- 22 Temmuz 2024
- 264
- 576
- 18
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık buraya yazanlara inanmayck noktaya geldik bilerek isteyrk yapılan böyle bir evlilge gelen bebek.İki kere hamile miyim diye konunuz var, nisanda ve haziranda. Demek ki siz aslında hiç de farkında olmadan olan bir bebek değil. Gayet istiyor ve bilinçli şekilde hamile kalmaya çalışıyormuşsunuz.
Şimdi ne değişti anlamadım? Bebeği bu kadar istediğiniz göre bu adama rağmen doğurup kendi başınıza da bakabileceğiniz için istediğinizi düşünüyorum.
Evet saygı bitti mesele sadece ailesi de değil maalesef, arkadaşı ile mesajlarını yakaladım bir kıza takılmak istediğinden falan bahsetmiş. Bunu da yeni öğrendimOnun ailesini değil de sizin onunla iletişiminizde çocuk geldiği zaman iyileşme olacak mı onu düşünün. Aşılamayacak durumlar sadece ailesi ile mi ilgili mesela? Saygı bitti mi hakaret vs var mı evlilik içerisinde? Daha yeni evlisiniz iyi düşünün
İlgi çekmek için yaptıysam hadi boş boş yazmayın da kalabalık olmasın ablacım. Daha az dikkat çekerim böylece.Artık buraya yazanlara inanmayck noktaya geldik bilerek isteyrk yapılan böyle bir evlilge gelen bebek.
Hanımefendi de ilgi çekmek istiyor demek ki konu açıp şaşırdım vallahi.
Olabilir. O zaman aramız iyiymiş demek ki, ya da başka şeyler vardı her neyse. Her şeyi yazmak istemedim. O zamanlar sorunlar aşılabilir gibiydi, şimdi aşılamaz geliyor ne yapabilirim. Bebeği de bu kadar istemedim. Kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz.İki kere hamile miyim diye konunuz var, nisanda ve haziranda. Demek ki siz aslında hiç de farkında olmadan olan bir bebek değil. Gayet istiyor ve bilinçli şekilde hamile kalmaya çalışıyormuşsunuz.
Şimdi ne değişti anlamadım? Bebeği bu kadar istediğiniz göre bu adama rağmen doğurup kendi başınıza da bakabileceğiniz için istediğinizi düşünüyorum.
Aksine sizin yorumunuz bana çok iyi geldi asla çocuk aramızı düzeltir mi diye düşünmedim. Ama olan çocuğu da aldırmak gibi bir düşüncem yok. Kendi başımın çaresine kendim bakmam lazım. Ben aslında eşim konusunda değil hayatın bana getirdikleri konusunda biraz da o açıdan yardım almak istedim. Eşimin ve ailesinin ne olduğu belli, yapabileceğim bir şey yokSöyliceklerimi muhtemelen kinayacaksiniz yada bi cogunuz bunu nasil söylersin diyeceksiniz ama , madem harekerlerine ceki düzen vermiyor madem seni es olarak görmüyor sahiplenmiyor ozaman tek secenek var o cocugu aldiracaksin ve yoluna bakicaksin. Cünkü cocuk hayatinizi düzene koymaz tam tersine, böyle bir adamla rezillik yasamaya devam edeceksin en kötüsü de bir cocuk aranizda oldugunda ömür boyu baglanti icinde olmak zorunda kalicaksiniz. Bir üzüntü bir bela adini siz her ne koyduysaniz kurtulun bence. Bir erkek eger esini hakliyken sahiplenmiyorsa bu büyük bir sorun.
Bazi hatta cogu erkekler icin , Anne -Baba- kardes hatta aile dedinmi dünya durur. Atar kenara aile deyince akan sular duruyor onlar icin biz eliz El kiziyiz. Asiri üzücü esine namusuna sahip cikmamalari. Sana affedersin k*fretseler sana iftira da atsalar agzini acmiyor böyle bir insandan ben cocuk yapmazdim.
Cocugun önünde ezilen bir anne olmayi ya göze alacaksin. Yada def edeceksin hayatindan öyle degil böyle yok sayilir diye arkana bakmadan gideceksin. Cekirge 1 ziplar 2 ziplar 3.cüsü belli. Nasilsa beni seviyor cepte istedigim gibi ezerim düsüncesini sen bitireceksin. O degistirmez kendini cocuk oluyor diye de degistirmez cocuk mutluluk getirir düsüncesine inananlara aci gercek...
Psikolojik olarak güvensizliğimden kastım bu değil. İyi bir anne olacağımı düşünüyorum. Sadece çocuğun babası olmayacak bunu nasıl çocuğuma eksik hissetirmeden büyütebilirim diye düşünüyorumDaha kendınıze psikolojik yönden guvenınız yokken bir çocuğu sağlıklı psikolojiyle nasıl yetıstıreceksınız . O aile çocuğu kullanıp hep hayatınızda kalacak bi şekilde . İyi düşünün çocuk birgunluk değil bir ömürlük bi sorumluluk .
Madem sorunlu bir evliliğiniz vardı korunsaydinız. Bunu söylemekten insanlar bıktı.
Ve her ne hikmetse tam boşanmayı düşündüklerinde hamile olduğunu öğreniyorlar. Sorunlu evliliklerin döngüsü bu. Çünkü aynı düşünce yapısına sahip kadınlar oluyor genelde. Ve hemen hepsi sorunlu evlilikte çocuk doğurmak tan korkmaz ama kürtajdan korkar ve karşı olur. Hep aynı senaryo.
Bunu ben de biliyorum ben korunduğumu zannediyordum. Salak değilim tartıştığım bir adamdan çocuk yapayım da onun da hayatını mahvedeyim diye bir düşüncem de yok. Aksine çocuğumu büyütürken mutlu aile tablosu çizmek isterdim.Çoğunluğun merak ettiği sorular;
1-Tartışmalı giden evlilikte neden çocuk?
2-Kürtaj ataerkil sistemr karşı yüzyıllarca savaşarak aldığımız bir haktır biliyor musunuz?
Bunu ben de biliyorum ben korunduğumu zannediyordum. Salak değilim tartıştığım bir adamdan çocuk yapayım da onun da hayatını mahvedeyim diye bir düşüncem de yok. Aksine çocuğumu büyütürken mutlu aile tablosu çizmek isterdim.
Peki. Size kendimi ispat etmek zorunda değilim inanmıyorsanız çekilebilirsiniz. Şu anda hamileyim ve bebeğim hakkında, hiç bir şey olmamış gibi konuşmak da en doğal hakkım. İyi günler dilerimNisanda konu açmışsıniz hamile miyim diye buda sizin ısrarla hamile kalmak istediğinizi gösterir. Yani korundum zannediyordum hikayelerine kimse inanmıyor. Zaten her hamilelik konusunda merakla cevaplamışsınız.
Veriyorum da anlamıyorlar. Mesele sadece görümcem de değil, benim hakkımda laf çıkartan insanlar var. Babası, annesi, abisi, ablası, kardeşleri, hatta gelinleri bile. Ve artık onlarla yarışamıyorum. Onlarla yarışamadığım gibi eşime de laf anlatamıyorum. İpin ucu bu kurban bayramında koptu zaten olan o zaman oldu. O vakte kadar o kadar önemli bir mesele değil gibiydi. Ama kurban bayramında yaşadığımız tartışma her şeyi bu hâle soktu işte.Görümcelere neden ağızlarının payını siz vermiyorsunuz ? Siz de bireysiniz sonuçta.
Susarak saygılı olunmuyor bunu bizzat tecrübe ettim büyük mü var küçük mü var yapıştırın lafı sizden neyi fazla onların ?
Görüşmemekle iş bitmiyor ki zaten görüşmüyorduk. Ama görüştüğüm dönemlerde yaşadığım tartışmalar eşimin yanında bile olsa hep sessizce izledi.Ailesine karsi sizi savunması ne demek ? Baktiniz rahatsızsiniz gorusmezsiniz. Tek sorun buysa asilir bazi insanlar bu konuda aileleri tarafinda bastiriliyolar duzelmeleri zaman aliyo ablamin oyle olmustu. Simdi gorüsmuyolar sorun yok
Peki. Size kendimi ispat etmek zorunda değilim inanmıyorsanız çekilebilirsiniz. Şu anda hamileyim ve bebeğim hakkında, hiç bir şey olmamış gibi konuşmak da en doğal hakkım. İyi günler dilerim
Sizden Ispat isteyen almadı zaten. Ama burada sizin gibi aklımızla dalga geçmeye çalışanlarada bir çift lafımızı soylemesekte olmaz.
Öyle bişey yok illa ki hissedecek. .Psikolojik olarak güvensizliğimden kastım bu değil. İyi bir anne olacağımı düşünüyorum. Sadece çocuğun babası olmayacak bunu nasıl çocuğuma eksik hissetirmeden büyütebilirim diye düşünüyorum
Esiniz hamile oldugunuzu biliyor mu peki tepkisi ne oldu? Hamilelik acayip bi sey hormonlardan mi bilmiyorum bazen olmayan seyleri bile kafaya takabiliyoruz. Belki siz olmadiginiz da uyariyodur ailesini ?Görüşmemekle iş bitmiyor ki zaten görüşmüyorduk. Ama görüştüğüm dönemlerde yaşadığım tartışmalar eşimin yanında bile olsa hep sessizce izledi.