Anlaşma olmamış sanırımm yaa öyle diyolardı yoksa baya istendi oBallı vurulmasından sonra gerçekten bişeyler koptu bende de ya. Önceki tüm bölümleri 500 kez tekrar izleyen ben iki bölümdür televizyonda izlediğimle kalıyorum.
Beni mahrum ettiler aşırı aşırı ayarım diziye bu ara. Sadece Öykü Gürman girerse eski tadı alırım gibi bir hissim var
Evet istemiyorum demiş ballıAnlaşma olmamış sanırımm yaa öyle diyolardı yoksa baya istendi o
Bide alnından vurulmakta ne yaaa milletin öyle rahatlayacagını düşündülerEvet istemiyorum demiş ballı
Aynen öyleBide alnından vurulmakta ne yaaa milletin öyle rahatlayacagını düşündüler
O kadar tepki toplamadan önce düşüneceklerdiGEri getireceklerini söylüyolarr
Aynen yaaaO kadar tepki toplamadan önce düşüneceklerdi
Çok kötüydüAynen öyle
Anlaşma olmamış sanırımm yaa öyle diyolardı yoksa baya istendi o
Evett yaa seyirci yüzünden amaaa simdide niye gitti kafası yaşıyolarr manyak bu millet şerboyada nursema için öyle ettilerBende diyodum Ballı seyirci yüzünden gittiyse Asiye reiste seyirci isteğiyle gelir. Havaymış
Geri gelecegini zannetmiyorum ben uzun uzun açıklama yapmış sayfasında,geri dönmez bence acıklamada öyle anladım ben.GEri getireceklerini söylüyolarr
Evett yaa seyirci yüzünden amaaa simdide niye gitti kafası yaşıyolarr manyak bu millet şerboyada nursema için öyle ettiler
Bence ballıda son dakika öğrendi cıkacagını gecici olarak geldiğini düşünmüyordu.Seyirci yüzünden dyip örtbas ediyolar bence başka bişey var onun altında ama çözemedim. Bu ülkede hiç birşeye şaşırmıyorum artık. Gözünün üstünde kaşı olduğu için bile çıkartmış olabilirler
Bendr öyle anladım sesi de güzel ya kadınınBence ballıda son dakika öğrendi cıkacagını gecici olarak geldiğini düşünmüyordu.
Kadın bütün işlerini diziye göre ayarlamış oda böyle bir sonu beklemiyordu acıklamasından öyle anladım.
Ballı tiyatro kökenli gayet yetenekli bence.
Bence ballıda son dakika öğrendi cıkacagını gecici olarak geldiğini düşünmüyordu.
Kadın bütün işlerini diziye göre ayarlamış oda böyle bir sonu beklemiyordu acıklamasından öyle anladım.
Ballı tiyatro kökenli gayet yetenekli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?