Eşimle severek evlendim 8 aydır evliyim ama hareketlerine bakınca ben bunu nasıl sevmişim diyorum kendi kendime. Garip garip hareketleri var. Ailesine karşı beni asla savunduğunu görmedim ne kadar savunduğunu söylese bile. Kız kardeşleri ile gözünün önünde sözel olarak tartıştık ama sesini bile çıkaramadı. Ailesi benim hakkımda söylemediğim şeyleri söylemişim gibi davranıyor ve mesajlarını gördüm. Kız kardeşi benim söylemediğim bir sözü ben söylemişim gibi eşime mesaj atmış. Eşime ne zaman söylesem ben onları senin yanında uyaramam vs. diyip geçiştiriyor. Kendisinden ve ailesinden nefret etmeye başladım. Tam da tartışmaların yoğun olduğu bir dönemde tam ailemin yanına gitmek için hazırlanırken hamile olduğumu öğrendim. Yine de ailemin yanına geldim ama bu adamla çocuk büyütmek istemiyorum. Atanamadım henüz her gün dua ediyorum Allah kimseye muhtaç etmesin diye. Yalnız ve duygusal hissettiğim için buraya yazdım. Ailemle, eşim hakkındki sorunları konuşmadım. Çünkü zaten yaptıklarının bir kısmını biliyorlar ve artık anlatırsam onlar da eşimden nefret edecek.