- 5 Haziran 2025
- 17
- -52
- 1
- 27
- Konu Sahibi mavibeyazu
-
Haksızsn.1 saat önce deprem oldu tam o ara erkek arkadaşımla telefonla konuşuyorduk depreme yakalandık o bana yarım saat uzaklıkta her neyse sakinleştirdi sonra tekrar artçı oldu o hissetmemiş yazdım gel çok korktum korkma aşkım sallanmadı sana öyle geliyor dedi bende çok sinir oldum umursamaz gibi bir tavır gibi geldi sonra aradı falan tartıştık haksız mıyım
Geçmiş olsun ama biraz abartı olmuş tavriniz erkek arkadaşınız gelse ne yapabilir ki1 saat önce deprem oldu tam o ara erkek arkadaşımla telefonla konuşuyorduk depreme yakalandık o bana yarım saat uzaklıkta her neyse sakinleştirdi sonra tekrar artçı oldu o hissetmemiş yazdım gel çok korktum korkma aşkım sallanmadı sana öyle geliyor dedi bende çok sinir oldum umursamaz gibi bir tavır gibi geldi sonra aradı falan tartıştık haksız mıyım
Ne güzel dertler var1 saat önce deprem oldu tam o ara erkek arkadaşımla telefonla konuşuyorduk depreme yakalandık o bana yarım saat uzaklıkta her neyse sakinleştirdi sonra tekrar artçı oldu o hissetmemiş yazdım gel çok korktum korkma aşkım sallanmadı sana öyle geliyor dedi bende çok sinir oldum umursamaz gibi bir tavır gibi geldi sonra aradı falan tartıştık haksız mıyım
Anneler kulübü üyesisiniz. Çocuğunuz kaç yaşında ve güvenli bir yerde miydi ?1 saat önce deprem oldu tam o ara erkek arkadaşımla telefonla konuşuyorduk depreme yakalandık o bana yarım saat uzaklıkta her neyse sakinleştirdi sonra tekrar artçı oldu o hissetmemiş yazdım gel çok korktum korkma aşkım sallanmadı sana öyle geliyor dedi bende çok sinir oldum umursamaz gibi bir tavır gibi geldi sonra aradı falan tartıştık haksız mıyım
Bunun ne önemi var şermo? Mevzu aşk.Anneler kulübü üyesisiniz. Çocuğunuz kaç yaşında ve güvenli bir yerde miydi ?
Yaş 18 falan mı1 saat önce deprem oldu tam o ara erkek arkadaşımla telefonla konuşuyorduk depreme yakalandık o bana yarım saat uzaklıkta her neyse sakinleştirdi sonra tekrar artçı oldu o hissetmemiş yazdım gel çok korktum korkma aşkım sallanmadı sana öyle geliyor dedi bende çok sinir oldum umursamaz gibi bir tavır gibi geldi sonra aradı falan tartıştık haksız mıyım
Boklu trip… Muhteşem. CukKimse sizin boklu tribinizi çekmek zorunda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?