en çok ailene sinir oldum. kendi evinde sana ayan beyan saygisizlik yapilmis (seni sevmedim diyen, findigi atarim kafan yarilir diyen kadin) "sus o yasli" demisler. o evde neler yasadin "saygini bozdun" diyorlar. adamin bir

olmadigi, agzinda emzik ele yaranmaya calistigi ve seni mutsuz edecegi ortada. ayan beyan ortada
gormemek icin salak olmak lazim. hala diyorlar ki "onun sucu yok ailesi yuzunden oldu"
nasil sucu yok, bu olanlarin onun ezikliginden oldugunu nasil goremez o yasta gormus gecirmis insanlar?
sirf yasin 32 diye, sirf insanlara duyurdular diye - bundan sonra ayril aci cek flort et evlenmeye karar ver vs belki de evde kalirsin diye mi bu çabalari?
benim evimde bana "kafani yararim" diyecek, hem de ailemle tanismaya gelen erkek tarafi. mümkün degil annem o kadını yolmadan bırakir, o an is orada biter.
sineye cekilecek sey var cekilmeyecek sey var. daha ilk gunden en cekinmeleri gereken zamanda hem de tum ailenin onunde kafani yararim diyen kadin yarin gercekten yarar. o zaman da ailen "esinin ne sucu var teyzesi kafani yardiysa. colugun cocugun var, kocandan ayrilma" der