- 4 Ağustos 2012
- 212
- 142
- 103
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
çok fazla birikmislik var içinde gibi.Normal tartisiyorduk. Sonra git dedi bana bende sesimi yükselttim ikide bir böyle konuşup durma bir gidersem görürsün. İşte diğer şeyleri söyledim. Cok canımı sıktı. Rahatça git diye biliyorsa korkmuyor demekki gitmemden
Tamam da normal tartışıyorken neden bir erkek eşine git der.Bence ortada normal bişey yok..Her neyse derinlere inmek istemiyorum.haklı olduğunuzu düşünüyorsanız trip atın.eğer eşiniz haklıysa özür dileyip gönlünü alın..hakkınızda hayırlısını diliyorum.Normal tartisiyorduk. Sonra git dedi bana bende sesimi yükselttim ikide bir böyle konuşup durma bir gidersem görürsün. İşte diğer şeyleri söyledim. Cok canımı sıktı. Rahatça git diye biliyorsa korkmuyor demekki gitmemden
karnında bir ton laf var derler bizim oralarda.
yani ne çok şey gereksiz şey tutuyorsun içinde.ne çok boş laf var içinde gibi bişey.
4 sene oldu 2gun önce yildonumumuz kutladik çiçekler aldı restoranta götürdü gezdirdi bütün gün bize ayırdı. Normalde çok iyi davranır ama bikac defadır git dedi tartismalardaKaç yıldır evlisiniz ? Eşiniz bunalmış sıkılmış bir takım seylerden kolay kolay bir erkek eşine git diyemez..
Bunlar normal kelimeler değil.Evliliğinizde bir sıkıntı olduğunun göstergesi..
Bizim oralarda da kötü düşünen kötü kaplı insana diyorlar o sözüe iyi lafmış tuttum
konu sahibesi çok kötü birşey dememiş ki adam laf çarpmış altı üstü.. git demeseymiş iyiymiş sende senden iyisini bulurum zaten demeseymişin daha iyiymiş..
karşılıklı kim daha uzağa işer oynamışsınız resmen..
Evet bende öyle dedim . Hakettigini düşünüyorum. Kaybetmekten korkmuyor demekki. Nasıl davranayim sizce böyle laflar etmesini istemiyorum . Ilk kez dedi diğer lafı da çok ağırıma gitti hiç böyle şeyler demezdievet, senden iyisini bulurum demek hoş birşey değil, ancak konu sahibesinin yerine koyuyorum kendimi ve bana evde sürekli her tartışma da "git" diyen biri var.
o git diyebiliyorsa bence bende daha iyisini bulurum diyebilirim.
Sitresli bir dönem geciriyor olabilir bir kaç gün anlayısla karsılayın sakin bir zamanda onunla konusmayı deneyin.yeri geliyor bende eşimle tartışıyorum ama ne söylediğimi iyi bilirim yani kırmaktan dağıtmadan sonra toplaması cok zor oluyor anlatabildimmi canım..4 sene oldu 2gun önce yildonumumuz kutladik çiçekler aldı restoranta götürdü gezdirdi bütün gün bize ayırdı. Normalde çok iyi davranır ama bikac defadır git dedi tartismalarda
Normal de öyle bir sorunumuz çok şükür yok çok iyi biriside ama bikac defadır böyle deyince bende patlama yarattı. İkide bir git ne demek yaçok fazla birikmislik var içinde gibi.
genel sorunlariniza odaklanin ve halletmeye bakın.
yoksa en ufak şeyde böyle gereksiz ağır patlamalar yaşarsınız.
Ne biliyorsun sevismedigimizi. Cok gereksiz bir yorum.Ya Türk çiftleri sevişmekten çok tartışıyor... çok üzücü bir durum değil mi.
Sevişseler... bu kadar agresiflik te olmaz herhalde değil mi toplumda...
ağız alışkanlığı olmuştur belki.yani sırf laf olsun diye diyor olabilir.Normal de öyle bir sorunumuz çok şükür yok çok iyi biriside ama bikac defadır böyle deyince bende patlama yarattı. İkide bir git ne demek ya
Haklisiniz tartışmalar unutuluyor ama sözler unutulmuyor. Esiniz size git dese anlayışlami karşılarsiniz. Ustelik bikac defa. Bu sefer ben alttan almak istemiyorum. Biliyorum gelip yine kendisi barismak isteyecek. Ama ona ders vermek istiyorum. Bir daha öyle kelimeler kullanmasın diye.Sitresli bir dönem geciriyor olabilir bir kaç gün anlayısla karsılayın sakin bir zamanda onunla konusmayı deneyin.yeri geliyor bende eşimle tartışıyorum ama ne söylediğimi iyi bilirim yani kırmaktan dağıtmadan sonra toplaması cok zor oluyor anlatabildimmi canım..
Tesekkur ederim.biliyorum kötü maksatla söylemedi. Ama hiç söylemese daha iyi olmazmı . Bende kırıcı davrandım ama git dedikten sonra. Zoruna giden cümleler kullandım evet ama bukadarda git denilebilecek kadar değil. Affetmek istemiyorum böyle kelimeler duymak istemiyorum sinirle de olsa. Akşam gelir nasıl davranayim sizceağız alışkanlığı olmuştur belki.yani sırf laf olsun diye diyor olabilir.
tabiki çok yanlış.ama eşinizi siz tanırsınız.gerçekten ne maksatla söylediğini.
iyi bir aninizda bu lafın sizi ne kadar kırdığını söyleyin.onun için basit ve kötü niyetle söylenmiş olmasa bile sizin çok agriniza gittigini ve ciddiye aldığınızı söyleyin.
belki altından başka bişey çıkar.
belki ama sende bana şunu diyorsun gibi bişey diyebilir.
erkek kafasında neyi neyle eslestirdigini bilemeyiz.
alındığı biseye sırf tepki vermek için böyle davranıyor olabilir.
bakın sizde ne soylemissiniz mesela:)
normalde çok büyük sorunlarınız yoksa.sakince konuşmayı deneyin.
umarım sorunlarinizi halledersiniz en kısa zamanda..
blöf yapmamış olsaydınız konunuzun içinde bende çıktım gittim olurdu. baya baya blöf yapmışsınız beyfendide blöfünüzü görmüş. ilişkilerde böyle restleşmeleri doğru bulmuyorum. hem çözüme katkısı yok hemde boşa yıpranıyor ilişki..Hiçte blöf yapmadım. Huyumu biliyor . Gidebileceğimide. Bu yüzden uzamasın diye çıktı gitti
bencce sakince karsilayin.yemeğinizi yiyip çayınizi için.Tesekkur ederim.biliyorum kötü maksatla söylemedi. Ama hiç söylemese daha iyi olmazmı . Bende kırıcı davrandım ama git dedikten sonra. Zoruna giden cümleler kullandım evet ama bukadarda git denilebilecek kadar değil. Affetmek istemiyorum böyle kelimeler duymak istemiyorum sinirle de olsa. Akşam gelir nasıl davranayim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?