E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
bana bakarmısın ??? uzun zamandır baktırmak ıstıyordum ama burdan nasıl olcak???
sağol canım yorduk seni 3 kişiye baktın herhalde. geleceği tabi ki sadece Allah bilir ama bazen insanın bişeyler duymak hoşuna gidiyor, merak ediyor. yapılan doğru değil ama insanın zaafı merakı işte.
sen bır harıkasın tutduuu tuttduuu tuttuduuu erkek ark olumsuz seyler yasaadık ama savstım hersey duzeldı
ılışkim 4 yıllık COR RNEKLİ BU ACILIM YA MERK ETİM DVMINI derken daha deavmı var mı ????
daha once tarota baktırdıgım kısıde o senın kaderın olmuş demıştı
alıne agzına saglık cnm
konuya inanmadım
tarota nasıl baladın ben bır kere baktırmıstım ve cok etkılenmıstım
bende ılgılenmek ıstıyorum ama.......
:) canım cım hayatım boyunca eğitim hayatını en zirve yerlerde bilgi avcısı olarak geçirmiş biri olarak ben tarotun yalan ytanlış olduğunuda iddea etmiyorum insanların enerjileri hatta sinerileri vardır ama bu iş öle tv de olacak bişi deil hem doğalda diil 40 günlük ibadeti çöpe atmak anlamına geliyor bakan içinde baktıran içinde ben en yazkın zamnda kuranı kermi açar bakarım b e sana tam ayetini atarım evt lanet kelimesi bile dinimizde tamamen yasakken böle bişiyin lanet getireceğini düşünenler benim nezlimde cahillik kalitesizlikten başka bişiy diildir sivri dilim ise seviye indirmem gerekltiğine inandığım içindir :) sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?