dibine kadar farkındayım ben de bunun. ama olmuyor beceremiyorum, yok mu sakinleşmem için verilebilecek bir öneri? can çıkar huy çıkmaz misali, çabalıyorum kendimi tutmaya ama sinirlendiğim an fırlıyor ağzımdan imalarEski esim bazi kavgalarda ayrılığı alırdı agzina(ayrilmayi asla istemedigi halde), yıpranıyor iliski yapma derdim, anlamazdi.. Sonuç, eski oldu : )
O iliski surse bile oyle bi yara aliyor ki o ayrilik laflariyla.. Insan "gercekten" ayrilacaksa almali agzina bosanma/ayrilma lafını..
bu lafı etmem için nedenlerin önemli olmasına çok da gerek yok maalesef, o an sinirlenmem yeterli oluyor. bazen hakikaten bu cümlenin kurulacağı tarzda anlaşmazlıklar oldu ama nihayetinde o zaman bile ettiğim cümlenin yeri, zamanı değildi. yüz yüze bile değiliz vatsaptan tartışıyoruz mesela ben pat diye bunu söylüyorum, haklı olsam da yeri değil sanki. belki 1 gün beklesem o sorun çözülecek, hararetimiz dinecek; e dinmezse de kesin kararımı bildirip giderim. ama ben ilk anda söylediğim için yersiz oluyorAyrılık lafı etmekte sıkıntı yok, sizi bu raddeye getiriyor demek ki. Asıl mevzu siz bunları dedikten sonra nasıl geri dönüyosunuz? Bu şey gibi değil çünkü, bitti, ayrıldık gibi değil cümleleriniz. "Böyle düşünüyosan neden benimle birliktesin?"cümlesi olumsuz bir eleştirinin sonucunda söylenir en nihayetinde. Yani dilinizi tutmaktan ziyade bu cümleleri söyleme nedenlerinize odaklanmanızı tavsiye ederim ben.
geçenlerde öyle bir durum oldu mesela, telefonu kapattım kendime engel olmak için. e tutamadım 5-10 dk sonra açıp başladım yineItiraf ediyorum bunu evli degilken ben de cok yapardim :) yavas yavas vazgectim tabi sadece ve sadece çenemi tutarak, aklima gelir gelmez soylemeyerek. Sonra bunlari soylememek aliskanlik haline geliyor zaten :)
Ben duzeltemeyecegimi anlayinca ayrilmayi sectim.. Dedigin gibi, huylu huyundan vazgecmiyor..dibine kadar farkındayım ben de bunun. ama olmuyor beceremiyorum, yok mu sakinleşmem için verilebilecek bir öneri? can çıkar huy çıkmaz misali, çabalıyorum kendimi tutmaya ama sinirlendiğim an fırlıyor ağzımdan imalar
geçenlerde öyle bir durum oldu mesela, telefonu kapattım kendime engel olmak için. e tutamadım 5-10 dk sonra açıp başladım yinesiz nasıl başardınız çenenizi tutmayı?
bemim de delirdi artık, normalde kavga uzatmayı sevmez ama cezalıyım şu an resmen. konuşmuyor. özrümü diledim ama nafile. haklı da adam, ben ne diyim bilmiyorum kiBende böyleyim malesef.Eski eşime böyle yapa yapa delirttim adami.Nasil olsa gidecek diyip kavga etmeye başladık.
Bir yandan kaybetme korkusu bir yandan kendi gururu arada kaldı.
Bu yüzden boşanmadık ama etken tabi
bemim de delirdi artık, normalde kavga uzatmayı sevmez ama cezalıyım şu an resmen. konuşmuyor. özrümü diledim ama nafile. haklı da adam, ben ne diyim bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?