısında sabırlı olacağını gösteriyor.

Kartlarını böyle yorumlayabildim canım. sanırım sende internetten çekmişsin.çünkü 2 tane aziz kartı çıkmış . :34: her şey gönlünce olsun.

evet canım kartlarım yok benim, o nedenle netten çektim ben de. ama ileride almayı düşünüyorum aslında. yorumun için çok teşekkür ederim. evet bu ara umutsuz hissediyorum kendimi, üzerimdeki bultların dağılmasını, önümü görebilmeyi istiyorum. umarım başarmak istediğim şeyleri başarırım.

benimkini de yorumlar mısın

kupa ası (ters)
kupa prensi (düz)
para prensi (düz)
değnek beşlisi (ters)
şeytan (ters)
kılıç dörtlüsü (ters)
değnek onlusu (ters)
kupa beşlisi (düz)
kupa kraliçesi (ters)
kılıç beşlisi (düz)
değnek ikilisi (düz)

hemen sıraya gireyim

1. para altılısı
2.para dörtlüsü
3.17. yıldız
4.değnek ikilisi
5.değnek sekizlisi
6.değnek beşlisi
7.değnek dokuzlusu
8.kılıç sekizlisi
9.para üçlüsü
10.değnek dörtlüsü

benim burcum koç, sevgilim yok
merakla bekliyorum yorumlarını

para altılısı maddi ve manevi cömertliği gösteriyor. şuanda çok vericisin. bu durum sende kaybetme korkusuna neden olmuş. yakın geçmişte geleceğe yönelik hızlı, olumlu gelişmeler olmuş. yakın gelecekte bir kavga , tartışma anlaşmazlık görüyorum. yaşadığın olumsuzluklar nedeniyle kendini savunmaya almışsın.tedbirli davranmaya çalışıyorsun. bu durumdan kurtulmaya çalışıyorsun fakat gözlerin doğruyu yanlışı seçemiyor. gelecekte mutlu , başarılı günler seni bekliyor.girişimlerinin başarıyla sonuçlanacağını söylüyor.

Para Beşlisi
Ters Gelen Değnek Üçlüsü
Güç
Değnek Beşlisi
Ters Gelen Değnek Yedilisi
Değnek Dokuzlusu
Aşıklar
Ters Gelen Değnek Kralı
Ters Gelen Para Ası
Ters Gelen Şeytan

ben akrep sevgilim aslan...

benimkini de yorumlar mısın

1kupa ası (ters)
2kupa prensi (düz)
3para prensi (düz)
4değnek beşlisi (ters)
5şeytan (ters)
6kılıç dörtlüsü (ters)
7değnek onlusu (ters)
8kupa beşlisi (düz)
9kupa kraliçesi (ters)
10kılıç beşlisi (düz)
11değnek ikilisi (düz)

11 kart çekmişsin canım.

şuanda ters giden bir ilişki görüyorum. kupa ası bunu söylüyor. geçmişte kavgalar yaşanmış ve azalmış. şeytan kartının ters gelmesi bir esaretten kurtulduğunuzu gösteriyor. kötü bir dönemin düzelmeye başladığını aydınlandığını gösteriyor. yakın gelecekte kendini biraz geri çekeceksin. sosyal hayattan uzaklaşma gibi.dinlenmeye alıyorsun. hayal kırıklıkları yaşamışsın. bu durum karşısında sevgini biraz geri çekiyorsun. son kart geleceğe umutla bakacağını ve yeni gelişmelerin olacağını gösteriyor.

Tarot kartım olmadığı için bende netten çektim:1:
Umarım bu gece sıra banada gelir
1.Ters Gelen Kılıç Prensi
2.Ters Gelen Değnek İkilisi
3.Ters Gelen Para İkilisi
4.Ters Gelen Ermiş
5.Ters Gelen Kupa Dokuzlusu
6.Ters Gelen Kader Çarkı
7.Ters Gelen Azize
8.Kupa Kralı
9.Ölüm
10.Ters Gelen Ay

Sevgilim yok,burcum koç.. Aşk ve iş durumumumla ilgili gelecekte beni neler bekliyor?

Back
X