"İçki, kumar, putlar ve fal okları hep şeytanın işinden olan murdar bir şeydir. O halde ondan kaçının." (Maide, 5/90)
Falcıya,büyücüye,kahine giderek,onların söylediklerine inanan,Kur'an-ı kerime inanmamış olur. H.Ş
sadece bi hatırlatma..................................
zaten inananlara yönelik söyledim ayrıca inanmayan asla baktırmaz şaka yoluyla baktıranında içinde dogrulugundan yana tereddüt etimiceğini bilemeyiz demi??? HEle birde söylenenler tamamen TESADÜF sonucu tutuyosa.......fal baktıranında ne şekilde olursa olsun geçmiş ibadetlerinin kabul olunmayacağı rivayet edilir ve baktırdıktan sonra 40 gün, inanıp inanmamak kişinin şahsına kalmış....Ne alakasi varki, hickimse yuzde yuz inanmaz.. boyle bisey yok yani.
:) canım cım hayatım boyunca eğitim hayatını en zirve yerlerde bilgi avcısı olarak geçirmiş biri olarak ben tarotun yalan ytanlış olduğunuda iddea etmiyorum insanların enerjileri hatta sinerileri vardır ama bu iş öle tv de olacak bişi deil hem doğalda diil 40 günlük ibadeti çöpe atmak anlamına geliyor bakan içinde baktıran içinde ben en yazkın zamnda kuranı kermi açar bakarım b e sana tam ayetini atarım evt lanet kelimesi bile dinimizde tamamen yasakken böle bişiyin lanet getireceğini düşünenler benim nezlimde cahillik kalitesizlikten başka bişiy diildir sivri dilim ise seviye indirmem gerekltiğine inandığım içindir :) sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?