Tarot'a Yeni Başlayanlar

kimyahatunn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
424
9
96
Kayseri
Selam kızlar

ben de tarota olan merakımı yenemeyip tarot rider waite kartları edindim

ama şöyle bi sorun var tarotların içinde çıkan kitapçıklar bana çok karısık geldi
kendi kendime yorum yapayım onlara bakmadan içimden geleni söyleyim dedim o zamanda tarot baktıgım kişiler hep tanıdık olunca zaten biliyorum diye şüpheye düştüm

benim demek istedigim tarot konusunda bilgi sahibi arkadaslar tecrübe ve önerilerini paylaşabilirmi

böylelikle bizde hem öğrenmiş oluruz hemde burada birbirimizin falına bakarak tecrübe edinmiş oluruz diye düşünüyorum

Aslinda bende ögrenmek istiyorum ama nasil baslanir bilmiyorum 6. Hissin cok önemli galiba benim hislerim hep tersine cikar gelistirebiliyormuyuz aceba baktikca yani gelisir mi... Bi kez kahve fali denemistim biraz ugrasinca oluyo aslinda

canım sana tavsiyem kartları ters düz karıştırmayı öğren. kartları saat yöünün tersine yuvarlak olacak şekilde çevir sonra kartları topla. bu işlemi 3 kez tekrarlamalısın. kartları çekmeden önce kartları sol elinle üçe bölüyorsun.kitapçıkta anlatıldığı gibi topluyorsun kartları. bu işlemleri yaparken içinden bir soru geçiriyorsun. evet hayır şeklinde bir soru değilde daha genel bir soru. başlangışta 3 kart çekmeni öneririm. yorumlaması kolay oluyor. ilk çektiğin kart geçmişi gösteriyor. ikinci kart şimdiki zamanı, 3. kartta gelecekte olabilecek şeyi gösteriyor. başlangıç için idealdir. zamanla kartların anlamlarını öğrenirsin. kartların üzerindeki şekillerin herbirinin bir anlamı var. internetten de araştırıp okuyabilirsin. kartların ters ya da düz olması kartların anlamını değiştiriyor.
birde günlük kart çekimini önerebilirim. her gün bir tane kart çekiyorsun. hem yorumlaması kolay oluyor. zamanla kitapçığa bakmadan yorum yapabilirsin. umarım yardımcı olabilmişimdir.

çok teşekkür ederim canım yaa
benim 6. hissim kuvvetlidir
günlük kart çekmeye hemen baslayım

İnternette çok çeşitli tarot açılım yöntemleri var,onları da araştırabilirsin
Ne kadar çok açılım bakarsan o kadar çabuk kavrarsın kartların anlamlarını

Back
X