Tartışma

Kim sinirlenince söylemiyorki. Ben çıkmadan kendi gitti zaten kendiside blöf yapıyor. Git diyor ama gitmemi istemiyor. Barışınca da sinirden söyledim diyor.

Tartismalarda git demesi iyi. Mevzuyu uzatıp kirilmazsiniz.
Sizin soyleminiz cok yanlis baskasini bulurum ne alaka.
Bence hicbir sey olmamis gibi davranin.

Söylemiştim birkere bana bu lafı söyleme diye uyardım. Tamam dedi özür diledi yine aynısı. Beni kaybetmekten korksun istiyorum. O kelimeleri kullanmasa böyle laf duymayacakti

Bende şuanda sap gibi bırakmak istiyorum. Ne yapsam ben buna pişman etmek istiyorum
Yüz verme yok saymaya çalış biraz bur u sürtsün özleye özleye gelecek hatta evde kendi kendine keyifli gibi dur yap çayını kahveni uzan keyfine bak bi yerden başlaman laızm önce kendini mutlu etmelisin çık bi kuaföre git bi rahatla daha da güzelles çatlasın:)

Bir gun cafenin birinde kari koca kavga ediyodu kadin piyasada adam mi yok bulurum bi tane daha bakarsin oyle arkamdan dedi
Adam manyak gibi yerinden firlayip kadini yerlerde surukleyerek kafenin disina atti git bul diye
Boyle capsiz kelimeler etmeyin ya

Ne yapayım sizce akşam gelir eve nasıl davranayim görmezden mi geleyim hala çok sinirliyim. Git deyip durmasa duymayacakti o sözü.
Aslında şaka yapmıştım ben eşinizin size tavır alması gerekir onu anlatmaya çalışmıştım. Eşinizin haksız yani sizi sürekli kovmasi,tartışma var tartışma var ben eşime böyle bir şey diyemem kendimden haya edrrim

Karninda kurt var demek :Kiskancsin,hasetsin,fesatsin demek.
Kurt nasil bitkiyi ,sebzeyi ,meyveyi icten yerse
Kiskanclik ve fesatlikta oyle insani yer.
Konu bu yani nesini anlamadiniz ?

Bana bi gülme geldi şimdi ya :))))))))

Valla ne diyeceğimi bilemedim.
Iki taraftan biri sinirlerine hakim olmalı kavgalarda.
Bana karnın kurtlu dese senin de beynin kurtlu der lafı sokardım o ayrı

Benim eşimde sinirlenince git diyor bende sen git burası benim evin diyorum oda susuyor hemen . Karı koca arasında olur böyle şeyler ...
Rutin hale getirdi ama şu sıra öyle konuşuyor eskiden hiç etmezdi öyle şeyler. Kurt var demese iyiydi tuzu biberi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…