- 11 Temmuz 2017
- 644
- 235
- 103
- 32
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
Evet ama sanki kusmusuz gibi davranmak neyin nesi . Önce böyle değildi ki, sevmediğim erkek modeli. Böyle onların yaninda bir havalar sanırsın dünyayı bu yarattı. Evde de bildiğin kedi , peşimden ayrılmaz. Ama ailesi düşünmezmi soğuk davranıyor oğlum bir problemmi var diye .Türk erkeklerinin genelinde var bu, evde ağzının içinden düşmediği karısına, annesinin evinde uzak bir akraba muamelesi yapması.
Zaten ailesini görmeye gidiyorsunuz, siz yerine onlarla sohbet etmeli. Normalde evde bir huzursuzluğunuz yoksa idare edin
Ama böyle yapınca kendimi degersizmisim gibi hissediyorum.Evde iyi davranıyorsa bırakın orda aşırıya kaçmadan öyle davransın. Hem böylece kayınvalideniz de size karşı kışkançlık beslenmiş olur. Aslında okuduğum bir kitaptan yola çıkarsam eşiniz iyi birşey bile yapıyor sayılabilir :)
Sana ailesinin olmadığı ortamda da değersiz hissettiriyorsa o ayrı ama sadece ailesinin yanında böyle davranıyorsa farklı ele almak lazım.Ama böyle yapınca kendimi degersizmisim gibi hissediyorum.
Ailesinin yanında havalara giriyor .normalde kedi gibi peşimde . Bilmiyorum kıskanmasınlar diyemi yapiyor. Yoksa erkeklikmi taslıyor anlamıs değilim henuz.Sana ailesinin olmadığı ortamda da değersiz hissettiriyorsa o ayrı ama sadece ailesinin yanında böyle davranıyorsa farklı ele almak lazım.
Anneler ister istemez az veya çok kıskanıyor oğluşlarını (!) Damarlarına basmamak daha iyi belki de.
Kendini ailesine ispatlama çabası da olabilir.Ailesinin yanında havalara giriyor .normalde kedi gibi peşimde . Bilmiyorum kıskanmasınlar diyemi yapiyor. Yoksa erkeklikmi taslıyor anlamıs değilim henuz.
Öylede eşim onların yanında önemsemez, yok sayarsa onlarda bana aynısını yapmaz mı . Hani oğlundan görüp onun gibi umursamazlarsa (?) Bilemiyorum.Kendini ailesine ispatlama çabası da olabilir.
Normalde davrandığı gibi davransa çeşitli gelin-kv çatışmaları yaşamanız da ihtimaller arasında var.
İşte o boyuta da gelmemesi gerekiyor. Yazacaktım da uzatmayalım fazla dedim. İşte arada bı denge kurmak gerekiyor ve erkekler galiba bu konuda pek iyi değil.Öylede eşim onların yanında önemsemez, yok sayarsa onlarda bana aynısını yapmaz mı . Hani oğlundan görüp onun gibi umursamazlarsa (?) Bilemiyorum.
Olabilir. Çünkü herkes öyle söylüyordu. Hep karısının dediği olur diyorlardı .Belki adam kılıbık denmesinden rahatsizlik duydu ?
Evet şu dengeyi bir kurabilseler . Korktuğum şey o böyle davrandıkça, ailesinden saygı görememek.İşte o boyuta da gelmemesi gerekiyor. Yazacaktım da uzatmayalım fazla dedim. İşte arada bı denge kurmak gerekiyor ve erkekler galiba bu konuda pek iyi değil.
Oğullarının iyi davranmadığını görünce onlar seni koruma psikolojisine girerler mı acaba. Geline sahip çıkalım gibisindenEvet şu dengeyi bir kurabilseler . Korktuğum şey o böyle davrandıkça, ailesinden saygı görememek.
Haha ah keşke ama sanmam . Ekmeklerine yag surmus olmasın benim uyuz kedi.Oğullarının iyi davranmadığını görünce onlar seni koruma psikolojisine girerler mı acaba. Geline sahip çıkalım gibisinden
Yapmaz inşallah öyle bişiHaha ah keşke ama sanmam . Ekmeklerine yag surmus olmasın benim uyuz kedi.
Evet. Özellikle annesigil işi biliyor. Surekli abisinin karısına olan güzel davranışlarını. Esime kötü birşey yapıyormuş gibi lanse ediyorlar. Hani yüz verme gibisinden. Ama evde aynı iki yüzlüsün sen dedim. Ne yapsam uyuyor kafasından soğuk su, mu döksem, yataktanmi düşürsem.Yapmaz inşallah öyle bişi
Etraftan özellikle ailesinden kılıbık falan dedilerse işte ondan yapıyodur. Çocuk gibiler ya
Evet. Özellikle annesigil işi biliyor. Surekli abisinin karısına olan güzel davranışlarını. Esime kötü birşey yapıyormuş gibi lanse ediyorlar. Hani yüz verme gibisinden. Ama evde aynı iki yüzlüsün sen dedim. Ne yapsam uyuyor kafasından soğuk su, mu döksem, yataktanmi düşürsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?