Tartışma

Askimkizimcanimkizim

Cok bakma , kafa yapar :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
644
235
103
32
Kizlar esimle demin tartıştık bir konu hakkında. Bana seninde karnın kurtlu olmuş dedi. Bikac defadır tartismalarda git diyor. Bende dayanamadım ben bir gidersem dönüşü olmaz kendini bulunmaz hint kumaşı sanma , sendende iyisini bulurum dedim . Bullll dedi çıktı gitti. Cok sinirliyim nasıl davranayim ben buna .

Ne kadar haklı olursanız olun "senden daha iyisini bulurum" dediğiniz an karşı tarafı haklı duruma düşürüyorsunuz. Eşiniz size söyleseydi bunu şu an çok başka yorumlar gelecekti.
Öylede çok zoruma gitti git diye biliyorsa gelecek cevaba da hazır olması gerekmez mi ?hiç duymadığım karnın kurtlu ne demek ilk kez dedi bana böyle birşey

Öylede eşiniz git dese ne derdiniz o sinirle söyledim. Cok zoruma gitti.

Tartışmanız ne boyuttaydı da "senden iyisini bulurum"dediniz?
Bu söz biraz agır olmuş..
Şahsen eşim bana öle diyecek kapıyı gösteririm..
Ben bayan halimle söylüyorum erkekler cok rahat söyler..

siz blöf yapmışsınız eşiniz rest çekmiş. ya çıkıp gideceksiniz yada boynunuzu eğip susacaksınız.

Şeytanı dinlesek ondan iyisini bul getir eve,gelince görsün hanyayi Konya yi derdim lakin dinlemeyelim. Tabii ki sonuna kadar trip atacaksınız yola gelecek.
Ne yapayım sizce akşam gelir eve nasıl davranayim görmezden mi geleyim hala çok sinirliyim. Git deyip durmasa duymayacakti o sözü.

Tartışmanız ne boyuttaydı da "senden iyisini bulurum"dediniz?
Bu söz biraz agır olmuş..
Şahsen eşim bana öle diyecek kapıyı gösteririm..
Ben bayan halimle söylüyorum erkekler cok rahat söyler..
Normal tartisiyorduk. Sonra git dedi bana bende sesimi yükselttim ikide bir böyle konuşup durma bir gidersem görürsün. İşte diğer şeyleri söyledim. Cok canımı sıktı. Rahatça git diye biliyorsa korkmuyor demekki gitmemden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…