Tartisma

Askimkizimcanimkizim

Cok bakma , kafa yapar :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
644
235
103
32
Esimle baya tartıştık. Bikacgun önce annesigilde bana ben yokmuşum gibi davrandı. Bende tripliydim ama anlamadı. Evde normal Hicbirsey olmamış gibi davranıyor. Ama son zamanlarda ailesinin evine gittiğimizde yüzüme dahi çok az bakıyor. Onlarla muhabbet ediyor. Ama ben onların yanında birşey sorunca bile ya cevap vermiyor, yada zoraki cevap veriyor. Evde böyle değil herzamanki gibi davranıyor. Ama oraya gidince neden böyle oluyor. Bu adam anlamıyorum. Eskiden böyle değildi. Hatta kılıbık deyip dururlardi. Esime bir hal oldu. Bu akşam sordum dedim neden böyle davranıyorsun, oraya gidince bir havalaniyorsun. Git başımdan dinleniyim seninle ugrasamam dedi. Bende zaten dolmuştum. Kötü konuştum. Oda bana bazı kötü laflar etti. Cok zoruma gitti. İtip kaktik birbirimizi.
Cok uzuluyorum şu halimize . Üzerime titreyen adam bana neler söyledi. Ağlıyorum şuan.

Evde iyi davranıyorsa bırakın orda aşırıya kaçmadan öyle davransın. Hem böylece kayınvalideniz de size karşı kışkançlık beslenmiş olur. Aslında okuduğum bir kitaptan yola çıkarsam eşiniz iyi birşey bile yapıyor sayılabilir :)

Evet ama sanki kusmusuz gibi davranmak neyin nesi . Önce böyle değildi ki, sevmediğim erkek modeli. Böyle onların yaninda bir havalar sanırsın dünyayı bu yarattı. Evde de bildiğin kedi , peşimden ayrılmaz. Ama ailesi düşünmezmi soğuk davranıyor oğlum bir problemmi var diye .

Ama böyle yapınca kendimi degersizmisim gibi hissediyorum.

Sana ailesinin olmadığı ortamda da değersiz hissettiriyorsa o ayrı ama sadece ailesinin yanında böyle davranıyorsa farklı ele almak lazım.
Anneler ister istemez az veya çok kıskanıyor oğluşlarını (!) Damarlarına basmamak daha iyi belki de.

Ama böyle yapınca kendimi degersizmisim gibi hissediyorum.
Sana ailesinin olmadığı ortamda da değersiz hissettiriyorsa o ayrı ama sadece ailesinin yanında böyle davranıyorsa farklı ele almak lazım.
Anneler ister istemez az veya çok kıskanıyor oğluşlarını (!) Damarlarına basmamak daha iyi belki de.

Ailesinin yanında havalara giriyor .normalde kedi gibi peşimde . Bilmiyorum kıskanmasınlar diyemi yapiyor. Yoksa erkeklikmi taslıyor anlamıs değilim henuz.

Ailesinin yanında havalara giriyor .normalde kedi gibi peşimde . Bilmiyorum kıskanmasınlar diyemi yapiyor. Yoksa erkeklikmi taslıyor anlamıs değilim henuz.
Kendini ailesine ispatlama çabası da olabilir.
Normalde davrandığı gibi davransa çeşitli gelin-kv çatışmaları yaşamanız da ihtimaller arasında var.

Kendini ailesine ispatlama çabası da olabilir.
Normalde davrandığı gibi davransa çeşitli gelin-kv çatışmaları yaşamanız da ihtimaller arasında var.
Öylede eşim onların yanında önemsemez, yok sayarsa onlarda bana aynısını yapmaz mı . Hani oğlundan görüp onun gibi umursamazlarsa (?) Bilemiyorum.

Öylede eşim onların yanında önemsemez, yok sayarsa onlarda bana aynısını yapmaz mı . Hani oğlundan görüp onun gibi umursamazlarsa (?) Bilemiyorum.
İşte o boyuta da gelmemesi gerekiyor. Yazacaktım da uzatmayalım fazla dedim. İşte arada bı denge kurmak gerekiyor ve erkekler galiba bu konuda pek iyi değil.

Yapmaz inşallah öyle bişi
Etraftan özellikle ailesinden kılıbık falan dedilerse işte ondan yapıyodur. Çocuk gibiler ya
Evet. Özellikle annesigil işi biliyor. Surekli abisinin karısına olan güzel davranışlarını. Esime kötü birşey yapıyormuş gibi lanse ediyorlar. Hani yüz verme gibisinden. Ama evde aynı iki yüzlüsün sen dedim. Ne yapsam uyuyor kafasından soğuk su, mu döksem, yataktanmi düşürsem.

Senin kaynak belliymiş başka sebep arama hiç.
Benimki de beni sinir etti etti uyuyor. O horul horul uyudukça rahatlığa bak deyip daha da sinir oluyorum.

belki eşinize sürekli kılıbık denmesinden kaynaklanıyodur size olan bu tavrı erkek adam sonucta bi yere kadardır bazı şeyler. belki o izlenimi vermemek içindir üzülmeyin benim eşimde ortam içersinde benle konuşmaz cekinendir ama herkes bilir benim onayımla harket ettigini. siz evinizdeki yaşantınıza bakın hem nazar denen şey var herkes mutlu oldugunuzu bilmesede olur. dost var düşman var. bence sadece annesinin evinde yapıyodur bu hareketi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…