• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarzı hakkında

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.088
18.239
248
28
Selaam günaydın
Kısa ve öz açıklayacağım, sevgilimin tarzını beğenmiyorum tarzdan kastım giyim tarzı. Bence yakışıklı biri ama kendi tipini ön plana çıkaracak ve kendine yakışacak şekilde giyinmiyor. Şöyle yap böyle yap diyorum ama rahat edemem deyip geçiyor. Çevremde çok duydum sevgilim iyi giyinmezdi dolabını ben düzenledim artık çok iyi giyiniyor diye. Bence tarz önemlidir onun da kendine dikkat etmesini ve özen göstermesini istiyorum. Eminim bunu başarabilmiş kadınlar vardır. Neler yapmalıyım? İyi giyinme alışkanlığını nasıl edinebilir?

Selaam günaydın
Kısa ve öz açıklayacağım, sevgilimin tarzını beğenmiyorum tarzdan kastım giyim tarzı. Bence yakışıklı biri ama kendi tipini ön plana çıkaracak ve kendine yakışacak şekilde giyinmiyor. Şöyle yap böyle yap diyorum ama rahat edemem deyip geçiyor. Çevremde çok duydum sevgilim iyi giyinmezdi dolabını ben düzenledim artık çok iyi giyiniyor diye. Bence tarz önemlidir onun da kendine dikkat etmesini ve özen göstermesini istiyorum. Eminim bunu başarabilmiş kadınlar vardır. Neler yapmalıyım? İyi giyinme alışkanlığını nasıl edinebilir?

İnsan sevdiğini olduğu gibi kabul etmeli. Sevgi bu demektir.

Selaam günaydın

Tam cevap olmaz ama, uzun sureli iliskilerde ve evliliklerde bu cok kolay. Benim eşim ben ne istersem onu giyer ama bunun farkinda bile degil 😂
Cunku pek arasi yok alışverişle, giyim kusam tarzla.
Cogunluk ben aliyorum, ben seçiyorum. Begenmedigim bisey gosterip almak isterse de bunun kumasi kötü, terletir. Benzerine bakariz baska magazalardan diyip aldirmiyorum 😂😂

Ama bunun disinda onu giyme bunu giy, ben boyle seviyorum ben böyle istedim seklinde hic bir yaklasimim olmadi. Yani bana ayip gelir. Aldiklarimin cogundan sonra da sorarim begenmedikleri rahat etmedikleri varsa kardesime yollarim. Zorla baskiyla ısrarla olmaz.

ben degistirdim sevgilimin tarzini. oyle sunu mu giysen bunu mu giysen degil direkt elinden tuttum alisverise goturdum elime geceni de aldim ona yakisacak. simdi o da kafasinda oturttu eskisi gibi sacma sapan seyler giymiyor. ama benim sevgilim kendisi degisime acikti ve memnun oldu. degismek istemese zorlayamazdim muhtemelen.

istediğin gibi giyinenini bul

Ben buna katiliyorum

Niye derseniz sonradan giyinmis kusanmis adam, cidden tarz sahibi janti adama denk olmuyor asla. giyinmeyi bilen, seven, zevk sahibi alisverise cikan erkek bambaska bir sey. Tarz sahibi erkek istiyorsa konu sahibesi boyle birine gidecek. Tary marz anlamam diyen elemani giydirip kusatsan bile olmaz.

Back
X