Tartışarak ayrıldığın kreşe geri dönülür mü

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Eylül ayunda üç hafta kreşe gitti ve bakımı iyiydi ama ufak tefek şeyler yüzünden tartışma yaşadık müdüre ile.iş saatimde çocuk durmuyor diye beni aradı.halbuki gittiğimdr çocuk sakindi.çocuğu kreşten almam için bahane yarattı ben de kalan paramı alıp çocuğu tartışmadan aldım.sonra akşam üstü aradım bu uaptığının etik olmadığını müşteri oldukça oranın var olacağını söyleyip telefonu yüzüne kapadım.çocuğun baakımı iyi idi ama veli olarak değer görmedim üstüne de kıyaftler kaybolunca sorun yaşadım.şimdi tekrar oraya vetmek istiyorum.ne diuprsunuz araymıyprum da

Peki niye şimdi oraya vermek istiyorsunuz ? Yani tutarsız bir durum oldu bu konuyu okuyunca.
Ailwmle ilfili sorun yaşıuoeum çocuğun bakımı ile ilfili.çocuğun bakımı iyiydi bir ay için annem gelenw kadar vermiştim ve başta da onu söylemiştim.kadın geçici olduğumuzu biliyordu o da ona göre bize davrandı ve sorun yaşamdı başka kreş yok bakıcıya asla vermem

para verdiginiz kreste mudure neden cikarmk istesin cocugu? baska bir sorun oldu mu?
Bir ay için vermiştim ve altı gün kalmışyı dolmasına üstelik çocuğun doğumsal kalp hastası olduğunu da en başta söylemiştim ve annannesinin bakacağını biliyorduö şu an ailemle sorun yaşıyırum

Koskoca İstanbul'da nasıl başka kreş olmaz ? Bence en çok burası içinize siniyor herhalde.
Ama yine de ben olsam asla tükürdüğümü yalamam sanırım.
Ve zaten onlar da sizin çocuğu kabul etmeyebilirler tahminen.
Bakıcıya vermeyin kreşe verin. Başka kreş yok diye ısrar ediyorsanız mecbur o kreşe vereceksiniz :)

Burası ist değil küçk bir ilçe üç kreş vardı biri kapanmış diğeri kötüyfü en iyisi bu

Eğer illa verecekseniz bence neden yeniden oraya vereceğinizi açıklayın onlara. "Ben sonradan bu detayların önemsiz olduğunu düşündüm" "çocuğum burada mutluydu" vs vs gibi gönüllerini alacak bir şey.
Eşinize aratsanız bile yüz yüze geleceksiniz illa ki.

Ağlayan çocuğu alın diye arayan kreşe de bence güvenebilirsiniz. Bir çoğu anne rahatsız olmasın idare edemediler demesin diye çocuk feryat figan ağlarken aramaz çünkü. Onlar aradığında çoçuğunuz öyle bir şey yaşıyordu muhtemelen.

Okulda kıyafet karışır. Öğretmenim oradan biliyorum :) 15 çocukla kaç lacivert hırka, kaç kot ceket karıştırdım. Aynı beden benzer şeyler olunca öğretmenleri se yanlış hatırlamış olabilir.
Pahalı ya da çok sevdiği kıyafetleriyle okula göndermezseniz, sorun daha küçük olur.

Kadına güven sıkıntım yok sadece biz anlaşamadık

Sizi kreş konularınızı hatırlıyorum, biraz müdaheleci ve alıngandınız.
Ben olsam vermem tekrar aynı yere çünkü ne onlar çocuğa eskisi gibi nötr olabilirler ne de siz onlara.
Öyle mi diyorsunuz çocuğa zararı plur mu

hayr kresle baska bi sorunmu yasadiniz demistim. cocuklar krese basladiklarinda aglama gitmek istememe durumlarini yaklasik iki hafta yasarlar. bunu calisanlar ve mudur bilir. dolayisiyla cocuk durmuyor alin demezler. siz almak isterseniz alirsiniz orasi ayri. o yuzden baska bi sorun mu oldu kresle sizin aranizda?

Öyle mi diyorsunuz çocuğa zararı plur mu

Belki yanlış düşünüyor olabilirim ama düşünsenize size karşı tepkililer neticede, çocuğa kötü davranmazlar ama eskisi gibi sevgi ve ilgi duyamazlar.
Çocuk hisseder bunu bence.
Önceki yaşananlardan ötürü siz onların her dediği ve yaptığından rahatsız olacaksınız onlarda sizinden.
Dediğim gibi bu benim şahsi kanaatim yanlış düşünüyor olabilirim.

Son düzenleme:
Sizi kreş konularınızı hatırlıyorum, biraz müdahaleci ve alıngandınız.
Ben olsam vermem tekrar aynı yere çünkü ne onlar çocuğa eskisi gibi nötr olabilirler ne de siz onlara.

Aynen, daha önceki konuları ben de hatırlıyorum. Gayet kötü ayrılmış durumdasınız.

Bence kesinlikle tekrar düşünmeyin orayı. Bakıcı ayarlayın, eve de kamera koyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…