Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim ya cok uzuldum insan evlenirken ne hayal ediyo ne buluyo senin dedigini yasadim ben esimle evlendigimden beri surekli sorun yasadim bazen ailesi yuzunden bazen baska seylerden ama dayandim dayanmaya calistimolmadi cocumuda alip evi terkettim ve kesinlikle bosanmaya karar verdim cok buyuk bi nedenden dolayi basta pek orali olmadi gittigim gun esyalarimi toplayip gonderdi cunku blof yaptigimi zannediyodu 1bucuk ay ayri kaldik kararli oldumu anlayinca pacalari tutustu kapimda yatti diyebilirim sonunda beni ikna etti bende sartli olarak dondum evime iyikinede donmusum esim 180 derece dondu ve simdi mutluyumhuzurluyumseninde hakkinda hayirlisi olsun canim
Merhaba arkadaşlar bu durumu oldukça merak ediyorum yaklaşık 2 aydır eşimden ayrı yaşıyorum. Barışma aşamasına gelinip te tekrar denendiğinde mutlu olunabiliyor mu yoksa herşey eskisi gibi kavga gürültü mü oluyor
Düşünceleriniz
Merhaba, benimde buna benzer bi konum var... Bende ayrildim ve geri birlestik.
Bence eger yasananlar affedilmeyecek türden degilse bide iki tarafta hatasini anladiysa devam edilebiliyo..
Hatta ben su an ayrilip geri birlestigim icin cok mutluyum. Cok zor günler gecirdim evet, ama ayrilmasaydim belki esimin kafasi yerine hic gelmeyecekti (esimin ailesi yüzünden sorunlar yasiyoduk) ve benim ömrüm onlarla ugrasmakla mutsuz bi sekilde gececekti ve gün gelecektiki birbirimizden nefret ederek ayrilacaktik ve güzel askimiza yazik olacakti.... Belki ortada cocuk olacakti...
Simdi esim beni kaybetmenin ne demek oldugunu biliyo, akla karayi birbirinden ayirabiliyo...
Eger ayrilik sebebiniz cok agir degilse, bazen ayrilik iliskiye iyi geliyor diye düsünüyorum...
Ama sabir gerek, erkekler tam anlamiyla cocuk gibiler!
Cözdüm ben![]()
Mutlu olrsunuz insallah, hepimiz mutlu oluruz... Allah hayirlisi neyse onu versin![]()
Merhaba, benimde buna benzer bi konum var... Bende ayrildim ve geri birlestik.
Bence eger yasananlar affedilmeyecek türden degilse bide iki tarafta hatasini anladiysa devam edilebiliyo..
Hatta ben su an ayrilip geri birlestigim icin cok mutluyum. Cok zor günler gecirdim evet, ama ayrilmasaydim belki esimin kafasi yerine hic gelmeyecekti (esimin ailesi yüzünden sorunlar yasiyoduk) ve benim ömrüm onlarla ugrasmakla mutsuz bi sekilde gececekti ve gün gelecektiki birbirimizden nefret ederek ayrilacaktik ve güzel askimiza yazik olacakti.... Belki ortada cocuk olacakti...
Simdi esim beni kaybetmenin ne demek oldugunu biliyo, akla karayi birbirinden ayirabiliyo...
Eger ayrilik sebebiniz cok agir degilse, bazen ayrilik iliskiye iyi geliyor diye düsünüyorum...
Ama sabir gerek, erkekler tam anlamiyla cocuk gibiler!
Cözdüm ben![]()
Mutlu olrsunuz insallah, hepimiz mutlu oluruz... Allah hayirlisi neyse onu versin![]()
Merhaba arkadaşlar bu durumu oldukça merak ediyorum yaklaşık 2 aydır eşimden ayrı yaşıyorum. Barışma aşamasına gelinip te tekrar denendiğinde mutlu olunabiliyor mu yoksa herşey eskisi gibi kavga gürültü mü oluyor
Düşünceleriniz
Kocası, hanımının annesine gitmek istemiyorsa.. kadın da gitmesin öyle mi? Kocasının yanında dursun... Dahası burada konu bu değilmiş.. Birlikte yapılması gereken birikim ve kaynana, kaynatanın şiddeti... Şimdi yorumunuzu bir kez daha okuyun..kadının yeri kocasının yanıdır ne işin vardı senin ailenin yanında yaz tatili boyunca anlamak çok zor gerçekten de ne biçim gelinsin bir de o tarafı dinlesek gerçekten oğlan tarafına hak vericez ama
Üslubunuz konusuna değinmeyeceğim.. Ancak orada konuyu açan arkadaş, annesi yada kaynatası diye ayırmamış.. Herkesin karışmasından rahatsız olmuş.. Çok adilane bir tavrı var.. İsmi annem koysaydı, karışsaydı değil.. Kimse karışmasaydı ve biz koysaydık eşimle diyor... Size yavaş yavaş üzülmeye başlıyorum ama devam edeceğim...allah senin gibi kadınlardan temizlesin bu dünyayı hanfendiye bakar mısın ya kendi annnesi karışıyor erkeğin babası karışamıyor bak bak sen
ya eskiden beridir kayınpederin kayınvalidenin adı çocuklara koyulur bu usuldur örftür adettir.
Annen karışsın kayınbaban karışmasın ne kadar gıcık oldum bu duruma ya galiba sen çok bencil ve geçimsiz birsin allah kocana yardım etsin sabır versin
Erkek bayanı çalıştırmaya başladığından beri erkekliğini unuttu da.. bu bayan yorulup derdinden bahsedince, bayanlığından mı oldu... Paraya gelince hayat müşterek.. Evde işe gelince.. yok sen yap... Olmamalı bu..ne yani çalışıyorsun diye bayanlığıda mı unutacaksın
tabiki de sen yapacaksın bu işleri yatarken bir zahmöet eşine deseydin yardım ette ,işleri halledelim diye bu tutumla gidersen çok canın yanar seninde gelirsin buraalara konu açmaya el oğlu acımaz adama çeker çeker bırakıverir
Lütfen konuyu bir kez daha okuyun.. Bayan orada kayınvalidesinin düzenine karışamadığı için gayet iyi niyetle bir orta yol bulmaya çalışıyor.. Hatta kendi evini açıyor... Bencilliği bunun tam olarak neresinde buldunuz?ne kadar bencilsiniz allah sizin gibilerden toplumu arındırsın
eşine ve a,lesine iyi davranmak isteklerini yerine getirmek zorundasın
senin çoğununda sana böyle davranır o zaman oyun alanı yok diye seni sallamaz görmek bile istemez
YA İŞte böyle var popülerim dedin elimde mesleğim var dedin erkek rolüne girdin resti çektin şimdi boşandın kadın olduğunu erkekle yarışamayacağını evliyken ona tavizler vermen gerektiğini kadının erkekle eşit olmadığını anladın
BEREN HANIM BEREN HANIM SÜTTEN AĞZIM YANDI BAŞKALARIN Kİ YANMASIN İSTİYORUM ÜZÜLÜYORUM ASLINDA BENİMDE FARKIM YOK BU BAYANDAN BU SEBEPLE O KADAR RAHAT YORUMLAR YAPIYORUM
ayrıca konu sahibi arkadaş ailemi aramamı istemiyordu diyor o gidiyyorduı diyor sormak istiyorum ailenizi hergün arıyordunuz değil mi inatlaşma vardı karşı tarafı aramıyordunıuz hatta istemiyordunuz onun ailesini değil mi kabul etmeseniz de bu böyle çok bayan dinledim artık hemcinslerime inanmıyoırum o kadar benciliz o kadar tek taraflı düşünüyoruz ki olayları sadece kendimizie göre yorumluyoruz
Kızla boşanıyorum? Kızla ayrılıyoruz? Kız... Koca olmasın o.. Hızla yazdınız herhalde... Bir nevi typo diyelim.. Bu arada kocayı ele geçirmek ve parmağında oynatmak, şu ana kadar yazdığınız yorumlarla benzerlik göstermedi... Devam edelim..evaroğlu evaroğlu konularını takip ediyorum farklı kültürlerin bir araya gelmesi senin evliliğin
iyi bir insana benziyorsun bu sebeple sana bir tavsiyem olacak
3 5 sene yerini sağlama alana kadar kocanı iyice ele geçirene kadar sus herşeyi kabul et geçim ehli ol ondan sonra zaten kocanı parmağında oynatır bu yaşadıklarını tek tek kazanırsın ama eğer acele eder ben ben diye diretirsen korkarım yakın bir gelecekte ya eşim beni aldattı diyeceksin ya şiddet gördüm ya da kızla boşuanıyorum
tüm bunlar olmasın istiyorsan lütfen sessiz ol alttan al büyütme olayları
Evleneceğiniz kadına mümkünse bu düşüncenizden bahsedin tanıştığınızda.. Evlenene kadar da, evlenmeyi düşündüğünüz tüm kadınlarla bu fikrinizi mutlaka paylaşın.. Baştan kabul etsinler ki.. siz de sorun yaşamayın.. Hatta ben söylemiştim deme hakkınız olur, daha fazla ezebilirsiniz...vazgeç sakın evlenme
daha evlenmeden yalnız kalma fedakarlığı yapamayan bayan evlilikte gereken fedakarlıkları yapamaz
hem ne o öyle aileme 3 saat uzakatyız evlendikten sonra eşinin ailesidir senin ailen kendi aileni atamazsın ama bu kadar ön plana koyamazsın
GÜZELİM cicim ayları geçtikten sonra tüm suçlu sen olacaksın göreceksin bunu acı acı
erkekleri ailesinden uzaklaştıran veya soğtan bayanların başına gelecek olay budur.
ne diiyelim inşallah mutlu olursunuz ama aileler olmadan mutluluk çok zor bu sebeple iyi düşün
annnen babanda ne alaka bu kadar pof pof istiyor el oğlundan anlamadım ya hayret bir durum gelin mi almışlar el oğlunu da pofpoflanmak istiyorlar ailenle arana mesafe koy yuvanı yıkarlar yoksa benden söylemesi
vala kusura bakmada bence sen haksızsın tamam şiddet görmüş olabilirsin ama adamın sabrını zorlamışsın sonunda o olmuş ayrıca şunu belirteyim anladığım kadarıyla ailen ile herşeyi paylaşıyorsun özellikle annnenden akıl alıyorsun eşinin ailesine iyi ve güleryüzlü davranmıyordun onları sallamıyordun hatta eşini ailesinden soğutmaya da çalıştın birilerinin gazına geldin evine küs gittin sonra beni geri alsın diye bekliyorsun benim gördüğüm adam senden illallah etmiş sıkmışsın Bizde yaşadık anacım bu durumları sökmüyor öyle her erkeğe baskı yönetim aileden uzaklaştırma![]()
güzelim kesin annenizin bir kabahati vardır ah şu kız anneleri kızlarını ve damatlarını yönetme derdinden bir vazgeçse herşey yoluna girer
küfür ve şiddeti tasvip etmiyorum (üzerime gelmeyin hemen)