Tarotla ilgili tecrubelerimiz, bilgilerimizi bu bolumde paylasalim, ogrenelim

Bientot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
115
1
68
Fransa
Selam arkadaslar. Tarorla ilgili bildiklerimizi, tecrubelerimizi bu bolumde paylasarak bir birimize yardimci olalim lutfen .Yeni ogrenenlere yardimci olalim...Ben tarotu yeni ogrenmeye basladim..Bazi kartlarn tam olarak anlamlarini bilmiyorum ben ve diyer yeni ogrenen arkadaslara umarim bu baslik altinda yardimci olursunuz

ILk soruyu sormak istiyorum... Kupa krali karti ask anlami nedir ? Yani hic iliskisi olmayan biri icin cikarsa bu kart ne anlama gelir?...Mevcut ilsikide bu kart cikarsa analami nedir?...Ve is konuusnda bu kart cikarsa anlami nedir ? Bu konuslarda gelecekde bize neler olacagni soler?

ILk soruyu sormak istiyorum... Kupa krali karti ask anlami nedir ? Yani hic iliskisi olmayan biri icin cikarsa bu kart ne anlama gelir?...Mevcut ilsikide bu kart cikarsa analami nedir?...Ve is konuusnda bu kart cikarsa anlami nedir ? Bu konuslarda gelecekde bize neler olacagni soler?

Kral kraliçe şovalye ve prens kişilik kartlarıdır ve genel olarak kişilik verirler,
Aşk hayatında ilişki yaşanacak ya da yaşanan insanın karakteri hatta fiziksel özellikleri ile ilgili ipuçları verir.
İş hayatında ise yatkın olunan ya da hakkında soru sorulan kişinin yatkın olduğu mesleki yetenekleri ya da gelecekte atılacak mesleki adımın alanını gösterir.
Herkesin yorumlayış tarzı farklıdır ama yanyana geleceği diğer kartlarla birlikte aşk,meslek hayatı...ile ilgili durumların gelecekte karşı tarafa ya da niyetli tarafa (olumlu ya da olumsuz) nasıl yansıyacağına ve sürecin nasıl olacağına karar verilir.

Son düzenleme:
Back
X