Tartışma

Kaç yıldır evlisiniz ? Eşiniz bunalmış sıkılmış bir takım seylerden kolay kolay bir erkek eşine git diyemez..
Bunlar normal kelimeler değil.Evliliğinizde bir sıkıntı olduğunun göstergesi..

konu neydi bilmiyoruz ama sizin sözünüz çok ağır.
böyle biseyi eşim bana dese direk kapıyı gösteririm durduğun kabahat git bul diye.
kadın deyince ne değişiyor?
eşler arasında kullanılmaması gereken bir cümle.
kızgınlık ve sinir anında da durmanız susmaniz gereken yeri bilmelisiniz.
ayrılmaya niyetiniz yoksa yüz göz olmanın anlamı yok.

çok fazla birikmislik var içinde gibi.
genel sorunlariniza odaklanin ve halletmeye bakın.
yoksa en ufak şeyde böyle gereksiz ağır patlamalar yaşarsınız.

evet, senden iyisini bulurum demek hoş birşey değil, ancak konu sahibesinin yerine koyuyorum kendimi ve bana evde sürekli her tartışma da "git" diyen biri var.
o git diyebiliyorsa bence bende daha iyisini bulurum diyebilirim.

Tamam da normal tartışıyorken neden bir erkek eşine git der.Bence ortada normal bişey yok..Her neyse derinlere inmek istemiyorum.haklı olduğunuzu düşünüyorsanız trip atın.eğer eşiniz haklıysa özür dileyip gönlünü alın..hakkınızda hayırlısını diliyorum.

karnında bir ton laf var derler bizim oralarda.
yani ne çok şey gereksiz şey tutuyorsun içinde.ne çok boş laf var içinde gibi bişey.

e iyi lafmış tuttum

konu sahibesi çok kötü birşey dememiş ki adam laf çarpmış altı üstü.. git demeseymiş iyiymiş sende senden iyisini bulurum zaten demeseymişin daha iyiymiş..
karşılıklı kim daha uzağa işer oynamışsınız resmen..

Kaç yıldır evlisiniz ? Eşiniz bunalmış sıkılmış bir takım seylerden kolay kolay bir erkek eşine git diyemez..
Bunlar normal kelimeler değil.Evliliğinizde bir sıkıntı olduğunun göstergesi..
4 sene oldu 2gun önce yildonumumuz kutladik çiçekler aldı restoranta götürdü gezdirdi bütün gün bize ayırdı. Normalde çok iyi davranır ama bikac defadır git dedi tartismalarda

Bizim oralarda da kötü düşünen kötü kaplı insana diyorlar o sözü

evet, senden iyisini bulurum demek hoş birşey değil, ancak konu sahibesinin yerine koyuyorum kendimi ve bana evde sürekli her tartışma da "git" diyen biri var.
o git diyebiliyorsa bence bende daha iyisini bulurum diyebilirim.
Evet bende öyle dedim . Hakettigini düşünüyorum. Kaybetmekten korkmuyor demekki. Nasıl davranayim sizce böyle laflar etmesini istemiyorum . Ilk kez dedi diğer lafı da çok ağırıma gitti hiç böyle şeyler demezdi

4 sene oldu 2gun önce yildonumumuz kutladik çiçekler aldı restoranta götürdü gezdirdi bütün gün bize ayırdı. Normalde çok iyi davranır ama bikac defadır git dedi tartismalarda
Sitresli bir dönem geciriyor olabilir bir kaç gün anlayısla karsılayın sakin bir zamanda onunla konusmayı deneyin.yeri geliyor bende eşimle tartışıyorum ama ne söylediğimi iyi bilirim yani kırmaktan dağıtmadan sonra toplaması cok zor oluyor anlatabildimmi canım..

çok fazla birikmislik var içinde gibi.
genel sorunlariniza odaklanin ve halletmeye bakın.
yoksa en ufak şeyde böyle gereksiz ağır patlamalar yaşarsınız.
Normal de öyle bir sorunumuz çok şükür yok çok iyi biriside ama bikac defadır böyle deyince bende patlama yarattı. İkide bir git ne demek ya

Normal de öyle bir sorunumuz çok şükür yok çok iyi biriside ama bikac defadır böyle deyince bende patlama yarattı. İkide bir git ne demek ya
ağız alışkanlığı olmuştur belki.yani sırf laf olsun diye diyor olabilir.
tabiki çok yanlış.ama eşinizi siz tanırsınız.gerçekten ne maksatla söylediğini.
iyi bir aninizda bu lafın sizi ne kadar kırdığını söyleyin.onun için basit ve kötü niyetle söylenmiş olmasa bile sizin çok agriniza gittigini ve ciddiye aldığınızı söyleyin.
belki altından başka bişey çıkar.
belki ama sende bana şunu diyorsun gibi bişey diyebilir.
erkek kafasında neyi neyle eslestirdigini bilemeyiz.
alındığı biseye sırf tepki vermek için böyle davranıyor olabilir.
bakın sizde ne soylemissiniz mesela:)
normalde çok büyük sorunlarınız yoksa.sakince konuşmayı deneyin.
umarım sorunlarinizi halledersiniz en kısa zamanda..

Haklisiniz tartışmalar unutuluyor ama sözler unutulmuyor. Esiniz size git dese anlayışlami karşılarsiniz. Ustelik bikac defa. Bu sefer ben alttan almak istemiyorum. Biliyorum gelip yine kendisi barismak isteyecek. Ama ona ders vermek istiyorum. Bir daha öyle kelimeler kullanmasın diye.

Tesekkur ederim.biliyorum kötü maksatla söylemedi. Ama hiç söylemese daha iyi olmazmı . Bende kırıcı davrandım ama git dedikten sonra. Zoruna giden cümleler kullandım evet ama bukadarda git denilebilecek kadar değil. Affetmek istemiyorum böyle kelimeler duymak istemiyorum sinirle de olsa. Akşam gelir nasıl davranayim sizce

Hiçte blöf yapmadım. Huyumu biliyor . Gidebileceğimide. Bu yüzden uzamasın diye çıktı gitti
blöf yapmamış olsaydınız konunuzun içinde bende çıktım gittim olurdu. baya baya blöf yapmışsınız beyfendide blöfünüzü görmüş. ilişkilerde böyle restleşmeleri doğru bulmuyorum. hem çözüme katkısı yok hemde boşa yıpranıyor ilişki..

Reactions: KV_
Kiz öyle denir mi kocaya senden iyisini bulurum diye. Yok yere karpuz suyu kaciriyon kulagina bu lafta huzur bozar benden demesi. Gitmi diyo belki cani sikkindir bi anlik öfkeyle demiştir geç karsisina bikere konuş bu sözün beni uzuyor ayni şeyi bi daha söylersen gerçekten giderim de ama ikna edici ol. Gerçekten seni kaybede bilecegini anlasin anlat. Yani sen birşey dersin o birşey der uzar gider gereksiz bence ortada bi şey yokken huzursuz olmaya gerek yok

bencce sakince karsilayin.yemeğinizi yiyip çayınizi için.
sonra oturun sakince icinizdekileri anlatın.
bagirmadan kırmadan yargılamadan.
öyle denemissiniz olmamış birde böyle deneyin.bişey kaybetmezsiniz.
en azından böyle bir durumda tepkisini görürsünüz.belki onunda size söylemek istedikleri vardır fırsat verin.
eşinizi seviyorsanız ve ayrılmak gibi bir niyetiniz yoksa hayatı çekilir hale getirmeniz lazım.
yoksa ikinizede eziyet olur evlilik.
tabiki karşılıklı herşey.
ama bir adım atin ve bekleyin.
en azından rahatlamış ve ustunuzdeki yükü atmış olacaksınız.
umarım güzel bir akşam olur sizin için.
tüm sorunlarinizi halletmeniz dileğiyle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…