Benim o gün tek hatam oldu o tartışmadan önce onu da anlatayım, yorum sizde. Çünkü bana aileme saygısızlık yapıyorsun diyor. Saygısızlık yapmasan arkanda dururdum ama suan duramıyorum diyor. En büyük teyzeleri cok yersiz konusan bir kadınmış, toplam 3 kez gördüm kendisini her seferinde laf soktu. Hatta biri bizim evde idi kardesimin mesleği ile alakasız yorumlar yaparken ben atlayınca seni sevmedim diye 3 kez tekrar etti. Bu olay varken sadece benim ailem vardı. Bizimkiler yaşlı diye sus dediler. Önceki yaptıgını da kapattım orda da benim oğlum iyi baba olur da senin ne halt oldugunu bilemiyorum dedi. En son bu tartışma öncesinde ise söyle oldu ben alakasız sohbet ederken; ayağa kalktı ve bi anda bana döndü bu fındıgı atarsam kafan yarılır ha dedi. Ben anlamadım ne alaka diyorum içinden. Sonra kadın bi anda boğazına kacırdı yediği şeyi. Millette bak kızın günahını aldın dediler ve bana döndüler. Ben de iyi olmuş dedim :) Gerci o an düşünemedim ama kadın zaten gelip gidip bana laf sokuyordu. Bu davranısım dolayısıyla ben ailesine saygısızlık yapmışım. İlerde onlar böyle iyi niyetli şakalar yaparlarmış, bu söylediklerinde olduğu gibi ama ben hiç acımazmışım. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar, ne söylerlerse söylesinler saygı göstermek zorundaymışım. Annesi için de aynı seyleri söylüyor, patavatsızlık yapabilir ama iyi niyetlidir,, susacaksın saygıda kusur etmeyeceksin diyor.