Sizi sevdigini nerden biliyorsunuz? Hersey iyi giderken hoş davranmak sevgi degil. Sevgi boyle sinirli anlarda , zor zamanlarda belli olur. O yuzden bana kufur etti, dayak atti, annemi sovdu, aldatti ama beni seviyor eminim diye başlayan cumlelerden kurmayin, kendinizi kandirmayin. Her sabah gunaydin mesaji, kalp emojileri, lafda senin için ölurum demeler asla ve asla sevgi belirtisi degil. Ilk once bunu kafanizda belirleyin ki sevgilinizin size tavrini doğru analiz ede bilesiniz. Kufretmeye gelince. Insan olan kufretmez, hele bir hanima hiç etmez, sevdigiyse asla etmez. Bunu kabul etmek, göz yummak ' evet ben bu kufurleri aynen kabul ediyorum' demek. Gururlu, kendine çok degil azacik bile saygisi olan biri asla kabul etmez. 3 senelik evliyim. Eşim asla kufretmez. Arkadaşlariyla bazen erkek mubabbetlerinde geçen yari şaka kufurlu sozleri bile benim yanimda kullanmaz. Çunki bilir ki benim kendime saygim var ilk kufrunde gozunun yaşina bakmam. Siz engellemişsiniz sakın duygusal boşlukla affetmeyin. Annenize etmiş dahasi var mi?