Tartışma anında cevap verememe derdim

Pardon da madem o kadar istiyordu ve hobisi baliga yem vermediniz diye size niye kiziyor? Onun sorumlulugunda. Bundan sonra yem mem vermiyorum lutfen baliklarin sorumlulugunu ustlen bunlarin burada olmasini isteyen sendin diyebilirsiniz. Saat kac olmusmus, kalksin kendisi versin ay gicik oldum.
Sorumluluğun %99u onda zaten. Ben sadece haftada 1 yada 2 yemleme saati eşim evde olmadığında yem veriyorum hayrına l.

Yeminle bende öyleyim akvaryuma bakınca odada fazlalık görüyorum sadece ve nerden kabul ettim diyorum. Hayvanlara da yazık da 5 gün aç kalsalar aklıma gelmeyebilirler o derece kafam dolu.

Her seferinde bu niyetle yola çıkıp sinirden deliye dönünce lanet olsun diyorum 🤦

Benim görevim değil sadece o veremeyeceğinde ben veriyorum,yani genelde vermiyorum🤦 bugün de evde diye uyuyor olması vermem gerektirdiğini dusundurmedi açıkçası.
Bence sinir olacak hiç bir şey yok.

Sessizlik iyidir.

Fikir istedin diye kendi çözümümü verdim. Tabii yapamam diyorsan o zaman sen bilirsin.

Haftada bir kere de vermeyin , alsın makineyi.
Sadece yem ile bitmiyor ki, biz hafta ortasında bayram tatili için eşimin memleketine geldik, dün akvaryum patlamış , salonu su basmış.Hiç umrumda bile olmadı, keyfimi kaçırmadım.
Arkadaşları gitti, evi temizledi.Balıkları topladı başka yere götürdü, yarın da akvaryumu yaptıracaklar
Kendi hobisi , ben karışmıyorum.
Sorumluluğun %99u onda zaten. Ben sadece haftada 1 yada 2 yemleme saati eşim evde olmadığında yem veriyorum hayrına

Sadece yem ile bitmiyor ki, biz hafta ortasında bayram tatili için eşimin memleketine geldik, dün akvaryum patlamış , salonu su basmış.Hiç umrumda bile olmadı, keyfimi kaçırmadım.
Arkadaşları gitti, evi temizledi.Balıkları topladı başka yere götürdü, yarın da akvaryumu yaptıracaklar
Oyyy!

Geçmişler olsun inşallah.

Akvaryum işi de zormuş!

Oyyy!

Geçmişler olsun inşallah.

Akvaryum işi de zormuş!
Çok teşekkür ederim, ben de konu sahibi gibi hobisi olduğu için izin verdim ama akvaryum hakkında bilgi sahibi değildim, bu şekilde öğrendim. Allah tan kamera var evde , erken fark ettik de sadece 10-15 lt sızmış . 500 lt de sızabilirdi .

En korktuğum şeylerden biri akvaryum patlaması. Çok geçmiş olsun. Bişey değil bu hobiye de ben başlattım. Doğum günü hediyesi minik bi akvaryum almıştım ordan sardı. Almaz olaydım 🙄😂

Çok daha ciddi sıkıntılar var ilişkinizde. Yetişkin bir kadınsınız size hiç kimse "kızamaz". Kızmak, küsmek, yoksaymak psikolojik şiddettir.
Malesef farkındayım. Eksik yönümü güzel kullanıyor sağolsun 😒

Allah için ilgili hatta fazla ilgili çok pimpirik bir baba 🙄

O zaman yapılacak şey basit. Bazen insanlar alışkanlıkları sebebiyle inat etmekte rahatlar şöyle ki nasılsa sinirden kudurup onunla konuşacağınızı biliyor. Neden konuşsun? Kafasını oyalar nasılsa ceren gelecek diye düşünür. Bence çok haklı. Bu bir dönüm noktası olsun. Birşeylerin değiştiğini kendisine gösterin. Bu sizin sorumluluğunuz değil, rica etmiş unutmuşsunuz ve çok geçerli bir sebebiniz var. Karşılığında böyle azarlanmayı ve küsülmeyi haketmiyorsunuz. Kendinizi hazırlayın. Konuşmadı mı? Asla konuşmayın. Bebeğinizle ilgilenin, dışarı çıkın. Mesela yemek yapın ama sofra kurmayın. Bir noluyor ya desin. Kaybetme korkusunu salın üzerine.

O zaman yapılacak şey basit. Bazen insanlar alışkanlıkları sebebiyle inat etmekte rahatlar şöyle ki nasılsa sinirden kudurup onunla konuşacağınızı biliyor. Neden konuşsun? Kafasını oyalar nasılsa ceren gelecek diye düşünür. Bence çok haklı. Bu bir dönüm noktası olsun. Birşeylerin değiştiğini kendisine gösterin. Bu sizin sorumluluğunuz değil, rica etmiş unutmuşsunuz ve çok geçerli bir sebebiniz var. Karşılığında böyle azarlanmayı ve küsülmeyi haketmiyorsunuz. Kendinizi hazırlayın. Konuşmadı mı? Asla konuşmayın. Bebeğinizle ilgilenin, dışarı çıkın. Mesela yemek yapın ama sofra kurmayın. Bir noluyor ya desin. Kaybetme korkusunu salın üzerine.
Zor ama elimden geleni yapicam çünkü bende aşırı sıkıldım artık 😒 yarın evde oh başbaşa olcaz derken bunu çıkardı kendi bilir 🤷

Sizin üzerinizden mi ilgisi?
Yani direktiflerle babalik yapacak potansiyel var gibi esinizde.
Yok çok güzel ilgileniyor çoğu zaman benden güzel oyalıyor. Tek kusuru uyutmayi beceremiyor. Pimpirikliligi mesela asla tlf yaklastirmaz. 2-3 saniye bile ekrana baktirmaz gibi şeyler. Aslında olması gereken şeyler evet ama onun için esneklik yok öyle diyim.

Balık yemi vermek bana farz kılındı heralde haberim olmadan deseydin. Desene benim zamanım olmadı kalkmışken sen ver diye

Back
X