tartışmalar. lanet olsun

Cennetim33

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
62
14
8
35
1 yıldır evliyim ve okadar büyüktartışmalar yaşadımki boşanma derecelerine geliyor. Artık okadar herşey sıkıldım ve Yoruldum. Bi insan hayattan bu kadar yorulurmu konuşmak bile istemiyorum. Ne yapacağımı bilemedim. Eşim özgür olmak istiyor ben ise devamlı onun yanında olmak istiyorum. Ama o ösgür olmak arkadaşlarıyla takılmak. Sanal alemde takılmak ve tlf oyun oynamak istiyor. Ne yapacağımı bilemedim artık

isteğini yapması için bırakın
hayatınıza bakın
takılsın 1 ay bile sürmez bu durum
sizde özgür olun biraz gezin arkadaşlarınızla
o durdugu zaman sizi durdurmak için uğraşır emin olun

Sen hayatının merkezine onu koyduğun için mutsuz oluyorsun.
Sen de başkalarına yönel, arkadaşlarına mesela.
Eşin olmadan hayattan tat almaya bak ve eşini ihmal et tıpkı onun sana yaptığı gibi.
Rahatsızlık duyduğunda mecbur düzeltecek kendini.

Şuan ailemin yanına geldim ve doğru düzgün konuşmuyorum bile. Armıyorum ama başka şeylere yönelir arkadaşlarına dahada bağlanır diyede korkuyorum

Iki tarafında özgür olması gerek bence insan yanında her dakika birisi olunca sıkılıyor ama tabi bu özgürlüğünde dozu olmalı

Eşiniz bekar misali yaşamaktan zevk alıyorsa neden evlendi ki?
İkili ilişkilere yaklaşımınız çok farklı. umarım ilerleyen zamanlarda orta yolu bulur, ilişkinizi bir düzene sokarsınız.

daha oncede boylemiydiniz? nisanlılık döneminden beri boyleyseniz olmasaydınız keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…