Tartışmada küfür eden erkekle ilişki yürür mü?

İki gündür sevgilimle tartışıyoruz. Ciddi ültimatomlar verdim, çok sert konuştum. Yattık kalktık tartışmayı devam ettirdim hatta, anlayın mevzunun ciddiyetini. Ama yine de değil küfür, argo bile kullanmadı. Ben de küfretmedim zaten. Ki zor biriyimdir, bir insanın üstüne nasıl gidilir iyi bilirim. Buna rağmen hatasını bilip üste çıkmaya kalkmadı, küfür şurada dursun yani.
Demem o ki böylesi de mümkün. Sizinki gibi biriyle ilişki yürümez. Küfretmeyen adamla bile iki yürüyüp bir tökezlerken bir de küfredenle neler olur düşünemiyorum. :olamaz:
Bu cevabınız beni cok etkiledi ya. Aslında beklediğim buydu benim. Hani tartışma olur küsülür konuşulmaz uzayadabilir ama bu noktaya getirilmesini haketmedigimi düşünüyorum. O yüzden cok haklısınız kufur etmeyenle bile zorken böyle biriyle beter bisey oluyor.

Bu cevabınız beni cok etkiledi ya. Aslında beklediğim buydu benim. Hani tartışma olur küsülür konuşulmaz uzayadabilir ama bu noktaya getirilmesini haketmedigimi düşünüyorum. O yüzden cok haklısınız kufur etmeyenle bile zorken böyle biriyle beter bisey oluyor.
Sizi kaybetmeyi umursasa küfretmez, gemileri komple yakmaz zaten.
Ben sevgilime sert konuşurken bile yine de düşünüyorum, çok mu ağır gelir, ipleri koparır mıyım diye. Çünkü onu kaybetmek istemiyorum. O da aynı şekilde düşünüyor olmalı ki başlarım sana da sorununa da bilmem neyin kızı demiyor. Diyebilirdi de ama demedi. Bilmem anlatabildim mi?

Merhaba hanimlar. Sevgilimle bir ayrilik yasadim daha fazla kaldiramadim kufurleri agrima gitti ama acaba fazla mı sorun ediyorum diye sormak istedim.
Erkek arkadaşımla bazen tartışma yaşıyoruz. Basta cok fazla sinirlenmeyen biri olduğunu umursamaz biri olduğunu söylemişti ama bana karşı ani şekilde patlamalari oluyor. Hakli olduğu zamanlar olduğunda inatlaşmalarimdan dolayi küfür etmesini dert etmemistim ama bu sefer kendimi haklı buldugum bi şekilde bi konu üzerinden ona güvenmediğimi söyledim şüpheli tavrını farkettigimi söyledim. Bianda sinirlenip bana küfürler etmeye basladi hatta anneme edecek kadar. Ben de heryerden engelledim. Beni sevdigini biliyorum öyle hissediyorum ama bu derece ağır konuşmaları beni aşırı üzüyor. Ben sinirlenip o tarz bi karşılık bile vermiyorum daha cok tartismadan kacmaya çalışıyorum hani ben de öyle konussam karşılıklı olsa neyse diyecegim.
O yüzden sizlerin düşüncesini merak ettim.
Böyle bir erkeğin aşkına tüküreyim
Katil oluyor bunlar onlar değil mi sevgilisini öldüren, döven
Kızım sen kafayı yedin? ne aşkısı ne sevgisi !!!!!!kendine gel

Merhaba hanimlar. Sevgilimle bir ayrilik yasadim daha fazla kaldiramadim kufurleri agrima gitti ama acaba fazla mı sorun ediyorum diye sormak istedim.
Erkek arkadaşımla bazen tartışma yaşıyoruz. Basta cok fazla sinirlenmeyen biri olduğunu umursamaz biri olduğunu söylemişti ama bana karşı ani şekilde patlamalari oluyor. Hakli olduğu zamanlar olduğunda inatlaşmalarimdan dolayi küfür etmesini dert etmemistim ama bu sefer kendimi haklı buldugum bi şekilde bi konu üzerinden ona güvenmediğimi söyledim şüpheli tavrını farkettigimi söyledim. Bianda sinirlenip bana küfürler etmeye basladi hatta anneme edecek kadar. Ben de heryerden engelledim. Beni sevdigini biliyorum öyle hissediyorum ama bu derece ağır konuşmaları beni aşırı üzüyor. Ben sinirlenip o tarz bi karşılık bile vermiyorum daha cok tartismadan kacmaya çalışıyorum hani ben de öyle konussam karşılıklı olsa neyse diyecegim.
Anneme küfür edecek adamı hayatımdan silmeyi bırakın yeryüzünden silinmesini dilerdim.

Valla insanları en iyi sinirliyken tanirsin. Kufur edip ani ofke patlamalari yasiyorsa uzak dur . Bu kisiyle ciddi dusunup evlenmek gibi bi niyetin varsa sevgi bi yere saygi daha onemli. Hele bide sahsina ailene kufur ediyorsa arkana bakmadan kac siddete meyilli olabilir

Sizi sevdigini nerden biliyorsunuz? Hersey iyi giderken hoş davranmak sevgi degil. Sevgi boyle sinirli anlarda , zor zamanlarda belli olur. O yuzden bana kufur etti, dayak atti, annemi sovdu, aldatti ama beni seviyor eminim diye başlayan cumlelerden kurmayin, kendinizi kandirmayin. Her sabah gunaydin mesaji, kalp emojileri, lafda senin için ölurum demeler asla ve asla sevgi belirtisi degil. Ilk once bunu kafanizda belirleyin ki sevgilinizin size tavrini doğru analiz ede bilesiniz. Kufretmeye gelince. Insan olan kufretmez, hele bir hanima hiç etmez, sevdigiyse asla etmez. Bunu kabul etmek, göz yummak ' evet ben bu kufurleri aynen kabul ediyorum' demek. Gururlu, kendine çok degil azacik bile saygisi olan biri asla kabul etmez. 3 senelik evliyim. Eşim asla kufretmez. Arkadaşlariyla bazen erkek mubabbetlerinde geçen yari şaka kufurlu sozleri bile benim yanimda kullanmaz. Çunki bilir ki benim kendime saygim var ilk kufrunde gozunun yaşina bakmam. Siz engellemişsiniz sakın duygusal boşlukla affetmeyin. Annenize etmiş dahasi var mi?
Iliskinin başında cok yeniyken yanlislarim oldu hepsini kabullenip devam etti. Her kaçıp gitmem icin sebep buldugumda kendimce bi derdim olduğunda orta yol bulup yanimda oldu. Maddi manevi hep biyerlerde varlığını hissettirdi. O yüzden açıkçası sevdiğini düşünüyorum yada düşünüyordum diyeyim. Aslında o da bunlari one surerek hep hakli cikmaya calisiyor sen neler yaptin ben affettim unuttum simdi bana guvenmedigini söylüyorsun sen zaten boyle seven dusunen insanlardan ne anlarsin gibi yaklasiyor. Tabi ben yumusatiyorum bu konuşmalar oldukca sert ve küfürlü oluyor. Ama dediginiz gibi insan gerçekten sinirli oldugu anlarda kendini sevgisini belli ediyor belki de.

Sizi kaybetmeyi umursasa küfretmez, gemileri komple yakmaz zaten.
Ben sevgilime sert konuşurken bile yine de düşünüyorum, çok mu ağır gelir, ipleri koparır mıyım diye. Çünkü onu kaybetmek istemiyorum. O da aynı şekilde düşünüyor olmalı ki başlarım sana da sorununa da bilmem neyin kızı demiyor. Diyebilirdi de ama demedi. Bilmem anlatabildim mi?
Cok iyi anlattiniz hemde inanin cok yardimci oldu. Ben de ayni sekilde düşünüyorum kaybetmekten korktugum icin asla o tarz bi karşılık veremedim ama onun üslubu oyle değişiyor ki bu o adam mi ya oluyorum

Asla yürümez. Küfür eşittir öfke, bi ileriki boyutu dayak.
Borderline kişilik bozukluğu. İnternete kocamın öfke kontrol problemi temalı aramaları yaz oku. Gitsin tedavi olsun gelsin. Geldiğinde hala seviyorsan öyle.
Bağlantı ne diyeceksin ama yalancı da olur.
Öfkeyi yönetememek üstün olamama hırsıdır. Yer gelir üste çıkmak için yalan da söyler.
Ben evlendim ayrıldım ordan biliyorum. Başta küfürle başladı, dayakla bitti. Onu nasıl sinirlendirmeyeceğimi şaşırıyordum bi ara. Değmez asla.
Annene küfür etmek ne boyutta bi saygısızlık?

Iliskinin başında cok yeniyken yanlislarim oldu hepsini kabullenip devam etti. Her kaçıp gitmem icin sebep buldugumda kendimce bi derdim olduğunda orta yol bulup yanimda oldu. Maddi manevi hep biyerlerde varlığını hissettirdi. O yüzden açıkçası sevdiğini düşünüyorum yada düşünüyordum diyeyim. Aslında o da bunlari one surerek hep hakli cikmaya calisiyor sen neler yaptin ben affettim unuttum simdi bana guvenmedigini söylüyorsun sen zaten boyle seven dusunen insanlardan ne anlarsin gibi yaklasiyor. Tabi ben yumusatiyorum bu konuşmalar oldukca sert ve küfürlü oluyor. Ama dediginiz gibi insan gerçekten sinirli oldugu anlarda kendini sevgisini belli ediyor belki de.
Sevmek başka saygı başka. Saygı bitti mi sevgi de bitiyor emin ol. Şimdi içimi hırs kaplıyor durduk yere ah nasıl sustum o küfürlere diye.

Haklısınız degilim hic bi kadin layik degil zaten. Sorun ettim aslinda konuştum bidaha bu sekilde konusmayacagini soyledi cicek falan yollayip gönlümü almaya çalıştı ama sar başa tekrar ayni seyleri duyuyorum.
Tedavi olmadığı sürece duymayada devam ediceksin. Uğraşmaya değmez bence sevgi böyle birsey değil sevse bırak hakaret küfür kırmaya kıyamaz boşver gitsin. Kimsenin ağzı bozuk oğlunu cek diye getirmedi seni annen dünyaya

Zaten yaptiği şeyleri de gunu gelince kullanjyorsa hiç yapmasin. Yanj eski 'vefakar' tavirlarini bile hesaba katmaya degmez. Evlilikde en onemli şey saygidir. Daha evlenmedigin için bir şekilde idare ede bilirsin sanma. Inan saygi olmayan yerde zamaninda bayildiğin insan da olsa mutsuzluk gelir oturur insanin boğazina duğum gibi. Burda herşeye goz yumup evlenip mutsuzlukdan goz yaşi doken çok var. Geriye adim atmayin. Hayatinizda bol şanslar

Küfür eden kadın olsun erkek olsun nefret ederim. Eşimle yaklaşık 20 senedir beraberiz bu kadar süre içerisinde hiç mi kavga etmedik tabi ki ettik ancak asla birbirimize değil küfür hakaret dahi etmedik.
Küfür hakaret bir ilişkinin içinde var ise o ilişki bitmiştir benim için. İnsan sevdiği birine yakıştırıp o sözleri söyleyemez hele de annesine varıncaya kadar nasıl küfür edebilir.

Annene küfür ediyor ama sen eminsin seni çok seviyor bravo sana

Bunun sevgi olduğunu sana kim söyledi kim inandırdı? Bu sevgi bile değil. Adam senin herşeyinle ilgileniyor, koruyor, maddi manevi destek oluyor, adam senin gözünü boyamış sana hükmediyor. Kızınca küfrediyor, sürekli haklı oluyor. Seni manipüle ediyor, avucunun içine almış stres topu gibi oynuyor seninle. Sen de seviyor tek kötü huyu küfür diyorsun. Her konu da kendi haklılığı İçin ortalığı kırıp döken biri sevmiyordur manipüle etmek için kozlarını kullanıyordur. Onun sana yaptığı iyi şeylerin kat kat fazlasını ebeveynlerin yaptı sana, küfür etseler onlar için de bu şekilde düşünür müsün acaba? Sizin aranızda ne sevgi ne de ilişki var, sana hükmeden biri var sadece.

Öyle bir hata yaptım küfür eden biri ile evlendim ( o zaman ayrılmıştım ama çok cabalayinca affetmistim) şiddete döndü sonradan ve aşırı hakaret etti evlenince , dahada azitiyorlar cehennem gibiydi ...2. evliliğimde asla tek bir küfür geçmez evimde huzur ve aşk var ... İnsanın huyu sinirlenince ortaya çıkar .. evlilik toz pembe hayat değil her zaman zorlu yollardan geçebilirsin o zamanda sürekli küfür ve hakaret olur evinde , ne huzur kalır ne aşk... çocuklarına iyi bir baba seçmelisin .. lütfen yanlış karar verme..Rabbinden hayırlısını iste....

Buraya konu acip, evlenmeden once boyle degildi cok ilgiliydi, surekli pesimdeydi diyen kadinlarin cogunun eşinin sizin sevgiliniz gibi olduguna yemin edebilirim ama ispatlayamam

10 yıllık evliyim ve eşimin küfür ettiğini duymadım değil bana küfür etmesi.. alışkın olmadığım kendi evimde duymadığım birşey.. ve insan garip oluyor duyunca.. söven rahatlıyor diyorlar ama karşıdaki de insan yani sonuçta. Bende kaldıramazdım

Benim kırmızı çizgim küfür, hakarettir. Bazılarına gerizekalı denmesi bile normal karşılanıyormuş burada gördükçe şaşırıyorum.
Kimse karşısındakinin beklentisine kalıp gibi uyacak kişilikte değil bir ilişki içindeysek karşımızdakinin de düşüncelerini, hassasiyetlerini baz alıp hareket ederiz. Ben sinirliyim, ben böyleyim diyen bir erkek hiçbir şekilde orta yolu bulmaya çalışmaz. Ayrıca sevdiğim dediği birine hakaret edenin sevgisinden şüphe ederim.
Benim erkek arkadaşım genel olarak sinirli, kavgacı biridir ama tartışmalarımızda bana sesini bile yükseltmez çünkü o noktada kırılacağımı ve biteceğini bilir.

Arkadasom bunun nesını soruyorsun?
Küfür sıddet hakaret ıstıyorsan devam et ılışkıne.
Benı sevıyor dıyorsun bıde cok mu onemlı bu ayının sevgısı senın ıcın?
Allah'ım ya

Back
X