- 11 Temmuz 2017
- 644
- 235
- 103
- 32
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
Kim sinirlenince söylemiyorki. Ben çıkmadan kendi gitti zaten kendiside blöf yapıyor. Git diyor ama gitmemi istemiyor. Barışınca da sinirden söyledim diyor.blöf yapmamış olsaydınız konunuzun içinde bende çıktım gittim olurdu. baya baya blöf yapmışsınız beyfendide blöfünüzü görmüş. ilişkilerde böyle restleşmeleri doğru bulmuyorum. hem çözüme katkısı yok hemde boşa yıpranıyor ilişki..
Tartismalarda git demesi iyi. Mevzuyu uzatıp kirilmazsiniz.Kizlar esimle demin tartıştık bir konu hakkında. Bana seninde karnın kurtlu olmuş dedi. Bikac defadır tartismalarda git diyor. Bende dayanamadım ben bir gidersem dönüşü olmaz kendini bulunmaz hint kumaşı sanma , sendende iyisini bulurum dedim . Bullll dedi çıktı gitti. Cok sinirliyim nasıl davranayim ben buna .
Söylemiştim birkere bana bu lafı söyleme diye uyardım. Tamam dedi özür diledi yine aynısı. Beni kaybetmekten korksun istiyorum. O kelimeleri kullanmasa böyle laf duymayacaktiKiz öyle denir mi kocaya senden iyisini bulurum diye. Yok yere karpuz suyu kaciriyon kulagina bu lafta huzur bozar benden demesi. Gitmi diyo belki cani sikkindir bi anlik öfkeyle demiştir geç karsisina bikere konuş bu sözün beni uzuyor ayni şeyi bi daha söylersen gerçekten giderim de ama ikna edici ol. Gerçekten seni kaybede bilecegini anlasin anlat. Yani sen birşey dersin o birşey der uzar gider gereksiz bence ortada bi şey yokken huzursuz olmaya gerek yok
Hayir git derken odadan git veya dışarı demiyor . Yani çık git diyor evden gibiTartismalarda git demesi iyi. Mevzuyu uzatıp kirilmazsiniz.
Sizin soyleminiz cok yanlis baskasini bulurum ne alaka.
Bence hicbir sey olmamis gibi davranin.
Kotu kalpli kotu fikirli diyorKarnın kurtlu ne demek ben oraya takildim
Bunları varya sap gibi bırakacaksın sonra mumla arayacakKotu kalpli kotu fikirli diyor
Bende şuanda sap gibi bırakmak istiyorum. Ne yapsam ben buna pişman etmek istiyorumBunları varya sap gibi bırakacaksın sonra mumla arayacak
Dert etme kimse tek taraflı kaybetmıyor elbet anlayacak değerini
Yüz verme yok saymaya çalış biraz bur u sürtsün özleye özleye gelecek hatta evde kendi kendine keyifli gibi dur yap çayını kahveni uzan keyfine bak bi yerden başlaman laızm önce kendini mutlu etmelisin çık bi kuaföre git bi rahatla daha da güzelles çatlasın:)Bende şuanda sap gibi bırakmak istiyorum. Ne yapsam ben buna pişman etmek istiyorum
Aslında şaka yapmıştım ben eşinizin size tavır alması gerekir onu anlatmaya çalışmıştım. Eşinizin haksız yani sizi sürekli kovmasi,tartışma var tartışma var ben eşime böyle bir şey diyemem kendimden haya edrrimNe yapayım sizce akşam gelir eve nasıl davranayim görmezden mi geleyim hala çok sinirliyim. Git deyip durmasa duymayacakti o sözü.
Bana bi gülme geldi şimdi ya :))))))))Bir gun cafenin birinde kari koca kavga ediyodu kadin piyasada adam mi yok bulurum bi tane daha bakarsin oyle arkamdan dedi
Adam manyak gibi yerinden firlayip kadini yerlerde surukleyerek kafenin disina atti git bul diye
Boyle capsiz kelimeler etmeyin ya
Bana bi gülme geldi şimdi ya :))))))))
Benim eşimde sinirlenince git diyor bende sen git burası benim evin diyorum oda susuyor hemen . Karı koca arasında olur böyle şeyler ...Öylede eşiniz git dese ne derdiniz o sinirle söyledim. Cok zoruma gitti.
Senden iyisini bulurum dedin adamda çıktı gitti mi? Benim eşim heralde cinnet geçirir evi falan yakardı ne bilirim bütün felaket şeyleri yapardı sanırım. Sakinleş ve eşin gelince barışmaya bak. Ne olursa olsun bi eş senden daha iyisini bulurum dememeli.
Rutin hale getirdi ama şu sıra öyle konuşuyor eskiden hiç etmezdi öyle şeyler. Kurt var demese iyiydi tuzu biberi olduBenim eşimde sinirlenince git diyor bende sen git burası benim evin diyorum oda susuyor hemen . Karı koca arasında olur böyle şeyler ...
Ne demek yahu hangi yörekarnın kurtlu olmuş
Üzme kendini eşini. Millette ben kocalar be dertler var yahuRutin hale getirdi ama şu sıra öyle konuşuyor eskiden hiç etmezdi öyle şeyler. Kurt var demese iyiydi tuzu biberi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?