- 25 Ağustos 2019
- 63.109
- 121.606
- 698
- 31
Evett yaaa güzel olcaktı ama hicranla olcak sanırım o işBallıyla Gezep sevdaluk edecekti daha niye yolladılar bu sevimli, sesi güzel gadınu
Ortiler şaşırtmadı yine![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evett yaaa güzel olcaktı ama hicranla olcak sanırım o işBallıyla Gezep sevdaluk edecekti daha niye yolladılar bu sevimli, sesi güzel gadınu
Ortiler şaşırtmadı yine![]()
Evett yaaa güzel olcaktı ama hicranla olcak sanırım o iş
En baştan başlamam lazım çünkü biraz izledim birşey anlamadım
DImii aaa dedim dur açayım dedim baya kıyamet koptu bu dizi için dedim yorumda tutar
Koçaridende bi şüphe var diyosun yaniDiziyi bugün izlerim kopuk kopuk internetten gördüm.
Ballıyı diziden cıkaracaklarsa ya kactı gitti desinler daha iyiydi,bir kadını alnından vurarak gösteren sahne hiç hoş olmadı.
Oruç karakterini nasıl toplayacaklar bakalım her seferinde koçari.için babası babamı öldürdü diye bagırıp duruyorsa ilk siz başlatmışsınız olayları öldürme olaylarını daha koçarilerden böyle bir şey duymadık.
NEyseki çıktı ortaya sussYeni savcı giriyor oda çoraplarını gösterdiler ilk başta biri farklı renk birisi farklı, oda Adile aşık olurmuş.
Oruç gecen bölüm öğrenmedimi denize atanın Sevcan olduğunu babaannesi söylemişti sanki.
Yok o anlamda demedim koçariler Barış istiyor bence ama oruç aynı amcasına cekmiş sürekli babamı öldürdü babamı öldüren adamın torununa mı aşık olacam, onlara bilmem ne gibi, koçarilerden böyle birşey pek duymadık yani sen benim babamı dedemi öldürdün diye konuşmuyor sürekli.Koçaridende bi şüphe var diyosun yani
Vallahaa çok iyi anlıyorsun haaaYok o anlamda demedim koçariler Barış istiyor bence ama oruç aynı amcasına cekmiş sürekli babamı öldürdü babamı öldüren adamın torununa mı aşık olacam, onlara bilmem ne gibi, koçarilerden böyle birşey pek duymadık yani sen benim babamı dedemi öldürdün diye konuşmuyor sürekli.
Evet kuzum baştan izlemen lazım ikk bölümler acayip sarıyorEn baştan başlamam lazım çünkü biraz izledim birşey anlamadım![]()