- 2 Aralık 2015
- 382
- 444
- 53
- Konu Sahibi EU1
-
internetten "yorumcu tarot" sitesinden bakıyorum ben kart kullanmıyorum (daha önceden kullanmıştım,yaktım )...internetten baktığım kesin çıkıyor...özellikle YOL falı ve KELTİK ÇAPRAZI'na bakıyorum...saol benimde tarot kartlarım var saolsun bana bir zararları dokunmadı şimdiye kadar ama bende izin vermiyorum kimse dokunsun bütün desteye, bir arkdaşımın omuzunda ağrı vardı sürekli ; işte gittiği bir falcı sen başkasına ait bir tarot destesine dokunmuşsun (benimki oluyor bu) ondan sana ağrı bulaşmış diye bana sadıklar, birde tarota inandığın sürece gerçekleşir fallarıda herşey senin aktardığın enerjiyle alakalı yani başka bir deste alsan onlara anlam yükleyip bağlansan onlarda geleceğini yönlendirir çünkü işin içinde kişinin enerjisi yatıyor .....
bu arada eğlence için bakarım ... fal diyip gözümü karartmam
Tarota fal demenizden anlaşılıyor ki hiç bir bilginiz yok. Tarot fal değil Astrolojinin semboller ve rakamlar aracılığı ile ifade edilme biçimi , tam bir bilinç-altı okumasıdır. Yapmayın işte bilginiz olmayan konularda kendi bakış acınızı yansıtıp insanları yanlış bilgilrndirmeyin. Karması var yanıltmanın. Bizim insanımızın en büyük problemi bu , bilgisi yok ama Her şeyi çok biliyor.ha bide soyle biiş var herkeze kart actırmayın bilmeyen insanlara mesela bu işi ticari de yapsan kartlar acılmıssa bence artık cok gec anlatabiliyomuyum bunun için uzun arastırmalar yapmak gerekiyo ve bende tarot actıgım için hala arastırmalara devam edyorum arkadaslar eylence için actırmayın ve bi kahanet gerceklesmeden acmayın dediğim gibi bu sıradan bi fal değil dersenizki kaderde olan yasanır ewt mutlak kaderde olan yasanır bide insanın kendi elinde olan kader var biz yasarız ve ona yon veririz bu kartlar onu ele gecire bilio mesela bi hastanız var hastalık hakında tarot acamazsınız cok sakıncalı ölüm kartı cıktı son karta sonuc acıkca gosteriri kartlar asla saglık soruları sorulmamamalı can cazlarım :) ben kendime korktugum konularda acmam cunku tehlikeli buda onemli bi nokta asırlarca olan bi mekanizma bu aslında kokeni hakındada bişi bilinmiyo ama ben piskolojik olarak yorumluyorum yani bi yon aracı olarak yorumluyorum . yorumcdan yorumcuya farklılık gosterir aman dikkat öptüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?