Tartisma

Senin kaynak belliymiş başka sebep arama hiç.
Benimki de beni sinir etti etti uyuyor. O horul horul uyudukça rahatlığa bak deyip daha da sinir oluyorum.
Bu kaynağı nasıl kesicem. Esime neler demeliyim bilmiyorum. Bende sinir oluyorum. Ama benimki uymuş numarası yapıyor gibi çünkü 5dk bir dönüp duruyor.

Haklisiniz. Nazara çok geliyoruz. Bazen çok güzel gün geçirelim. Herkes anlasin bunu, akşamı kavgayla sonuçlanıyor. Hepsi biliyor zaten herşeyin benim onayimdan geçtiğini. Ama yinede bu tavır beni değersiz hissettiriyor. Evet sadece orada yapıyor bu tavrı.

Bende de var o modelden . Evlenince ilk zamanlar baskaydi. Herkesin yanında güzel davranıyor du. Şimdi benim ve kendi ailesinin yanında daha soğuk davranıyor. Ben umursamiyorum artık.
Farkettim kılıbık demesinler diye yapiyor. Bende kaynana yok ama herşeye karışmak isteyen malesef karışamayan bir gorumce var. ( Ben müsade etmedim ) Kadın ilk baştan itibaren kıskanıyor eşimin bana olan ilgi ve alakasını. Buda herhaliyle belli oluyor. Evde sana iyi davranıyorsa bosver gitsin .

Bu kaynağı nasıl kesicem. Esime neler demeliyim bilmiyorum. Bende sinir oluyorum. Ama benimki uymuş numarası yapıyor gibi çünkü 5dk bir dönüp duruyor.

Şöyle de birşey var annesinin sözünü dinleyip sana sürekli o şekilde davranmıyor. Bu da bence annesini haklı bulmuyor ama sırf ondan laf yememek için ona göstermelik maçoluk yapıyor. Aslında bir yandan bakarsan onu kandırıyor. Sonuç itibariyle annesini haklı bulmuş olsa dediklerini doğru kabul etse sana sürekli o şekilde davranması gerekir.
Başkasına laf söyletmezler ama annelerini de en iyi onlar bilir yine.
Eşinle konuşmayı dene açık açık. En azından daha orta bir yol bulun. Kedi gibi peşinde de dolanmasın belki ama öyle görmezden de gelmesin.
Tavsiye : annesiyle ilgili kötü birşey söylenemeye çalış

Kayinvalidemde çok kıskanıyordu eskiden. Simdide kiskaniyorda eskisi kadar değil. Esim cok gösteriyordu sevgisini yanağımı sikardi annesinin yanında bazen . Annesine ayıp büyüklerin yanında derdi. Onları geçtim adam yüzüme bakmiyor

tamam işte üzülmeyin boşver. benim eşim ev işlerinde yardım eder sofrayı ben hazırlarım o taşır yemek oldumu beraber yaparız (cocugumuz yok inşallak olur) ama dışarı adım atalım arslan kesilir cok agır başlıdır misafirlikte aynı ortamda oturmayız konuşmayız bana hiç yüz vermez bırak insanlar dısardan ne sanıyosa sansın evde kumru gibi olduktan sonra. diyecegim üzülme bence bazı şeyleri bizden daha iyi bilirler

Teşekkür ederim deniycem tavsiyelerinizi. Evet haklisiniz bulmasada bir şey demiyor. Rol yapıyor benim kedi

Kocan da farketmis kıskandığını . Daha fazla arada kalmamak için yapiyordur başka bir şey arama. Kapınizi kapattığınızda iyiyseniz gerisinin önemi yok. Diyorum ya aynı modelden var bende. Oluruna bırak.

Ama bu kediye ders vermeyimmi ben şimdi

Olabilir. Çünkü herkes öyle söylüyordu. Hep karısının dediği olur diyorlardı .
İnsanlar karışmasa laf edip durmasa olmaz zaten bir yerlerine inme iner. Bazı erkekler etkileniyor böyle şeylerden maalesef. Benim babam da öyleydi önceden. Anneme iki kere tokat atmış evlilikleri boyunca ikisi de ailesinin yanında. Ki bize karşı da normalden daha da sertti onların yanında. Çocuklarım benden çok korkar, bir bakış atsam susup otururlar havasındaydı sürekli. Sonradan biz büyüdükçe düzeldi. Hatta annemle babaannem ikisi bir çalışırlarken gelip karımı yoruyorsunuz diye kızardı, babaannem ben de annenim ben de yoruldum deyince "sen de kocana söyle" derdi. Çünkü zamanla oturdu karakteri vs. Annesinin onun bunun kılıbık demesiyle erkeklik organının birden kuruyup düşüvermeyeceğine emin olmaları için yıllar geçmesi gerekiyor bazı erkeklerin sanırım.
Neyse ki eşim böyle değil, hayatımda bir erkeğe daha yıllarca öyle katlanamazdım birisi yetti.
Sizinkinin de zamanla geçeceğini düşünüyorum. Çok sert davranırsanız daha da ters etki yapabilir. Ailesiyle çok zaman geçirmemeye de çalışabilirsiniz.

Ama bu kediye ders vermeyimmi ben şimdi
Yani insanın içinden tam annesinin yanında öyle dediğiniz bir şeyi duymazdan geldiğinde ya da ters cevapladığında, başını çocuk gibi okşayıp "ayyy annesi görüyo musun bu da büyüdü de erkek oldu, böyle maço olucam diye uğraşıyor nasıl komik oluyor dimi" deyip bir kahkaha patlatmak geçiyordur. Ama yapmayın aman Cidden yapmayın

Aynen şöyle bir bozmak geciyor ki içimden. aslı evde kedi burda aslan desem yeride . Olmuyor işte

Evet cok zaman geçirmiyoruz. Esimle konuştuk bugün. Yorgunmusta oyuzden öyleymiş. Dedim sadece bana yorgunsun galiba diye. Ama sinir olduğumu anladı artık.

Aman tipik Türk erkeği. Evde tepesine çıkarsın kikir kikir. Ailesinin yanına gider en ufak espriye öf pöf yaparlar. Bir tek bizimkilerde vardır zaten bu. Kime neyi ispatlamaya çalışıyorlarsa. Bozacaksın o ortamda daha beter olacak haberleri yok..

Evde peşinde dolanırken sorarsın hesabını. Süründür yüzüne bakma bir kaç gün. Görmezden gel. Sen konuşma o gelsin sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…