Tarsual hap ağrı yapar mi? yardım yardım

kadersiz10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
7
0
1
30
3yillik evliyim ve 2 bebgim var biri 2 yasnda digeri 4 aylık anliycanz uzre üstüne hamile kaldim dogumdan sonra lousaligim 15 gün sürdü sonra 1kre adet oldum 2 gün sürdü gecen gene adet oldum bi damla kadar geldi kesildi tarsual hap aldim ve ictim cok ağrım oldu bu normal mi icmeye devam edimm mi kafayi yicem yardim edin

Tarlusal hapı kafana göre mi aldın içtin? Ya yine hamile isen????

Test yaptim canm hamile degilim agrimin olmasi normal mi diye merak ediyrum
gebelik erken dönemde idrar testinde çıkmaz. ayrıca emziren anneler öyle kolay kolay ilaç almamalı... ooyy bir doktr. gitmek cok mu zor yaw...

kızım 3 aylıkken spiral taktırdım doğum sonrası ilk adetim 8-9 ay sonrada hi oldu
yani adet olmasanız da spiral takılabilir
Gercekten spreli adet olmadan takrila biliyr mu bn ebeye sordum olmaz defi gidip yagrim takririm korkularim yuznfen uyku dahi uyuymaz oldum saol arkadasim

uğraşmak istememiştir belki
adet döneminde rahim duvarı kalın olduğu için işlem rahat oluyormuş
bana doktor adet döneminde olmadığım için rahim duvarı inceldiğinden canımın yanabileceğini söylemişti ama birşey hissetmedim
ben de senin gibi "ya hamile kalırsam?" korkusu ile atmıştım kendimi doktora şimdi çok rahatım
sen ebeyi boşver doktora git kafan rahat olsun :)

şu var, acaba ebe hamilelik riskin olabilir diye mi adet dönemi dedi bak bilemedim şimdi
spiralden önce kan testi yapıldı bana, kesin olarak hamilelik olmadığına emin olduklarında takıyorlar

Gercekten spreli adet olmadan takrila biliyr mu bn ebeye sordum olmaz defi gidip yagrim takririm korkularim yuznfen uyku dahi uyuymaz oldum saol arkadasim
kardeş önce gebe misin değil misin kan testi yaptır. doktoruna danış. ben böyle bir ilaç içtim emziyorum bebeğime sütle geçer mi bu ? de. test negatif ise spral taktır. (kan testi idrar değil )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…