• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taşacak Bu Deniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Jou
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar dizide Adil Koçari ve Esme Fırtuna düşman iken bir anda birbirlerine ısındılar orda herhangi bir neden sonuç ilişkisi olmadan çok havada kalmadı mı 😂 bir olay sonrasında yakınlaşmalılardı bence. Orası bende çok havada kaldı 😁

Kızlar dizide Adil Koçari ve Esme Fırtuna düşman iken bir anda birbirlerine ısındılar orda herhangi bir neden sonuç ilişkisi olmadan çok havada kalmadı mı 😂 bir olay sonrasında yakınlaşmalılardı bence. Orası bende çok havada kaldı 😁
Esme itiraf etti. Çocuğumuz öldü dedi. Beraber mezarına gittiler. Acı onları yakınlaştırdı. Bir de Esme Şerif’i boşamakta kararlıydı. Ordan da puan aldı yavru 🙂

Yorumunu görüp bir geri dönüş yaparlar belki güzel olur genç Adille Esmeyi daha çok seviyorum şu ara 🤭

Esme itiraf etti. Çocuğumuz öldü dedi. Beraber mezarına gittiler. Acı onları yakınlaştırdı. Bir de Esme Şerif’i boşamakta kararlıydı. Ordan da puan aldı yavru 🙂
Ama öncesinde de Esme Adilin tarafında gibiydi. Yani bilemiyorum belki de çok detaycı olduğum için Türk dizileri bana neden sonuçsuz geliyor 😁

Öncesini diyor başı başı ilk sevdaluk etmeye başlamaları 🤭

Hazırız hazırız. Bütün hafta çocukların hastalıklarıyla boğuştum. Yıkılmadım, ayaktayım 🙂 Beni hayata motive eden tek şey şu an Taşacak Bu deniz 😍

+1 bende bu haftayı bebe hastalığıyla geçirdim hatta arttırıyorum bu ayı Cumaları beni ayakta tutan tek şey. Balliyi vurmaları hariç 🤣🤣

Savcı'yı Gezep'e yazacaklar ahada buyük olay 😍

Ballı vurulmasından sonra gerçekten bişeyler koptu bende de ya. Önceki tüm bölümleri 500 kez tekrar izleyen ben iki bölümdür televizyonda izlediğimle kalıyorum.
Ben de sevmiyorum şiddetin hiçbir türlüsünü tv görmeye. Adamları koyunların altında tepiklemelerine, atın sürüklemesini.. Ama hele ki bu ülkede kadın cinayeti bu kadar had safhadayken.

Back
X