- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Kadın beni oraya çâğırınca ve çocuğu da skain görünce tepem attı.kadın kafadan uydurmuş.hepsi buhayr kresle baska bi sorunmu yasadiniz demistim. cocuklar krese basladiklarinda aglama gitmek istememe durumlarini yaklasik iki hafta yasarlar. bunu calisanlar ve mudur bilir. dolayisiyla cocuk durmuyor alin demezler. siz almak isterseniz alirsiniz orasi ayri. o yuzden baska bi sorun mu oldu kresle sizin aranizda?
Sanki arar aramaz oraya ışınlandınız. Demek ki siz gidene kadar susmuş.="sarimanolyam, post: 54739645, member: 830637"]Kadın beni oraya çâğırınca ve çocuğu da skain görünce tepem attı.kadın kafadan uydurmuş.hepsi bu
Altı günlük parayı mı istedinizBir ay için vermiştim ve altı gün kalmışyı dolmasına üstelik çocuğun doğumsal kalp hastası olduğunu da en başta söylemiştim ve annannesinin bakacağını biliyorduö şu an ailemle sorun yaşıyırum
o kadar degilmis. onceki konularinizi okudum. kresle baska sikintilar da olmus.yine de baska bi alternatifiniz yoksa tatlilikla gorusmeye gidin.durumu anlatin. onlarin yaklasimini gozlemleyin. karari oyle verin.Kadın beni oraya çâğırınca ve çocuğu da skain görünce tepem attı.kadın kafadan uydurmuş.hepsi bu
Müdüre neden cocugu kresten almanizi istedi ?Eylül ayunda üç hafta kreşe gitti ve bakımı iyiydi ama ufak tefek şeyler yüzünden tartışma yaşadık müdüre ile.iş saatimde çocuk durmuyor diye beni aradı.halbuki gittiğimdr çocuk sakindi.çocuğu kreşten almam için bahane yarattı ben de kalan paramı alıp çocuğu tartışmadan aldım.sonra akşam üstü aradım bu uaptığının etik olmadığını müşteri oldukça oranın var olacağını söyleyip telefonu yüzüne kapadım.çocuğun baakımı iyi idi ama veli olarak değer görmedim üstüne de kıyaftler kaybolunca sorun yaşadım.şimdi tekrar oraya vetmek istiyorum.ne diuprsunuz araymıyprum da
Buyrun gelin demiş ama siz öyle yazınca kötü oldum.çocuğ iyi davrsnmsxlar mı ben herşeyi unuturum.orada birsrü öğenci olack benim oğlna tavır mı ypcklar pek sanmıyorumSiz gitseniz de sizin kaydınızı yapacaklarını sanmıyorum. Zaten oraya tekrar gitmeniz çok anormal bir davranış olur.
Büyük ihtimal tanımamıştırBuyrun gelin demiş ama siz öyle yazınca kötü oldum.çocuğ iyi davrsnmsxlar mı ben herşeyi unuturum.orada birsrü öğenci olack benim oğlna tavır mı ypcklar pek sanmıyorum
Aldılar bu bir profesyonellik onlar iş yapscakO kres olmaz artik.
Suratlarina telefon kapamissiniz.
Almazlar ki sizi tekrar?...
Kadın tanıdı isim verdik ve eşinizle sorun yaşamıştık demiş.eşimde sorunkar olur önümüze bakalım siz çocuğa bakın biz ücretini verelim.geçmişte şöle olmuştı böle olmuştu bunlar gereksiz demiş eşim sıcak davrandı defi biz oğlunuzu sevmiştik vs demiş ben de kadına güveniyorum ama siz içime kurtu düşürdünüz sayın bayanlatBüyük ihtimal tanımamıştır
Kadın telefonlarınıza çıkmıyordu bile
Bezdirmiştiniz
Az alttan alın bari bu defa fevri davranmayın
Siz tartışmayı müdüre ile yaşamışsınız,öğretmenlerle bir probleminiz yoksa bence sıkıntı olmaz,ama hanımefendinin de yüzüne kapamasanız iyiydi.Artı kıyafet kaybolması ilk haftalar için olabilecek bir sorun,daha başka sorunlar yoksa bakıcıya vermektense verin derim.Kafaya takacak aşırı birşey yaşamamışsınız sonuçta.Eylül ayunda üç hafta kreşe gitti ve bakımı iyiydi ama ufak tefek şeyler yüzünden tartışma yaşadık müdüre ile.iş saatimde çocuk durmuyor diye beni aradı.halbuki gittiğimdr çocuk sakindi.çocuğu kreşten almam için bahane yarattı ben de kalan paramı alıp çocuğu tartışmadan aldım.sonra akşam üstü aradım bu uaptığının etik olmadığını müşteri oldukça oranın var olacağını söyleyip telefonu yüzüne kapadım.çocuğun baakımı iyi idi ama veli olarak değer görmedim üstüne de kıyaftler kaybolunca sorun yaşadım.şimdi tekrar oraya vetmek istiyorum.ne diuprsunuz araymıyprum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?