• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taşacak Bu Deniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Jou
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ballıyla Gezep sevdaluk edecekti daha niye yolladılar bu sevimli, sesi güzel gadınu 🤦🏼
Ortiler şaşırtmadı yine :KK9:
Evett yaaa güzel olcaktı ama hicranla olcak sanırım o iş

Ayyy çok güzel fragman yaa eleni çok güzel yaptı yaa dev ekranda izlediler 😍

Nefret ettim bu bölümden. Diziden soğudum artık şerifin tehditlerinden yıldım. Oruç ilvenin canını nasıl konağı için pazarlık konusu yapabilir ya doktor adam? İyice bok ettiler oruç karakterini. Bi de azarlıyo eleniyi evet pazarlık ettim her seferinde sorcan mı diye. Hayal kırıklığı. Tek favım iso kaldı.

Diziyi bugün izlerim kopuk kopuk internetten gördüm.

Ballıyı diziden cıkaracaklarsa ya kactı gitti desinler daha iyiydi,bir kadını alnından vurarak gösteren sahne hiç hoş olmadı.

Oruç karakterini nasıl toplayacaklar bakalım her seferinde koçari.için babası babamı öldürdü diye bagırıp duruyorsa ilk siz başlatmışsınız olayları öldürme olaylarını daha koçarilerden böyle bir şey duymadık.

Yeni savcı giriyor oda çoraplarını gösterdiler ilk başta biri farklı renk birisi farklı, oda Adile aşık olurmuş.

Oruç gecen bölüm öğrenmedimi denize atanın Sevcan olduğunu babaannesi söylemişti sanki.

• Beğen
Reactions: Jou
Diziyi bugün izlerim kopuk kopuk internetten gördüm.

Ballıyı diziden cıkaracaklarsa ya kactı gitti desinler daha iyiydi,bir kadını alnından vurarak gösteren sahne hiç hoş olmadı.

Oruç karakterini nasıl toplayacaklar bakalım her seferinde koçari.için babası babamı öldürdü diye bagırıp duruyorsa ilk siz başlatmışsınız olayları öldürme olaylarını daha koçarilerden böyle bir şey duymadık.
Koçaridende bi şüphe var diyosun yani

Yeni savcı giriyor oda çoraplarını gösterdiler ilk başta biri farklı renk birisi farklı, oda Adile aşık olurmuş.

Oruç gecen bölüm öğrenmedimi denize atanın Sevcan olduğunu babaannesi söylemişti sanki.
NEyseki çıktı ortaya suss🤣🤣

Koçaridende bi şüphe var diyosun yani
Yok o anlamda demedim koçariler Barış istiyor bence ama oruç aynı amcasına cekmiş sürekli babamı öldürdü babamı öldüren adamın torununa mı aşık olacam, onlara bilmem ne gibi, koçarilerden böyle birşey pek duymadık yani sen benim babamı dedemi öldürdün diye konuşmuyor sürekli.

• Beğen
Reactions: Jou
Yok o anlamda demedim koçariler Barış istiyor bence ama oruç aynı amcasına cekmiş sürekli babamı öldürdü babamı öldüren adamın torununa mı aşık olacam, onlara bilmem ne gibi, koçarilerden böyle birşey pek duymadık yani sen benim babamı dedemi öldürdün diye konuşmuyor sürekli.
Vallahaa çok iyi anlıyorsun haaa

Back
X